Visa utbildning.se som: Mobil

Webbinar: Så når du nästa nivå i din försäljning med offentlig sektor

Mercell Commerce AB
Kort om utbildningen
1 timme
0 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-15 08:30 - Distans
Distans
Svenska
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
0 SEK
2021-04-15

Distans
0 SEK
2021-04-28

Kursbeskrivning

Är ni rätt organiserade och har kompetensen som krävs för att sälja framgångsrikt till offentlig sektor? Har ledningen en förståelse för den offentliga affären och er marknadspotential?

Visma har bjudit in Fredrik Kristiansson för att dela med sig av sina snart 20 år av erfarenheter från arbete med försäljning till offentlig sektor. Fredrik har hjälpt 100-tals svenska företag etablera sig på upphandlingsmarknaden kopplat till säljstrategi och arbetssätt, och är idag ansvarig för Kinnarps Sverige i deras affärsutveckling och offensiva satsning mot offentlig och privat sektor. Fredrik kom senast från IKEA där han var den som drog igång IKEA:s satsning och etablering i Offentlig sektor i Sverige.

Fredrik presenterar varför de tre framgångsnycklarna: rätt kravspecifikation, rätt utvärderingsmodell och rätt relation är helt avgörande för att öka sina marknadsandelar i offentlig sektor.

En förutsättning för att lyckas i er försäljning med offentlig sektor är att ha koll på er marknad. Visma presenterar ett analysverktyg som gör det möjligt att enkelt kartlägga er marknad.

Webbinariet avslutas med frågestund med Fredrik och Visma.

Fredrik Kristiansson har mer än 20 års erfarenhet med försäljning till offentlig sektor

Fredrik Kristiansson, Sales Manager, LA Opic & Business Advisor, har mer än 20 års erfarenhet med försäljning till offentlig sektor. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Ett webbinar som vänder sig till dig med ledande befattning och/eller strategiskt ansvar för företagets försäljning till offentlig sektor, med ambitionen att ta ett större helhetsgrepp om den offentliga affären och arbeta mer strategiskt i din försäljning till sveriges största marknad.

Investering

Kostnadsfritt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Webbinar: Så når du nästa nivå i din försäljning med offentlig sektor, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mercell Commerce AB

Vässa dina kunskaper Vill du växa och bli bättre på försäljning till offentlig sektor? Mercell Commerce är marknadsledande inom utbildning för dig som vill vinna och göra bättre affärer. Mercell Commerce erbjuder flexibla utbildningar baserade på deltagarnas kompetensbehov och förkunskaper....


Läs mer om Mercell Commerce AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mercell Commerce AB

Lindhagensgatan 94
112 18 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Webbinar: Så når du nästa nivå i din försäljning med offentlig sektor!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Webbinar: Så når du nästa nivå i din försäljning med offentlig sektor från Mercell Commerce AB, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Rätt utbildning sätter fart på f...

Varför uppfattas upphandlingsprocessen som krånglig?

-          Vi har många kunder som ringer och frågar om råd och vill veta hur jag ser på en viss upphandling. Då gäller det att inte bara tala i egen sak utan faktiskt förstå vad som fungerar i deras vardag och att hjälpa dem att få ut eftersträvat resultat av upphandlingen, säger Maria Karlsson.

Läs mer

Liknande utbildningar