Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 531 recensioner.

Jenny Jutström, Jönköping Energi Nät AB
Sökte en projektledarutbildning och fick ledarskapsdelen "på köpet". Och vilken ledarskapsutbildning...toppklass! Bra helhet som ger en fullspäckad verktygslåda att ta med sig in i framtiden.
Maryam Ghadanfari, Storstockholms brandförsvar
En lärorik utbildning med kunniga lärare och många lärorika praktiska övningar. Har fått med mig många bra verktyg för att kunna utvecklas som projektledare.
Andreas Åkerlind, Atron Systems Sweden AB
Mycket bra kursupplägg, mycket kompententa Kursledare och många bra verktyg att ta med sig! Rekommenderas!
Jesper Persson, BillerudKorsnäs
Jag tyckte kursen uppfyllde mina förväntningar och jag gick därifrån med flera verktyg och insikter som ska förankras i min vardag. Anders och Catharina är proffs på sina ämnen och dessutom duktiga pedagogiskt. Det var en bra blandning av teori och praktik, vilket också bidrog till att lärande maximerades
Rikard Bengtsson. Schneider Electric
Bra och engagerade lärare, uppdelning med ledarskap/projektledning var topp. Utbildningen alternerade med inlärning samt praktiska övningar med bra balans, det blev aldrig något utdraget moment med teori!
Åsa Brandt
Jag tyckte kursen (intensiv) hade ett väldigt bra upplägg med god tid för alla moment. Bra att få jobba i grupper med olika konstellationer. Bra och kunnig kursledning!
Karin Dröschmeister
Intensiv utbildning som gav bra verktyg att ta med sig hem till det dagliga arbetet. Gillade att det var mycket praktiska övningar och gruppdiskussioner där man lär sig av varandra.
Madeleine Appelberg, Samhall AB
Grymt kompetenta lärare med stor kompetens, bra mix av teori och praktiska övningar. Första två dagarna med ledarskapet i fokus och sedan tre dagar med projektledning från början till slut. Tar med mig många bra verktyg tillbaka till mitt arbete.
Johanna Karlsson Nacka Energi AB
Fantastiska lärare med stor kompetens, mycket bra mix av teori och praktiska övningar i grupp. Nu vill jag bara prova allt jag lärt mig, fått mycket bra verktyg.
Armin Mandjukic, NKT HVC AB
Riktigt givande och bra upplägg på kurserna, dagarna bara flyger förbi!
Johan Ekström, Iver AB
Mycket bra och givande utbildning, oberoende av om du är ny inom området eller har varit med ett tag så kommer du garanterat få ut mycket av utbildningen. Upplägget med projektledning, varvat med ledarskapsdelen var klockren! Christer och Stig som höll i kursdelarna är otroligt kompetenta inom sina områden och varvar teori med praktiska (och r...
Visa mer
Theres Palmgren, Kalmar kommun
Mycket givande kurs, teori varvat med mycket praktiska övningar gör inlärningen lätt och rolig! Har redan rekommenderat kursen till flera personer.
Jens Söderström, NKT HVC AB
Mycket bra kurs där jag har lärt mig jätte mycket för att kunna driva projekt. Teori och praktik varvas på ett jätte bra sätt, med väldigt kompetenta och duktiga lärare. Jag rekommenderar denna utbildningen stark, ifall du jobbar med projektledning eller ska.
Martin Karlsson, Getinge Disinfection AB
Otroligt bra kurs! Teori och praktik varvas löpande genom kursen på ett bra sätt! Kursledarna(Christer och Stig) håller högsta klass och leder oss genom kursen så att vi hela tiden kan omvandla det till vår egen verksamhet!
Filip Jadstrand, Driftklart
Fantastiskt givande kurs! Tydlig förankring i praktiska frågeställningar med direkt koppling till relevant teori. Särskilt spännande i en agil organisation!
David Eriksson, Kalmar kommun
Mycket bra kurs som jag kan rekommendera till andra. Det märks att kursledarna har lång erfarenhet inom området!
Marcus Wickart, Växjö Energi
Mycket nöjd med upplägg och utbildning kan rekommendera att gå här
Michael Andersson Sydkraft Nuclear Power
Utbildningen inleds med ett ledarskapspass där syftet är att bygga en trygg grupp inför resten av veckan och den efterföljande projektledardelen. Ledarna är lyhörda och inspirerande och mycket erfarenhet delas under utbildningens gång. Kursen får ett högt betyg då den röda linjen blir tydlig och då alla väsentliga delar för att lyckas i vardage...
Visa mer
Viktor Roxtec International AB
Mycket bra och givande utbildning. Bra lärare med många bra övningar och verktyg att ta med sig.
Johan Sjögren, Gnutti Carlo Sweden
En intressant och givande kurs i projektledning, mycket praktik och bra kursliteratur som är mycket användbar i arbetet senare. Stort + för det invävda ledarkapet, det ingen ledarskapsutbildning men det belyser vikten av det i projektledarrollen. Upplägget över längre tid är också bra så kunskaperna landar lite mellan tillfällena och man har möj...
Visa mer
Erika Lilja, Region Blekinge
Uppfyllde mina förväntningar med mycket goda marginaler. Gav inspiration och de verktyg som jag efterfrågar för att utvecklas i mitt arbete.
Emelie Garhall, Varberg Energi
Väldigt givande utbildning. Kunniga, trygga och säkra kursledare. Jag förstår inte varför jag inte gjort detta tidigare och ångrar lite i efterhand att jag inte tog mig tiden att gå den längre utbildningen. 5 dagar intensiv gav mig en bra grund att stå på med jag ser fram emot att fördjupa mina kunskaper.
Daniel Elias Johansson, Eltel Networks
Intensivkurs i ledarskap och projekthantering, får 5 av 5 stjärnor av mig. Mycket givande utbildning i högt tempo som kombinerar teori och praktik på ett stimulerande sätt. Denna kurs har fått mig att få nya perspektiv både arbetsmässigt och livet i stort. Väldigt duktiga kurslärare (Johannes Jönsson och Anders Johnsson). Kommer definitivt rek...
Visa mer
Sebastian Söderberg, Region Skåne
Toppenutbildning. Bra upplägg, kompetenta föreläsare samt relevant och konkret innehåll. Bland dom bästa utbildningar jag varit på.
Joanna Svensson Wåhgen
Bra upplägg och disponering av de mycket intensiva dagarna. Bra mix av teori och praktik samt en hel del egna exempel som gjorde det lättare att sätta fakta i ett sammanhang. Engagerade kursledare som gjorde att veckan sprang förbi. Jag kommer rekommendera utbildningen till alla som har funderingar kring projektledarutbildning.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!