Executive MBA vid Handelshögskolan i Stockholm

Längd
18 månader
Pris
645 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 december, 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-09-06
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Engelska
Längd
18 månader
Pris
645 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 december, 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-09-06
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Engelska
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Video

Kursbeskrivning

SSE MBA-deltagare i skolans huvudentré

En internationell Executive MBA i Stockholm

Vår Executive MBA är för ledare och specialister som vill driva framgångsrika, hållbara affärer och vara inspirerande ledare i en global värld. Ett program med live learning, fokus på hållbarhet och CSR, och med ett globalt ledarperspektiv

Vår Executive MBA ger dig möjlighet att ta en MBA-examen vid Handelshögskolan i Stockholm, samt ytterligare tre internationella certifikat i samarbete med Stanford Center for Professional Development (SCPD), National University of Singapore (NUS) och Global Network for Advanced Management (GNAM).

SSE MBA Executive Format är designat för yrkesverksamma och ges på deltid, på engelska, i Stockholm, Silicon Valley, Singapore, och Riga. Det består av 10 hela programveckor utspridda över 18 månader, och ger dig möjlighet att fortsätta arbeta medan du studerar. Programmet vilar på en general management grund med möjlighet att skräddarsy din MBA med valbara kurser hos våra egna campus, eller någon av medlemsskolorna inom  (GNAM). Hållbarhet och CSR är integrerat genom hela programmet, och vi är rankade #9 i världen av FT för hållbarhetsrelaterat innehåll i programmet. Tack vare vår MBALive® pedagogik och olika live projekt, omsätter du teorier och modeller direkt i praktiken vilket garanterar "hemtagning" av dina nya kunskaper. Du följer också ett ledarskapsprogram med tillgång till egen coach som hjälper dig växa som ledare och uppnå dina personliga och yrkesmässiga mål. Målet är att förbereda dig för att bygga, utveckla och leda internationella organisationer och tack vare vår fantastiska fakultet och den mångfacetterade deltagarprofilen får du snabbt nya perspektiv och insikter, och bygger ett ovärderligt internationellt nätverk med Skandinavisk bas. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 december, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm
  • Engelska
  • Sista ansökan: 2024-09-06

Målgrupp

SSE MBA 2017

Vår Executive MBA är ett program för individer med en passion för affärsutveckling och en önskan om att leda i en multinationell organisation. Programmet handlar om att få nya insikter, ny kunskap, att utvecklas som ledare i en global värld, och hur man leder organisationer hållbart och innovativt.

Gruppen av 59 deltagare som startade i december 2023, representerar 17 nationaliteter, och medelåldern är 39 med ett åldersspann från 28 till 50. 

Deltagarna i vår Executive MBA är yrkesverksamma ambitiösa ledare och specialister. De har alla olika akademisk utbildningsbakgrund och jobbar i olika typer av branscher, organisationer och positioner. Gemensamt är att de alla vill utvecklas, få en stabil grund att stå på i sina framtida karriärer, samt göra skillnad. Diversitet i gruppen är viktigt och bidrar till bredare diskussioner, fler perspektiv och rikare lärande. Här bygger du ett internationellt nätverk av experter inom olika områden och ett bollplank för dina framtida idéer och utmaningar.

Vid bedömning av de som söker till vår Executive MBA tittar vi på helhetsbilden. Yrkesroller, branscher, internationell erfarenhet mm, allt som bidrar till den totala erfarenheten i gruppen som sen ska studera tillsammans. Vi tittar också på syftet med utbildningen, och potential för utveckling och nytta av programmet.

Vad våra deltagare säger

"Akademi satt i praktik"     "Du lär dig att arbeta tvärfunktionellt"

"Det är en utmaning och du växer som person"     "SSE MBA är samarbete med andra ambitiösa från hela världen som också vill utvecklas"

"Hållbarhet har fått en ny och än mer strategisk innebörd"

"Diversiteten och bredden i nätverket är helt enastående"

"De olika live projekten har gett mig ovärderlig kunskap, en mängd verktyg jag kan använda i mitt dagliga jobb, samt insikt i andra industrier"

"Lärarna är fantastiska"    "Nu har jag en helt annan förståelse för hur jag ska driva affärer, samt utveckla och leda en organisation"

"Jag har fått en mängd verktyg för att jobba med verklig förändring"

Ansökan

För att bli antagen till vår Executive MBA krävs en Bachelor eller Master examen och minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Då utbildningen ges helt på engelska krävs också en nivå på engelska som möjliggör studier på akademisk nivå. För att säkerställa detta krävs ett resultat från ett TOEFL eller IELTS-test, om du inte redan har studerat minst ett år på universitet med engelska som instruktionsspråk eller är engelskspråkig från födseln. 

Ansökan görs online via vår hemsida, hhs.se/mba, och för starten i december 2024 är ansökningsdatum 30 april och 6 september 2024.

Vill du veta mer om vår Executive MBA rekommenderar vi våra informationsevent. Du hittar datum för dessa på vår hemsida. Du får också mer än gärna boka in en tid för ett personligt möte eller Zoom chat.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive MBA vid Handelshögskolan i Stockholm, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Handelshögskolan i Stockholm
Sveavägen 65
113 59 Stockholm

Handelshögskolan i Stockholm - Stockholm School of Economics

Handelshögskolan i Stockholm (HHS) är en internationell handelshögskola baserad i Stockholm, Sverige. HHS är rankad som den bästa i Norden och de Baltiska länderna, och har högt anseende både nationellt och internationellt. SSE erbjuder kandidatprogram, master- och forskarutbildningar, MBA program...

Läs mer om Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights