Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 311 recensioner          

Enskild Firma Johanna Tell   |   2018-07-16
En mycket givande kursvecka som jag verkligen tror leder till förändring både i privata och yrkesmässiga livet
          (5)
Roger Walde, Kalmar Vatten   |   2018-07-04
Efter en intensiv och känslofylld vecka fick jag inte bara ny insikter om hur jag, människan och grupper fungerar. Jag såg också den enorma styrkan i att ta sig förbi konflikter och skapa ett team. Tack till våra fantastiska handledare och tack för att jag fick bli en del av en så underbart stark grupp.
          (5)
Thomas Ek, Halmstads kommun   |   2018-07-02
Då jag aldrig gått någon utbildning i ledarskap hade inga för kunskaper alls, mer än livet i sig själv fick större självkännedom. och även hur grupper fungerar.WOW
          (5)
Ewe Strandhag, TRR   |   2018-07-02
Detta är helt klart en kurs som berör och förändrar ledarskapet och personen bakom ledaren. Jag har helt klart fått ökad förståelse för ledarskapets utmaningar och konkreta verktyg för att utöva ett effektiv ledarskap. Stort tack till alla deltagare och handledare som vbarit aktiva under kursen.
          (5)
Jessica Lindgren, Landstinget Kalmar län   |   2018-07-02
En annorlunda och mycket givande utbildning! För att få ut maximalt av utbildningen behöver man sänka fasaden och våga ge av sig själv men också våga utmana sina tankar och invanda beteenden. Jag åkte hem efter utbildningsveckan med många viktiga insikter samt stärkt i mig själv och mitt ledarskap.
          (5)
Titi Oyedeji, Consat Engineering AB   |   2018-07-02
Vilken upplevelse, jag känner mig så stärkt och ödmjuk. Detta är det bästa som hänt mig och jag önskar att alla fick chansen att gå UGL. Handledarna var så bra, starka, mjuka och otroligt professionella.
          (5)
Patrik Gertsson, RörKraft Automation Syd AB   |   2018-07-02
En intensiv utbildningsvecka där jag lärde mig mycket om gruppers utveckling och dynamik. Men det som gav ett mervärde var verkligen att man fick gräva djupt i sig själv vilket gav en ökad självkännedom. Fantastiska kursledare och underbara kurskamrater var pricken över i:et.
          (5)
Charlotta Wemme Dehlin, Burlövs kommun   |   2018-07-02
UGL-veckan är intensiv och omtumlande, men ger så mycket mer än alla andra teoretiska ledarskapsutbildningar jag har varit på. Trygga och duktiga handledare som lotsar deltagarna i en resa till insikt!
          (5)
Henrik Torvaldsson, NKT HV Cables AB   |   2018-07-01
Kursens upplägg bjuder in till intensiv utveckling av din förståelse för såväl gruppdynamik som för hur olika individer fungerar i grupp, inklusive dig själv. Så länge man själv är öppen för att hänge sig till utbildningen i syfte att lära så kommer man garanterat att få värdefulla insikter under kursens gång.
          (5)
Malin Andersson, Sigma Technology Information   |   2018-07-01
Missa inte denna kurs! Lärt mig otroligt mycket som jag kommer att ha användning för både privat och i arbetslivet. Det enda jag ångrar är att jag inte gått den tidigare.
          (5)
Margaretha Håkansson   |   2018-07-01
Den här utbildning upplevde jag som väldigt givande och utvecklande. Fick på ett väldigt bra vis uppleva hur grupputveckling kan ske om ledaren guidar gruppen framåt. Det är krävande dagar men alla som är beredda att utmana sig själ och sina värderingar om hur grupper och ledare skall agera i situationer skall absolut gå denna utbildning. Per...
Visa mer
          (5)
Sara Åhrén, Folktandvården Skåne   |   2018-06-26
Fantastisk utbildning som med ett högt tempo och engagemang ger deltagarna verktyg för att lyckas som projektledare i kommande projekt. Med verktygen finns det goda möjligheter att leda på ett tydligt och tryggt sätt. Jag känner mig enormt inspirerad att arbeta vidare som projektledare.
          (5)
Rickard.Lycke, Preem   |   2018-06-25
En bred och givande kurs. Utmärkande för kursen tycker jag är att den täcker in både de "hårda" och de "mjuka" sidorna inom projektledning, samt att man varvar dessa under kursens program. Positivt är också att teori och praktik varvas i en bra mix under programmet. Sammantaget gör detta att kursen ger avsevärt mycket mer än när de olika delarna...
