Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 359 recensioner

Johan Rosengren, Statens Institutionsstyrelse
(5)
Bra utbildning som både gett mig mer verktyg som projektledare samt utvecklat mig på det personliga planet genom ledarskapsbiten. Engagerade och duktiga lärare.
Anna Darhammar, Trafikverket
(5)
En jättebra utbildning - en bra balans mellan teori, praktiska övningar och diskussioner. Avslutat med mycket bra "verktyg" och en önskan om att få praktisera allt nytt jag lärt mig :)
Magnus Hammarberg, Storstockholms brandförsvar
(5)
Jag googlade innan utbildningen på "projektledarutbildning" och landade på Projekthantering.se. Efter lite bakgrundskoll, både externt och internt bestämde jag mig för att gå Ledarskap och projekthanterings 11 dagars projektledarutbildning vilken jag nu, efter genomgången utbildning varmt kan rekommendera. Upplägget med just dessa dagar utsp...
Visa mer
Stefan Pettersson Lexitus AB
(5)
Oerhört inspirerande och lärorik kurs med ett mycket genomtänkt upplägg där projektledning varvas med ledarskap i 2 dagarspass under 3 månader vilket möjliggör både hemarbete och reflektion. Enormt kompetenta lärare, som bjuder både på sig själva och på en fullspäckad verktygslåda av projektledarverktyg. Den bästa kurs jag gått och jag kan varm...
Visa mer
Roger Sjöstedt Swegon
(5)
Mycket bra kurs med mycket bra kursledare , de har både inlevelse, kunskap och bra utlärningsätt .
Pontus Liljenberg, Kävlinge kommun
(5)
Kursledarna är mycket bra pedagoger och de är generösa med att dela med sig av egna projektledar-och ledarerfarenheter. Detta tillsammans med engagerade och trevliga kurskamrater gjorde denna projektledarutbildning till en mycket bra investering.
Karin Hallquist, Kemira Kemi AB
(5)
En riktig ögonöppnare som kombinerar projektledningsmetodik med situationsanpassat ledarskap. Otroligt kunniga och engagerade kursledare som verkligen delar med sig av sig själva och får kursdeltagarna att göra detsamma. Det är en stor fördel att kursen är utspridd över en längre tidsperiod då man både får tid för reflektion och att hinna applic...
Visa mer
Henrik Nilsson, XCLENT Projects AB
(5)
En av de bästa utbildningarna jag gått. Engagerade kursledare som fick med sig gruppen och bjöd på många bra nycklar och tips till framtiden som projektledare.
Johan Fredriksson, Swegon
(5)
Grymma kursledare och bra upplägg på kursen!
Sofi Magnuros, privat regi
(5)
Kombinationen Ledarskap & Projektledare är ett väl genomtänkt upplägg och eftersom kursen dessutom var spridd under en längre tid fanns tid för reflektion och diskussion med såväl kursare som kollegor. Inspirerande ledare/lärare med anekdoter från verkligheten, teori blandat med övningar som engagerade oss alla! Lite ledsen att denna kurs nu är ...
Visa mer
Christer Hjelte, Fortifikationsverket
(5)
Mycket bra utbildning för den som behöver lära sig grunderna i ett bra planeringsverktyg. Mycket duktig och inspirerande lärare.
Patrik Forsberg, Ellevio AB
(5)
Jag är helnöjd efter kursen. Har aldrig tidigare jobbar i MS P, men Tomas väckte en nyfikenhet för programmet. Tomas var lyhörd, tydlig och påläst, han kan sin sak!
Margareta Svensson, Svensk Kärnbränslehantering
(5)
Som nybörjare men ändå angelägen att komma en bit på väg var kursen perfekt. Kursledaren började med att fråga deltagarna vad vi förväntade oss av dagen och mycket av MS Projects möjligheter visades och vi fick följa med på vår egen dator. Kompetent lärare. Jag fick verkligen inspiration att praktisera!
