Vi är inte störst, men förmodligen bäst i Sverige på projektledarutbildningar.

Detta grundar vi på ett medelbetyg på 4.8 av 5 möjliga, från de 447 kursdeltagare som gått våra utbildningar. Vår lärarkonstellation har tillsammans utbildat över 5000 projektledare. Kursdeltagarna kommer från ALLA branscher och yrkesgrupper.

Det finns en missuppfattning i Sverige, att om man fått en utbildning i en projektmodell så kan man yrket projektledare. Detta är två vitt skilda saker, projektprocessen är projektmodellen och att arbeta som projektledare är att kunna applicera verktyg och metoder i projektmodellens olika faser. Detta gäller inte minst ledarskapsdelen som kanske är den viktigaste delen för att lyckas med sina projekt. Att leda andra människor utan att vara formell chef över gruppen, innebär du måste förstå hur grupper fungerar och hur du ska förhålla ditt ledarskap till individer och gruppen. Detta lägger vi stort fokus på i vår utbildning. En utbildning som genomförs med samma gruppkursdeltagare innebär också en resa i den gruppdynamiska processen. Det är en av anledningarna till våra höga betyg av tidigare kursdeltagare.

Det är viktigt att poängtera, att du lär dig grunderna hos oss. Vill du gå vidare och arbeta med IT-projekt, då måste du lära dig agila metoder. Vill du jobba med bygg och anläggning, då måste du lära dig entreprenadjuridik. Är du intresserad att arbeta som projektledare i förändringsprojekt för organisationer, du anser vi att du behöver kunna organisationspsykologi. Vi ger dig basen som bygger på ISO 9001, 10 006, 21 500 PMI:s PM Book och IPMA:s ICB/NCB, vi tar del av forskning med evidens och dina lärare är erfarna projektledare som kan ge både bra och dåliga exempel. Du väljer inriktning själv, på din fortsatta karriär som projektledare.

Metodik

Vi har tagit fram ett specialutbildning där ledarskap och projektmetodik vävs samman på ett unikt sätt. Vår utbildning riktar sig till alla som vill lära sig de metoder och verktyg som alla projektledare måste kunna, för att lyckosamt arbeta med projekt. Vi skiljer på "riktiga" projektledare och de som kallar sig projektledare, den senare gruppen finns det alldeles för många av tycker vi. Efter gått vår utbildning, (som för övrigt är IPMA-registrerad, en varudeklaration att den innehåller det som en projektledarutbildning ska innehålla). Blir du en "riktig" projektledare.

PEDAGOGIK

Utbildning genomförs med samma deltagare varje gång. Det långa programmet är på 11 dagar utspritt över 3,5 månader. Intensivutbildningen är 5 dagar i ett streck och är verkligen intensiv. Välj den som du anser passa dig bäst. Deltagarna skaffar sig ett nätverk med vänner i flera branscher som träffas och skapar egna grupper på sociala media.

Vi är unika

Vi ger dig också livslång fri lärarsupport, som du kan använda om du behöver hjälp. Detta nyttjas väldigt lite, vilket vi tolkar att livet som projektledare är ganska enkelt efter de har gått vår utbildning ;o)

Skicka in din intresseanmälan och vi välkomnar dig till en ny enklare värld inom projekt.

Välkomna

Visa alla utbildningar med Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Utbildningar

Utbildning
IT & Microsoft Office
MS Project Längd Pris Ort Snittbetyg
Microsoft Project online 8 timmar Från 5 500 SEK Distans
4,8 (6)
Microsoft Project online Rikstäckande
4,8 (6)
Ledarskap
UGL
Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) 5 dagar Från 26 500 SEK Ronneby
5,0 (51)
Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) Rikstäckande
5,0 (50)
Projektledning
Grundläggande Projektledning 3 dagar Flera orter (2)
5,0 (2)
Projektledning Rikstäckande
5,0 (2)
Projektmedarbetare Rikstäckande
Projektmedarbetare 2 dagar Stockholm
Diplomering / certifiering
AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa? 11 dagar Från 42 750 SEK Flera orter (4)
4,8 (275)
AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa? Rikstäckande
4,8 (275)
Projektledarutbildning - intensiv 5 dagar Från 25 750 SEK Flera orter (4)
4,8 (202)
Projektledarutbildning - intensiv Rikstäckande
4,8 (205)

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Almvägen 13
372 53 Kallinge

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 1091 recensioner.

Johanna

Kursen gav mig nya insikter, praktisk kunskap och ökat självförtroende som projektledare. Kan varmt rekommendera denna för alla som vill ta sin projektledning till en ny nivå.

Pernilla Torerud

Denna utbildning var väldigt rolig och nyttig, jag tog många lärdomar av den :) Jag har inte skrattat så mycket på många år, så tack till ledarna Micke och Nina även till mina kurskamrater UGL V47 Ronneby ;)

Anron Wanstadius, Regionservice

En mycket bra och välplanerad utbildning. Rekommenderas starkt!

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1091 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB, fyll i dina uppgifter: