Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Vi är inte störst, men förmodligen bäst i Sverige på projektledarutbildningar.

Detta grundar vi på ett medelbetyg på 4.8 av 5 möjliga, av de 377 kursdeltagare som våra utbildningar. Vår lärarkonstellation har tillsammans utbildat över 2000 projektledare. Kursdeltagarna kommer från ALLA branscher. Det är viktigt att poängtera, att du lär dig grunderna hos oss. Vill du gå vidare och arbeta med IT-projekt, då måste du lära dig agila metoder. Vill du jobba med bygg och anläggning, då måste du lära dig entreprenadjuridik. Är du intresserad att arbeta som projektledare i förändringsprojekt för organisationer, du anser vi att du behöver kunna organisationspsykologi. Vi ger dig basen och du väljer inriktning själv, på din fortsatta karriär som projektledare.

Metodik

Vi har tagit fram ett specialutbildning där ledarskap och projektmetodik vävs samman på ett unikt sätt. Vår utbildning riktar sig till alla som vill lära sig de metoder och verktyg som alla projektledare måste kunna, för att lyckosamt arbeta med projekt. Vi skiljer på "riktiga" projektledare och de som kallar sig projektledare, den senare gruppen finns det alldeles för många av tycker vi. Efter gått vår utbildning, (som för övrigt är IPMA-registrerad, en varudeklaration att den innehåller det som en projektledarutbildning ska innehålla). Blir du en "riktig" projektledare.

PEDAGOGIK

Utbildning genomförs med samma deltagare varje gång. Det långa programmet är på 11 dagar utspritt över 3,5 månader. Intensivutbildningen är 5 dagar i ett streck och är verkligen intensiv. Välj den som du anser passa dig bäst. Deltagarna skaffar sig ett nätverk med vänner i flera branscher som träffas och skapar egna grupper på sociala media.

Vi är unika

Vi ger dig också livslång fri lärarsupport, som du kan använda om du behöver hjälp. Detta nyttjas väldigt lite, vilket vi tolkar att livet som projektledare är ganska enkelt efter de har gått vår utbildning ;o)

Skicka in din intresseanmälan och vi välkomnar dig till en ny enklare värld inom projekt.

Välkomna

Visa alla utbildningar med Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildningpåverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
IT- Microsoft Office
MS Project Längd Pris Ort Snittbetyg
Microsoft Project 1 dag Från 5 500 SEK Stockholm
4,8 (4)
Microsoft Project Rikstäckande
Ledarskap
Coachande ledarskap
Coachande ledarskap 3 dagar Ronneby
4,6 (8)
Coachande ledarskap Rikstäckande
UGL
Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) 5 dagar Ronneby
5,0 (36)
Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) Rikstäckande
Projektledning
Grundläggande Projektledning 3 dagar Stockholm
5,0 (2)
Projektledning Rikstäckande
Projektmedarbetare Rikstäckande
Projektmedarbetare 2 dagar Stockholm
Projektmedarbetare Rikstäckande
Diplomering / certifiering
AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa? 11 dagar Från 40 750 SEK Flera orter (5)
4,8 (240)
AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa? Rikstäckande
5,0 (1)
Projektledare steg II IPMA-certifiering, nivå B och C 2 dagar Från 11 900 SEK Stockholm
Projektledare steg II IPMA-certifiering, nivå B och C Rikstäckande
Projektledarutbildning - intensiv 5 dagar Från 23 500 SEK Flera orter (4)
4,8 (150)
Projektledarutbildning - intensiv Rikstäckande
5,0 (2)

Visa alla

Reportage

Varför uppfinna hjulet varje gång vid ett nytt projekt?

Varför uppfinna hjulet varje gång vid ett nytt projekt?

Läs mer

Arbetar ni i projekt men saknar kontroll och struktur? Ledarskap och Projekthantering i Sverige AB strävar efter att alla medarbetare, oavsett nivå, ska kunna hantera olika typer av projekt. Ledarskap och Projekthantering i Sverige AB är ett relativt nytt företag som startade 2014. Däremot har lärare och ledare i företaget en otrolig kunskap och gedigen erfarenhet från att ha varit verksamma inom området i andra organisationer.


Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Almvägen 13
372 53 Kallinge

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 444 recensioner.

Helene Henriksson, Region Skåne
(5)
Fem stjärnor till denna projektledarutbildning! Mycket bra upplägg med en hel del praktiska övningar som gav både nya kunskaper och möjlighet till reflektion. Inspirerande, professionella och erfarna utbildare Anders och Christer. Stort tack, kan varmt rekommendera denna utbildning!
Juliana Guarguati, Yara Marine Technologies AB
(5)
Good training with experienced trainers! The course was well balance between theory and practice. We got really useful tools for project management. I would recommend this course 100%
Johan Nilsson. Yara Marine Technologies AB
(5)
Otroligt bra kursupplägg med en bra mix av teori och praktiska övningar. Både Christer och Anders är fantastiskt pedagogiska och det märks att de brinner för utbildningen. Tar med mig ett gäng verktyg för att förbättra både mitt ledarskap och roll som projektledare. Kan varmt rekommendera kursen till alla som vill utvecklas inom detta område.
Intresseanmälan

För att få mer information från Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 444 recensioner.