Hanna Johansson, Region Kalmar län
(5)
Kan varmt rekommendera denna projektledarutbildning, mycket innehållsrik, bra upplägg och med stort engagemang hos kursledarna!
Marie Larsson, Region Blekinge
(4)
Detta är en utbildning som på ett mycket bra sätt kopplar ihop teori med praktik, men framför allt då man samtidigt väver in ledarskapsdelarna och lär ut ett situationsanpassat ledarskap som är så viktigt i gruppers olika faser! Utbildningen har stärkt mig i min roll som projektledare och jag har rekommenderat den till min kollega som just har p...
Visa mer
Niclas Frisell
(5)
Grymt bra utbildning både i Projektledning och ledarskap. Jag har klart utvecklats som projektledare och som person. Ger förståelse hur viktigt det är även med ledarskap i projekten.
Madelen Gerkens, Södra Cell Värö
(5)
Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning för dem som vill knyta ihop de "hårda" verktygen inom projektledning med det "mjuka" inom ledarskap. En helhetsutbildning som täcker alla delar inom projektledning - 11 dagar väl investerad tid.
Kristina Pellfolk Vattenfall IT
(4)
Bra utbildning av engagerade lärare med uppdaterad erfarenhet från verkligheten. Bra strukturerat upplägg samt stort fokus på teamkänsla. Många bra praktiska verktyg att ta med hem till den egna organisation.
Andreas Molistanou, Trygghetsrådet
(5)
Mycket bra upplägg. Mycket bra engagemang av kursledarna
Dan Eriksson, AMB Industri AB
(5)
Utbildningen var helt klart en välinvesterad tid, fina lokaler och väldigt bra lärare! I och med utbildningen har man fått stor lärdom gällande Projektarhantering och Ledarskap, och även många bra verktyg som man kan ta med sig i sin dagliga roll som Projektledare.
Anders Wågebro, Statens Fastighetsverk
(5)
Bra upplägg med intensiva dagar av utbildning med mellanrum som skapar utrymme för reflektion och eget arbete. Jag tyckte om kombinationen av utbildning i projektprocessen samtidigt med en ledarskapsutbildning för att kunna motivera och få en effektiv projektgrupp.
Marie af Ekström, projektledare, Göteborg Energi AB
(5)
Engagemanget hos lärarna var helt enormt och hur dom lyckas få en grupp med totala främlingar att bli så sammansvetsade och engagerade så snabbt har jag ingen aning om. En otroligt givande kurs som inte bara utvecklade mig i min roll som projektledare utan även som individ. Att ledarskaps utbildningen nästan är lika stor förstår man snabbt då...
Visa mer
Marie af Ekström, projektledare, Göteborg Energi AB
(5)
Engagerade och fantastiska lärare. hur dom lyckas få en grupp totala främlingar att bli så engagerade och sammansvetsade på så kort tid förstår jag inte. Mycket bra att kursen är under en längre period så att man får tid för reflektion samt implementera det man lärt sig i sitt dagliga arbete. Att ledarskaps delen är så stor får man förståelse ...
Visa mer
Lisa Steneberg, SiS
(5)
En väl genomtänkt utbildning, där vi i rasande takt lyckades beta av tunga områden på ett väldigt pedagogiskt sätt, med gruppövningar som gjorde att all tung metodik istället kändes otroligt enkel och självklar. (Hade universitetskurser varit upplagda på samma vis så hade de varit en baggis..). Bra lärare med otroligt stor erfarenhet och tydliga...
Visa mer
Niklas Eriksson, Rejlers Sverige AB
(5)
Ledare med fantastisk kompetens som ger både gedigna kunskaper och en verklig vitamininjektion för inspirationen. En omfattande verktygslåda ingår, både mjuka verktyg (kunskaper) och hårda verktyg (Mallar). Arbetet med att skapa en grupp som hjälper till med det upplevelsebaserade lärandet hanteras på ett sätt som skapar förtroende både för le...
Visa mer
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!