Visa mer
          (4)
Lina Jönsson, Region Skåne   |   2018-06-25
Jag gillade tempot på intensivutbildningen, det var många delar som berördes men utan att det upplevdes stressigt.
          (5)
Pär Boson, Affärsverken   |   2018-06-25
Just genomfört 11-dagarsutbildningen. Kan varmt rekommendera utbildningen till de som vill förbättra sin kunskap kring projektledning, metoder och det ledarskap som är så viktigt att ha i rollen som projektledare. Kunniga lärare med högt i tak och med nyttiga erfarenheter från sitt arbetsliv. Bra genomtänkt upplägg med utbildning cirka var fj...
Visa mer
          (5)
Magnus Konradsson, Vattenfall   |   2018-06-25
En av de bästa kurserna som jag har gått. Alla faciliteter runt om som mat, lokal etc, var riktigt bra! Kursen har gett mig: -Tid till eftertanke & reflektion (varför man gör på olika sätt och vad man borde göra). -En bra förberedelse inför eventuell certifiering. -Verktyg samt en "boost" för att ta nästa steg som projektledare (Hur man ...
Visa mer
          (5)
Annikki Larsson, Saabgroup AB   |   2018-06-25
Utmärkt forum att växa i både som person och i sin yrkesroll. Utbildningen präglas av kompetens i allt från upplägg, lärare och deltagare. Styrkan ligger i "1+1=3"-effekten när samlad kunskap och olika erfarenhet får fritt spelrum.
          (5)
Johanna Vöks, Kalmar Energi   |   2018-06-21
Utbildningen ger vad den lovar och mycket mer! Upplägget, utbildningsmaterialet och lärarna är toppklass. Blandningen av projektkunskap och ledarskap gör att man får en bredare kompetens och verktyg både för att strukturera/effektivisera ett projekt och projektets medlemmar. Jag lärde mig otroligt mycket och har nu en hel drös med verktyg att an...
Visa mer
          (5)
Stefan Sund, Relacom   |   2018-06-18
En kurs i högt tempo med väldigt engagerade utbildare. En bra blandning av teori och praktik. Kan verkligen rekommendera denna utbildning Ett högt tempo, varvades med teori och praktik. Skulle rekommendera denna utbildning för ALLA som har en vilja att lära sig mer om ledarskap och projekthantering. En superkurs helt enkelt!
          (5)
Torbjörn Carlsson, Kemira Kemi AB   |   2018-06-18
En av de bästa utbildningarna jag gått! Upplägg på kurs, utbildningslokaler, mat & logi, kursledare och allt som ingår är mycket bra. Kursen är 11 heldagar under 4 månader, så lång, men behövs för att man skall kunna ta till sig allt i lagom tempo. Omfattar både vad och hur ett projekt är/funkar samt ledarskap för att kunna förstå både sig själv...
Visa mer
          (5)
Cecilia Stenér, Kustbevakningen   |   2018-06-18
En utmärkt och väl genomarbetad utbildning i ett bra tempo med många lärorika övningar. Trots att jag tidigare genomgått utbildningar i både projekt och ledarskap ger denna utbildningen dig vassare verktyg och djupgående kunskap i projektmodell och utveckling av dig själv och gruppdynamik.
          (5)
Ian Cortes, Kalmar kommun   |   2018-06-17
Bästa bästa lärarna!
          (5)
Ulrika Gidmark, Folktandvården Kalmar   |   2018-06-14
Det var värdefullt att lära sig alla olika moment som man kan ha användning för i planering och genomförande av projekt. Den andra delen av utbildningen handlade om ledarskap och gav både insikt om sin egen person och förståelse för hur grupper utvecklas, målet var att lära sig grunderna i situationsanpassat ledarskap. Lärarna var rutinerade och...
Visa mer
          (5)
Jonny Johansson, Air Liquide Gas AB   |   2018-06-14
Har precis avslutat projektledarutbildningen. Upplägget med denna utbildning är väldigt bra då den ger kunskaper både i en projektmetodik samt ledarskapet och styrningen av ett projekt. Lärarna håller en stor kunskap i ämnet och delar också med sig av sina erfarenheter Om ni väljer att gå en projektledarutbildning så kan jag varmt rekommender...
Visa mer
          (5)
Giota Lindholm TRR   |   2018-06-13
En fantastisk utbildning med bra lärare som hjälper dig att bli en utmärkt projektledare och en bättre version av dig själv! Med dig får du även en hel del verktyg att jobba med. Jag rekommenderar denna utbildning till alla!
          (5)
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!