Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 264 recensioner          

Roger Svensson, The Absolut Company   |   2018-04-20
En mycket bra intensiv kurs i ledarskap och projektledning. Bra kursledare som höll ett bra tempo genom utbildningen och så fick vi många bra verktyg med oss som man har hjälp av i framtiden.
          (5)
Roland Engnell, Willo AB   |   2018-04-18
En vecka full av inspiration och utveckling inom Ledarskap och Projektledning. Många tack till inspirerande och kunniga föreläsare som bjuder på många bra exempel ur verkligheten och varvar teori med övningar på ett utmärkt sätt.
          (5)
Johan Blomster, Willo AB   |   2018-04-18
Även om det va 40h högintensiv utbildning i riktigt högt tempo. Så lyckades Anders och Christer hålla fokuset och intresset på topp hos samtliga deltagare. Kan varmt rekommendera andra att gå LP´s utbildningar.
          (5)
Jennie Forzén, Willo AB   |   2018-04-18
Intensiva, intressanta, lärorika och framför allt roliga dagar! Duktiga lärare som höll kursdeltagarnas intresse uppe hela tiden. Intensiv formen gjorde även att gruppen svetsades samman på ett bra sätt.
          (5)
Anna Stahre Sturesson, Relacom Ab   |   2018-04-16
En intensivutbildning som verkligen var intensiv. Älskade hur kursledarna fick en att aha a flera gånger per dag. Det märktes tydligt att det var kunniga proffs inom området som vi blev utbildade i. Alla i våran grupp var så olika och ändå kunde de få alla i lokalen att förstå och lära sig snabbt. Om man vill lära sig projekthantering och ledars...
Visa mer
          (5)
Per Andersson Karlshamns Kommun   |   2018-04-16
Mycket rolig kurs i högt tempo. Bra övningar och inspirerande ledare.
          (5)
Maria Banerson - TRR   |   2018-04-14
Mycket inspirerande och givande utbildning med karismatiska ledare!
          (5)
Carola Nilsson - TRR   |   2018-04-13
Fantastiskt lärorik projektledarutbildning med pedagogiska och insiktsfulla gruppövningar som galant varvas med teori. Kursen hålls av engagerade, erfarna och inspirerande lärare. Med dig hem får du många fina verktyg och mycket material för att kunna leda projekt. Du åker helt enkelt hem med ett leende på läpparna och som en ny version av dig s...
Visa mer
          (5)
Lena Johansson, Svenska Kraftnät AB   |   2018-03-09
Tack vare oerhört kunniga och engagerade lärare gav kursen mig verktyg som jag nu har stor nytta av i min yrkesroll. Rekommenderas!
          (5)
Jörgen Härberg, Polismyndigheten   |   2018-03-06
En av de bästa kurser jag gått. Otroligt kompetenta lärare som verkligen delade med sig av sin erfarenhet.
          (5)
Knut Renvall, TRR   |   2018-03-05
En kurs som skapat ordning i de verktyg jag hade innan jag började och lagt till en hel hög användbara verktyg för att effektivt starta och driva projekt samt hantera de ledarskapsfrågor
          (4)
Marie Eriksson, Mot nya utmaningar   |   2018-02-28
Intressant och engagerande med bra tempo från start till slut. Bra upplägg där teori varvades med gruppövningar för att direkt omsätta sitt lärande. Bra dialoger och erfarenhetsutbyte både i större och mindre grupper. Pedagogiskt och tydligt genom visualisering med mycket bilder. Har fått en metodik och en "verktygslåda" som känns enkel att anvä...
Visa mer
          (5)
Henrik Arvidsson, Rejlers   |   2018-02-26
Inspirerande och lärorikt. Lärarna har en förmåga att skapa stort engagemang i gruppen och hos individen. Lätt att snabbt kunna dra nytta av, och applicera de kunskaper och insikter man får i sitt dagliga arbete.
          (5)
Anders Bodell. Rejlers AB   |   2018-02-22
Inspirerande! Mycket bra verktyg i de båda verktygslådorna, ledarskap och projektledning. Det har gett en känsla av trygghet inför fortsatta projektledarskap. Rekommenderas starkt. Engagerade och engagerande lärare, med omväxlande inlärningsmetodik vilket gjorde att det aldrig blev tråkigt. Upplägget med ca 2 veckor mellan kurstillfällena var my...
Visa mer
          (5)
Stefan Lenntun AB Bostäder Lidköping   |   2018-02-14
Jättebra utbildning som ger mycket mer än bara baskunskaper i Projektledning och Ledarskap. Väldigt bra fördelning på teori, praktiska övningar och gruppövningar. Väldigt bra planering för de olika kursdagarna och att det var tid för reflektion mellan dagarna. Mycket engagerade kursledare som verkligen ville "lära ut".
          (4)
Dan Velin, Växjö Energi Elnät AB   |   2018-02-08
Min upplevelse har varit uteslutande positiv! Bra varvande med ledarskap och projektledning kompletterat med inspel från en sammansvetsad grupp med erfarenheter många kunde känna igen sig i.
          (5)
Karina Simonsen, Region Skåne   |   2018-02-07
5 fullspäckade dagar. Otroligt bra upplägg och rutinerade, erfarna kursledare.
          (5)
Timmy Ek - Skruf Snus AB   |   2018-02-06
Kursen har gett mig mer än vad jag hade förhoppningar om när jag började. Innehållet har varit väldigt användbart i vardagen, både i projektledning och ledarskap. Upplägget var väl planerat och med tanke på de utspridda dagarna så var det lätt att få komma ifrån jobbet. Våra kursledare var engagerade och kunde sin sak. Kan starkt rekommendera de...
Visa mer
          (5)
Billy Gidö, Mörbylånga Kommun   |   2018-02-06
Kompetenta och duktiga lärare. Bra med både praktikfall och teori. Mycket bra diskussioner och en bra dialog mellan lärare och kursdeltagare.
          (5)
Annelie Albertsson - Göteborgs Hamn   |   2018-02-05
En riktigt bra kurs med engagerade lärare och bra upplägg! Med en blandad grupp från olika branscher kunde vi lära av varann i alla utvecklande övningar och grupparbeten. Stort tack!
          (4)
Måns Olofsson - Preem AB   |   2018-02-05
Mycket nöjd med utbildningen, bra och lärorikt med insatta och engagerade lärare. Mitt syfte med utbildningen var att få fortsatta och lite mer fördjupade kunskaper inom projektledning, men också för att få mer praktiska tips kring hantering av olika situationer, övningar och en bra ledarskapsutbildning. Jag upplever att jag fick just detta, och...
Visa mer
          (5)
Maja Sohlin, Sahlgrenska Sjukhuset   |   2018-02-05
Mycket givande och inspirerande kurs som gav mig många praktiska verktyg för projektledning såväl som viktiga insikter som kommer hjälpa mig i mitt projektledarskap. Kompetenta och engagerade lärare som förmedlade en bra kombination av projekt och ledarskap med omväxlande teori, grupparbeten, egna reflektioner och eget arbete. Rekommenderas starkt.
          (5)
Simon Wedeborg - Försvarsmakten   |   2018-02-03
Professionella lärare, bra organiserat med tydlig information kring schema, tider osv. Kommer att ha stor nytta av den kunskap och verktygen man lärt sig under kursen.
          (4)
Kristin Forsberg - SGU   |   2018-02-01
Kursledarna har på ett bra sätt lyckats förmedla kunsskap och verktyg för projektledning och ledarskap som gör att det är enkelt och möjligt att direkt tillämpa i den egna vardagen. Min egen förbättringsprocess inleddes vid första kurstillfället och har fortsatt i en brant kurva under kursens gång och är såklart "still in progress"! .
          (5)
Ingemar Ericsson-Brodda, Swedrive AB   |   2018-01-29
Kursen har en bra struktur rakt igenom, att varva ledarskap med projektledning var för mig en perfekt kombination, det ger en möjlighet att praktisera de verktyg man lärt sig till nästa kurstillfälle. Utbildningen varvar praktiska övningar i grupp, olika självtester, intressanta filmer och bra litteratur. Kursledarna var mycket bra. Kan varmt re...
Visa mer
          (5)