Visa utbildning.se som: Mobil

Individuell MI-implementering

Merami
Kort om utbildningen
20 veckor
1 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Valfritt - Distans
Onlineutbildning
Distans

Kursbeskrivning

Individuell MI-implementering

Har du gått en utbildning i MI och vill omsätta metoden praktiskt i ditt dagliga arbete? Den är kursen hjälper dig att börja utföra

Utbildningen är uppbyggd efter evidens inom områdena implementering, kliniska framgångsfaktorer och feedback. 

I den här kursen får du verktyg att förankra dina MI-kunskaper och implementera metoden till en naturlig del i just ditt arbetsutövande. Utbildningen riktar sig att stödja din individuella implementering mer än den organisatoriska. 

​Du arbetar självständigt (vilka tider du vill) med uppgifter i en läroplattform (online). Första delen i kursen består av förankring, repetition och applicering av metoden. Nästa del består av moment där du kommer få spela in egna samtal som du själv får analysera utifrån givna parametrar (kodningsbaserad självskattning). Du behöver inte spela in dina samtal med riktiga klienter utan kan spela in rollspel med kollegor, bekant eller annan frivillig. 

Som sista moment i kursen kommer du få spela in ett samtal som kursansvarig lärare ger dig skriftlig kodningsbaserad feedback på. 

"Att utveckla sina behandlarfärdigheter enbart genom att delta i klassrumsundervisning eller workshops är, tyvärr, minimala. Och den lilla förändring vi eventuellt lyckas tillförskaffa oss är osannolikt att den upprätthålls om inget mer görs därefter" (e.g.,Miller et al.,2006).

Målgrupp

För dig som gått en grundutbildning i Motiverande samtal och vill ha ett hjälpmedel för att börja applicera metoden i ditt dagliga arbete. 

Kursinnehåll

  • Repetition av kommunkationsfärdigheter

  • Träning i utvalda behandlarfärdigheter som gynnar klientutfall

  • Kodningsbaserad objektiv feedback

  • Självskattning av egna samtal

  • Implementeringsstrategier

Upplägg

Utbildningen är online och du bestämmer själv när och vart du jobbar med uppgifterna. Totalt ca 10 timmar arbetstid förlagd på 20 veckor. Modulerna låses upp veckovis. 

Tid & plats

Valfritt.

Erbjudande

Just nu!

Ordinarie pris: 1400:- exkl moms 

Introduktionspris (gäller tom 2022-03-01): 750:- exkl moms

Kursledare

Linda Ljunggren

MINT Certifierad MI-tränare, Medlem i det internationella MI-tränarnätverket MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Individuell MI-implementering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Merami

Merami

Merami AB erbjuder utbildning, handledning och kompetensutveckling inom Motiverande Samtal (MI). Med spetskompetens inom MI och över ett decennium av genomförda utbildningar är våra kurser noga utformade för att ge deltagarna en bra grund att arbeta vidare från oavsett nivå....


Läs mer om Merami och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Merami

Hantverkargatan 46
112 21 stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Individuell MI-implementering!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Individuell MI-implementering från Merami, fyll i dina uppgifter: