Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 464 recensioner.

Joakim Heimer, RobNor AB
(5)
En trevlig dag online med bra lärare och trevliga deltagare. Mycket info på en och samma dag, men gav bra insikt i möjligheterna, och inte minst inspiration att fördjupa sig i programmets finesser man har förbisett
Lena Berggren, Kinnekulle Energi AB
(5)
En heldagsutbildning i Microsoft Project gav mig en jättebra grund inför att börja jobba i programmet. Läraren var otroligt kunnig och pedagogisk - och lyckades hålla oss alla både intresserade och fokuserade rakt igenom. Kan varmt rekommendera denna utbildning!
Micke Holmberg Oneco
(5)
Denna utbildning borde alla gå som ska ha ett ledaransvar oavsett om det är en chefsroll eller som projektledare. Man får helt enkelt veta varför man är som man är och varför man agerar på ett visst sätt i visa situationer. Sen blir det ju inte sämre av att man har lyckats knyta till sig de bästa ledarna för utbildningen. "MickeNina#
Micke Holmberg Oneco AB
(5)
Gick denna intensive som en refrech för att förbereda mig inför en ev certifiering. Lika bra upplägg som den långa utbildningen fast mer intensiv Ha,Ha. Anders och Christer gör ett suveränt jobb med att lyfta upp dom verktyg som hamnat underst i verktygslådan sen jag gick den långa utbildningen.
Johan Shabu, Willhem AB
(5)
Kursen var mycket givande, bra planerad samt väldigt pedagogisk. Föreläsarnas expertis inom projekt och ledarskap var det bästa som jag någonsin haft.
Jakob Chamoun, Willhem Stockholm AB
(5)
All ära till Anders och Catharina som sprider positiv energi. Har fått verktyg som jag kommer med stor säkerhet använda i arbetslivet och även privat. Tacksam över fria supporten som Anders och Catharina har erbjudit. Rekommenderar starkt!!
Susanne Welander, Polismyndigheten
(5)
Utbildningen gav en mycket bra plattform att stå på, och jag upplever att jag fått ett flertal verktyg som jag saknade för att kunna leda och delta i projekt. Att lärarna - Catharina och Anders - är mycket kompetenta och engagerade och varierade med olika inlärningsstilar gjorde utbildningen rolig, och trots det höga tempot lyckades de med att ...
Visa mer
Jenny Göransson, Polismyndigheten
(5)
Jag klev in med ett öppet sinne för en veckas utbildning i ett ämne som för mig var ett blankt blad. Efter en fantastisk vecka har jag fyllt på med nya kunskaper och insikter och lämnar med en känsla av att vilja lära mig ännu mer. Alla mina förhoppningar om vad utbildningen skulle ge mig införlivades!
Annica Dietzsch, Blueair AB
(5)
I can highly recommend this course! It was a great mix between theory and practical group tasks, which helped to understand how the given tools work in practice. Big thanks to Anders and Catharina!
Simon Fors, E.ON Energidistribution AB
(5)
En oerhört givande och lärorik vecka som kursledarna lagt upp i en bra mix av teori och praktik. Förvånande hur mycket det går att lära sig på bara en vecka. Jag kom tillbaka med nya verktyg och insikter som jag alltid kommer att bära med mig.
Hanna Johansson, Region Kalmar län
(4)
En väl investerad vecka med många goda insikter under och efter kursen. En veckas fördjupad utveckling som jag bär med mig hela livet!
Lina Kindlund, Karlskrona Simsällskap
(5)
En mycket givande kurs som gav många tankeställare och utmaningar. Riktigt duktiga kursledare som tog hand om oss på ett väldigt bra sätt.
Mikael Häll ESSIQ AB
(5)
Tackar för en mkt lärorik vecka på Ronneby Brunn. Grymma coacher som handledde oss veckan i genom. Trodde inte att man skulle lära känna sina gruppmedlemmar på djupet vilket man gjorde. Jag har fyllt på min kompetensportfölj med många bra verktyg.
Eve-Linn, Mörbylånga kommun
(5)
Mycket givande utbildning med ett tydligt och bra upplägg där teori blandas med mycket praktiska övningar vilket gör inlärningen enklare och roligare.
Jacob Oskarsson, Kalmar Vatten AB
(5)
Utbildningen bygger ditt självförtroende som projektledare och ledare och ger dig verktyg och struktur för att driva projekt så som du vill att det ska gå.
Micke Johansson TRR
(5)
Väldigt bra utbildning med erfarna lärare som verkligen brinner för att lära ut. Teori blandat med "praktiska" övningar som ger en väldigt bra plattform för lärande. Kan verkligen rekommendera denna kurs.
Mattias Banerson, Region Kalmarlän
(5)
En kanonutbildning för den som vill bli projektledare ! Entusiastiska kursledare med lång erfarenhet, inom ledarskap och projektledning som gör sitt yttersta för att alla ska vara delaktiga, oavsett om du är erfaren eller oerfaren som projektledare. Det bästa är den röda tråden i utbildningen, samt att det är verkliga fall (IRL) många av de p...
Visa mer
David Högström, Västerviks bostads AB
(4)
Mycket givande utbildning där man har fått många olika typer av verktyg att använda sig av i yrkeslivet! Lärarna har utbildat på ett proffsigt och metodiskt sätt med bl.a. gruppövningar och diskussioner! Ser fram emot min yrkeskarriär med den här utbildningen i ryggsäcken!
Stewe Alm Polismyndigheten
(4)
Kursen (kurserna) var väl strukturerade med en bra blandning av grundläggande teori, praktiska exempel, övningar individuellt och i grupp. Blandningen av ledarskapsutbildning och principerna för projektutveckling var mkt väl balanserad där båda kunskapsområdena "synkades" väl samman till en helhet. Min 4 stjärna beror på att jag sedan tidigare h...
Visa mer
Katja Annala, Cytiva
(5)
En välplanerad kurs som på ett effektivt och lätthanterligt sätt går igenom de verktyg som en förberedd projektledare behöver.
Helene Henriksson, Region Skåne
(5)
Fem stjärnor till denna projektledarutbildning! Mycket bra upplägg med en hel del praktiska övningar som gav både nya kunskaper och möjlighet till reflektion. Inspirerande, professionella och erfarna utbildare Anders och Christer. Stort tack, kan varmt rekommendera denna utbildning!
Juliana Guarguati, Yara Marine Technologies AB
(5)
Good training with experienced trainers! The course was well balance between theory and practice. We got really useful tools for project management. I would recommend this course 100%
Johan Nilsson. Yara Marine Technologies AB
(5)
Otroligt bra kursupplägg med en bra mix av teori och praktiska övningar. Både Christer och Anders är fantastiskt pedagogiska och det märks att de brinner för utbildningen. Tar med mig ett gäng verktyg för att förbättra både mitt ledarskap och roll som projektledare. Kan varmt rekommendera kursen till alla som vill utvecklas inom detta område.
Oskar Svanström, Solna stad
(5)
En utbildning som ger dig många nyttiga verktyg i rollen som projektledare. Ett extra stort plus till upplägget på utbildningen där Anders och Moa varvar föreläsningarna med flera roliga övningar som gör det lättare att ta till sig all kunskap!
Anna Berndtsson, Yara Marine Technologies AB
(5)
Hade en fantastiskt rolig och intensiv vecka. Perfekt kombination av teori och praktik vilket gjorde att trots långa och intensiva dagar, så kunde man vara fokuserad. Både Anders och Christer var väldigt inspirerande och jag känner mig mer motiverad än någonsin att gå till jobbet och få börja använda de verktyg vi har fått med oss från kursen.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!