Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 328 recensioner          

Peter Gustavsson, Ovako
          (5)
Kan starkt rekommendera denna utbildning. Mycket generös utbildning med kickoff och kickout vilket skapar en mycket sammansvetsad grupp. Av dom engagerade instruktörerna får man med sig mycket kunskap och många bra verktyg för att kunna utföra sitt arbete på ett strukturerat sätt.
Håkan Wilken, Locum
          (4)
Omfattande kurs som ger rejält med verktyg och kunskaper både till nya och mer erfarna projektledare. Otroligt engagerade lärare som snabbt skapar bra gruppdynamik som ger ett fantastiskt inspirerande klimat för lärande.
Magnus Olsson, Landstingsservice Landstiget Blekinge.
          (4)
Tyckte att kursen hade ett högt tempo, informationen har smält in nu efter ett tags reflektion. Om den hade varit upp delad i 2+3 dagar hade jag haft lite lättare att ta till mig allt snabbare. Känner att jag har funnit saker i efterhand som passar i mitt dagliga arbete. Tack.
Kajsa Blom, Pulsen
          (4)
Utbildningen gav mig den grund som jag kände att jag saknade för att kunna leda projekt. Extra plus i kanten är de engagerade lärarna och att olika inlärningsstilar varvas under utbildningen. Det ges inte tillfälle att tappa fokus, vilket gjorde att jag kände mig aktiv under hela utbildningen
Lena Frödin, Knauf
          (4)
Jättebra kurs med många konkreta och användbara verktyg.
Erik Karlsson, Landstinget Blekinge
          (5)
Riktigt bra kurs för mig som ny projektledare med massa att lära. Bra struktur och fart på intensivkursen! Kursledarna höll oss igång på ett bra sätt trots långa dagar.
Johan Lindén, Skånetrafiken
          (4)
En kurs som öppnar ögonen och fyller verktygslådan med en stor samling verktyg för all sorts ledare, men framförallt projektledare. Efter att ha gått kursen känner jag mig tryggare och mer självsäker i min projektkunskap, och har blivit en stabilare och modigare ledare. Jag skulle rekommendera kursen för alla som arbetar i projekt, ledarskap,...
Visa mer
Andreas Eckerberg, Solna Stad
          (5)
Fullspäckad utbildning som ger ökad självinsikt och många bra verktyg att ta med sig framöver. Seriösa, lyhörda och trevliga kursledare. Bra upplägg och genomgående intressant.
Helena Sääf, Lomma kommun
          (5)
Denna projekt- och ledarskapsutbildning är rakt igenom mycket bra! De skickliga lärarna skapar intresse och förmedlar kunskap på ett mycket inspirerande och involverande sätt. Jag har nu en mycket större verktygslåda med kunskap om projektledning, gruppdynamik och mig själv med mig hem och det kommer vara till mycket stor nytta i mitt ordinarie ...
Visa mer
Magdalena Koistinen, White
          (5)
Intensivutbildningen passade mig! På fem dagar gav Krister och Anders oss inspiration, kunskap och verktyg på ett väl planerat och organiserat sätt. Stor fördel att ledarskapsdagarna låg i början av veckan. Gruppen kom i gång bra och vi fick tillsammans ut mer av dagarna. Även om jag jobbat flera år med Ledarskapsfrågor och Projektledning, så ...
Visa mer
Anna
          (4)
Supernöjd med kursen som på ett genomarbetat sätt fick med ett projekts olika faser och dess olika steg samt hur jag ska agera som projektledare! Har lärt mig otroligt mycket om mig själv, mitt sätt att lära in och hur jag ska få fram rätt info till övriga projektmedlemmar!
Therese Pettersson, Lantmännen
          (5)
Mycket bra utbildning med en röd tråd från dag ett. Mina förhoppningar på kursen var att när jag var klar skulle jag ha en välfylld verktygslåda att ta med mig ut i verkligheten vilket skulle ge mig trygghet, effektivitet och struktur i min roll som projektledare. Kursen levde upp till dessa förhoppningar och mycket därtill. Inte minst inom leda...
Visa mer
Fredrik Fredén, Lomma kommun
          (5)
Mycket kompetenta kursledare som är bra på att lära ut och skapar en god stämning. Tar dig från start till mål i alla verktyg du behöver för projektprocessen och för att leda en grupp mot gemensamma mål. Bra kursmaterial och plus i kanten för att man kan kontakta ledarna med frågor när som helst efter utbildningen slut.
Robin Henningsson, OKG
          (4)
Jag gilla kursen (intensivutbildningen) då det var ett högt tempo med en bra fördelning mellan de två blocken ledarskap och projekthantering. Kursledarna skapade ett bra klimat i gruppen och varvade teori och praktik, vilket gjorde att det aldrig blev segt eller långtråkigt.
Ulf Åman
          (5)
Professionellt genomförande, i bra tempo, med lärorikt innehåll för framtida projekt!
Maja Mattsson, TRR
          (5)
Intensivutbildningen håller hög klass genom alla dagar. För mig var det ett tempo och upplägg som höll igång mitt engagemang och intresse hela tiden. Jag fick med mig väldigt användbara verktyg - både i ledarskap och praktisk projektledning. Intensivkursen är perfekt för dig som har erfarenhet av projekt sen tidigare - oavsett som deltagare ...
Visa mer
Catarina Runesson, Region Skåne
          (4)
En inspirerande kurs i ledarskap och projekthantering, med engagerade föreläsare som ger verktyg till att kunna leda projekt på ett strukturerat sätt, där även vikten av gruppdynamik poängteras.
Enskild Firma Johanna Tell
          (5)
En mycket givande kursvecka som jag verkligen tror leder till förändring både i privata och yrkesmässiga livet
Roger Walde, Kalmar Vatten
          (5)
Efter en intensiv och känslofylld vecka fick jag inte bara ny insikter om hur jag, människan och grupper fungerar. Jag såg också den enorma styrkan i att ta sig förbi konflikter och skapa ett team. Tack till våra fantastiska handledare och tack för att jag fick bli en del av en så underbart stark grupp.
Thomas Ek, Halmstads kommun
          (5)
Då jag aldrig gått någon utbildning i ledarskap hade inga för kunskaper alls, mer än livet i sig själv fick större självkännedom. och även hur grupper fungerar.WOW
Ewe Strandhag, TRR
          (5)
Detta är helt klart en kurs som berör och förändrar ledarskapet och personen bakom ledaren. Jag har helt klart fått ökad förståelse för ledarskapets utmaningar och konkreta verktyg för att utöva ett effektiv ledarskap. Stort tack till alla deltagare och handledare som vbarit aktiva under kursen.
Jessica Lindgren, Landstinget Kalmar län
          (5)
En annorlunda och mycket givande utbildning! För att få ut maximalt av utbildningen behöver man sänka fasaden och våga ge av sig själv men också våga utmana sina tankar och invanda beteenden. Jag åkte hem efter utbildningsveckan med många viktiga insikter samt stärkt i mig själv och mitt ledarskap.
Titi Oyedeji, Consat Engineering AB
          (5)
Vilken upplevelse, jag känner mig så stärkt och ödmjuk. Detta är det bästa som hänt mig och jag önskar att alla fick chansen att gå UGL. Handledarna var så bra, starka, mjuka och otroligt professionella.
Patrik Gertsson, RörKraft Automation Syd AB
          (5)
En intensiv utbildningsvecka där jag lärde mig mycket om gruppers utveckling och dynamik. Men det som gav ett mervärde var verkligen att man fick gräva djupt i sig själv vilket gav en ökad självkännedom. Fantastiska kursledare och underbara kurskamrater var pricken över i:et.
Charlotta Wemme Dehlin, Burlövs kommun
          (5)
UGL-veckan är intensiv och omtumlande, men ger så mycket mer än alla andra teoretiska ledarskapsutbildningar jag har varit på. Trygga och duktiga handledare som lotsar deltagarna i en resa till insikt!
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!