Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 400 recensioner.

Therese Bruce
(4)
Engagerande och utvecklande! Med mig från utbildningen har jag fått många verktyg för att driva ett framgångsrikt projekt! Dessutom kunskap och material för att förstå mina samarbetspartners och inte minst mig själv!.
Marie Vinkler, Region skåne
(5)
Otroligt bra och givande kurs! Väldigt mycket bra konkreta tips och saker att ta sig med hem.
Christer Francke Länsförsäkringar Mäklarservice AB
(4)
Utbildningen gav mig mycket nya kunskaper om olika metoder för projektuppbyggnad/projektledning. Både ledarskapet, i projektledningen, och metoder för effektiv projektledning förmedlades på ett proffsigt sätt under intensiva dagar. Kan rekommenderas!
Andreas Jeppsson Nordic Plastics Group AB
(5)
Det var ett perfekt upplägg med först två dagar ledarskap, som följdes av tre dagar projektledning. Detta gjorde utbildningen till ett helhetsgrepp inom projektledning. En verktygslåda som var ganska så tom, är nu proppfull. Med det suveräna erbjudandet av livslång service kan jag bara rekommendera denna kursen.
Eva Blomstergren, Länsförsäkringar Mäklarservice AB
(5)
Jag har inte arbetat som projektledare tidigare och kan varmt rekommendera den här utbildningen för dig som också är ny inom projektledning. Det är fem intensiva utbildningsdagar som ger dig kunskap och verktyg för att lyckas!
Patrik Linné, TRR
(5)
Mycket nyttig information delgavs under intensiva dagar, som kommer att hjälpa mig att driva projekt och personal med mer förståelse.
Rolf Strandh, Eltel Networks Infranet AB
(5)
Riktigt bra upplägg med både ledarskap och projektledning. Härlig mix mellan teori och praktik där erfarna och pedagogiska lärare med 100% inlevelse skapar en bra grund inom projektledning. Rekommenderas!!
Emila Bisanovic, Helsingborgshem AB
(5)
Mycket intensivt och mycket givande. Väl balanserad med teori och praktiska övningar. Mycket nytt för mig men det kändes rätt hela tiden. Proffsigt utformad.
Lee Antonsen, Helsingborgshem AB
(5)
Otroligt bra upplägg med perfekt balans mellan teori och praktiska övningar. Extra bra var det med två dagar ledarskap då man verkligen inser hur viktigt det är i projektledning. På intensivkursen lär man känna gruppen väldigt snabbt vilket gör att övningarna blir effektiva och väldigt roliga. Denna kurs borde även projektägare och projektdelta...
Visa mer
Lars-Göran Matthiessen Eltel Networks Infranet AB
(5)
En mycket givande och intressant kurs. Professionella lärare. Ett självklart alternativ för de som vill lära sig och få mer insyn både i ledarskap och projektledarrollen.
Jeanna Lindblom, Region Blekinge
(5)
Intensiv utbildning som varvar teori och praktik på ett väldigt bra sätt. Kursledare som ger verktyg och nycklar för att lyckas på ett engagerat sätt med många exempel från verkliga livet. Rekommenderas!
Mats Lindau, Lindau Progress
(5)
Bra och kompetenta lärare skapade en tydlighet och trygg miljö i gruppen vilket jag tror är en förutsättning för inlärning. Nivåanpassad utbildning- passade mig väldigt bra Tack för en utmärkt utbildning
Carina Skarlund, Eslövs kommun
(5)
Kursen var både inspirerande och utvecklande, då teori och praktiska övningar varvades hela tiden. Lärarna var pedagogiska, kunniga och fick med hela gruppen. Kan varmt rekommendera utbildningen.
Daniel Gabrielsson Malungs Elnät AB
(5)
Väldigt givande utbildning med kompetenta lärare.
Loredana Lundmark, Vallentuna kommun
(5)
Innehållet av en kurs på universitetsnivå som görs på 5 dagar, med en perfekt balans av teori, praktiska verktyg och övningar som får mig känna trygghet att jag gör precis det som en projektledare ska göra för att ha struktur och tydlighet i projektet. Professionella lärare. Kan varmt rekommendera utbildningen.
Magnus Sundkvist, Relacom AB
(5)
Bra kurs med engagerade och kunniga lärare. Väldigt bra att det mixas olika inlärningssätt för att inkludera hela gruppen!
Amalia Varneson, Vallentuna kommun
(5)
Kan verkligen rekomendera denna utbildningen. Om man vill få en mycket god grund i proejektledning eller en bra insyn hur projektgrupp ska fungera som chef så bör man gå denna utbildning.
Simon Björnfot, IGT
(5)
Väldigt mycket nyttig information. Duktiga och pedagogiska lärare med mycket egna erfarenheter inom området.
Mikael Nordgren, Trygghetsstiftelsen
(5)
En mycket intressant och rolig kurs.
Timo Mäki, Trygghetsstiftelsen
(5)
Kursen på fem dagar är fullspäckad, intensiv med ett riktigt bra upplägg. För mig som är oerfaren inom projektledning var det mycket nytt, många nya begrepp men kursen sorterade ut det på ett pedagogiskt sätt. Jag lämnade kursen efter fem dagar fullproppad med intryck och ny kunskap. Jag känner att jag fått en god bild av vad projektledning inne...
Visa mer
Magnus Link, Region Blekinge
(4)
Bra kurs med väl avvägd balans mellan teori och praktiska övningar i grupp. Plus med mycket verkliga exempel från lärarnas arbetsliv.
Elisabeth Jernér, Trygghetsstiftelsen
(4)
På väg hem från Stockholm o en veckas intensivutbildning i projektledning snyggt levererad av Ledarskap och Projekthantering Sverige AB. Jag är alldeles full av ny kunskap o nyttiga verktyg. Nu återstår ”bara” att använda dem rätt. Men först ska hjärnan få vila en smula. Trevlig helg!
Helena Johansson, HEJ arkitektur
(5)
Jag är jättenöjd. Kursen hade ett bra upplägg där både ledarskap och projektledning ingick. Mycket bra pedagogik och proffessionella lärare gjorde att jag på kort tid fick verktygen för att leda projekt.
Dan Forsberg, Elfa Doors AB
(5)
En upplevelserik vecka med många nya erfarenheter både om mig själv och om andra. Kan varmt rekommendera till alla. Ett stort tack till handledare men framför allt ett stort tack till alla deltagare som var med och förgyllde denna veckan.
Martin Persson, E.ON AB
(5)
Kursen tar med en på en inre resa som man aldrig kommer glömma. Du utvecklas inte bara som ledare utan även som människa.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!