Visa utbildning.se som: Mobil

Vi är inte störst, men förmodligen bäst i Sverige på projektledarutbildningar.

Detta grundar vi på ett medelbetyg på 4.8 av 5 möjliga, från de 447 kursdeltagare som gått våra utbildningar. Vår lärarkonstellation har tillsammans utbildat över 5000 projektledare. Kursdeltagarna kommer från ALLA branscher och yrkesgrupper.

Det finns en missuppfattning i Sverige, att om man fått en utbildning i en projektmodell så kan man yrket projektledare. Detta är två vitt skilda saker, projektprocessen är projektmodellen och att arbeta som projektledare är att kunna applicera verktyg och metoder i projektmodellens olika faser. Detta gäller inte minst ledarskapsdelen som kanske är den viktigaste delen för att lyckas med sina projekt. Att leda andra människor utan att vara formell chef över gruppen, innebär du måste förstå hur grupper fungerar och hur du ska förhålla ditt ledarskap till individer och gruppen. Detta lägger vi stort fokus på i vår utbildning. En utbildning som genomförs med samma gruppkursdeltagare innebär också en resa i den gruppdynamiska processen. Det är en av anledningarna till våra höga betyg av tidigare kursdeltagare.

Det är viktigt att poängtera, att du lär dig grunderna hos oss. Vill du gå vidare och arbeta med IT-projekt, då måste du lära dig agila metoder. Vill du jobba med bygg och anläggning, då måste du lära dig entreprenadjuridik. Är du intresserad att arbeta som projektledare i förändringsprojekt för organisationer, du anser vi att du behöver kunna organisationspsykologi. Vi ger dig basen som bygger på ISO 9001, 10 006, 21 500 PMI:s PM Book och IPMA:s ICB/NCB, vi tar del av forskning med evidens och dina lärare är erfarna projektledare som kan ge både bra och dåliga exempel. Du väljer inriktning själv, på din fortsatta karriär som projektledare.

Metodik

Vi har tagit fram ett specialutbildning där ledarskap och projektmetodik vävs samman på ett unikt sätt. Vår utbildning riktar sig till alla som vill lära sig de metoder och verktyg som alla projektledare måste kunna, för att lyckosamt arbeta med projekt. Vi skiljer på "riktiga" projektledare och de som kallar sig projektledare, den senare gruppen finns det alldeles för många av tycker vi. Efter gått vår utbildning, (som för övrigt är IPMA-registrerad, en varudeklaration att den innehåller det som en projektledarutbildning ska innehålla). Blir du en "riktig" projektledare.

PEDAGOGIK

Utbildning genomförs med samma deltagare varje gång. Det långa programmet är på 11 dagar utspritt över 3,5 månader. Intensivutbildningen är 5 dagar i ett streck och är verkligen intensiv. Välj den som du anser passa dig bäst. Deltagarna skaffar sig ett nätverk med vänner i flera branscher som träffas och skapar egna grupper på sociala media.

Vi är unika

Vi ger dig också livslång fri lärarsupport, som du kan använda om du behöver hjälp. Detta nyttjas väldigt lite, vilket vi tolkar att livet som projektledare är ganska enkelt efter de har gått vår utbildning ;o)

Skicka in din intresseanmälan och vi välkomnar dig till en ny enklare värld inom projekt.

Välkomna

Visa alla utbildningar med Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
IT- Microsoft Office
MS Project Längd Pris Ort Snittbetyg
Microsoft Project online 8 timmar Från 5 500 SEK Distans
4,8 (6)
Microsoft Project online Rikstäckande
Ledarskap
Coachande ledarskap
Ledarskap online Rikstäckande
Ledarskap online 3 dagar Distans
4,6 (8)
UGL
Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) 5 dagar Från 26 500 SEK Ronneby
5,0 (41)
Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) Rikstäckande
Projektledning
Grundläggande Projektledning 3 dagar Stockholm
5,0 (2)
Projektledning Rikstäckande
Projektmedarbetare 2 dagar Stockholm
Projektmedarbetare Rikstäckande
Projektmedarbetare Rikstäckande
Diplomering / certifiering
AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa? Rikstäckande
5,0 (1)
Projektledare steg II IPMA-certifiering, nivå B och C 2 dagar Från 11 900 SEK Stockholm
Projektledare steg II IPMA-certifiering, nivå B och C Rikstäckande
Projektledarutbildning - intensiv, även online 5 dagar Från 23 500 SEK Flera orter (5)
4,8 (163)
Projektledarutbildning - intensiv. även online Rikstäckande
5,0 (2)
Projektledning-Grund
AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa? 11 dagar Från 40 750 SEK Flera orter (5)
4,8 (246)

Visa alla

Reportage

Varför uppfinna hjulet varje gång vid ett nytt projekt?

Varför uppfinna hjulet varje gång vid ett nytt projekt?

Läs mer

Arbetar ni i projekt men saknar kontroll och struktur? Ledarskap och Projekthantering i Sverige AB strävar efter att alla medarbetare, oavsett nivå, ska kunna hantera olika typer av projekt. Ledarskap och Projekthantering i Sverige AB är ett relativt nytt företag som startade 2014. Däremot har lärare och ledare i företaget en otrolig kunskap och gedigen erfarenhet från att ha varit verksamma inom området i andra organisationer.


Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Almvägen 13
372 53 Kallinge

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 470 recensioner.

Moa Håkansson, Landskrona energi AB
Ett väl genomtänkt upplägg och innehåll. Insiktsfullt både för en själv och vad gäller en grupp - i projekt, linjeorganisation och privat. Har gjort mig till en bättre projektdeltagare och projektledare. Mycket av innehållet är applicerbart på andra arbetsformer än projekt. En intensiv intensivkurs.
Raluca Iorgulis, Regionfastigheter Region Skåne
5 intensiva dagar med bra övningar. Bra strukturerad
Karin Svensson, Kalmar Vatten AB
Intensiva dagar, teori varvat med övningar i grupp och individuellt. Med hög effektivitet, proffsiga kursledare och intressanta föreläsningar hölls koncentrationen på hög nivå, och veckan blev lärorik.
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 470 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB, fyll i dina uppgifter: