Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 380 recensioner.

Magnus Link, Region Blekinge
(4)
Bra kurs med väl avvägd balans mellan teori och praktiska övningar i grupp. Plus med mycket verkliga exempel från lärarnas arbetsliv.
Helena
(5)
Jag är jättenöjd. Kursen hade ett bra upplägg där både ledarskap och projektledning ingick. Mycket bra pedagogik och proffessionella lärare gjorde att jag på kort tid fick verktygen för att leda projekt.
Elisabeth Jernér, Arbetsförmedlingen
(4)
På väg hem från Stockholm o en veckas intensivutbildning i projektledning snyggt levererad av Ledarskap och Projekthantering Sverige AB. Jag är alldeles full av ny kunskap o nyttiga verktyg. Nu återstår ”bara” att använda dem rätt. Men först ska hjärnan få vila en smula. Trevlig helg!
Dan Forsberg, Elfa Doors AB
(5)
En upplevelserik vecka med många nya erfarenheter både om mig själv och om andra. Kan varmt rekommendera till alla. Ett stort tack till handledare men framför allt ett stort tack till alla deltagare som var med och förgyllde denna veckan.
Martin Persson, E.ON AB
(5)
Kursen tar med en på en inre resa som man aldrig kommer glömma. Du utvecklas inte bara som ledare utan även som människa.
Lucas, Trelleborg Sealing Solution
(5)
Det har varit otroligt rolig att komma varandra så nära på endast 5 dagar, trodde inte man kunde få sådan tillit till nya människor på så kort tid. Sedan att jag har förstått hur jag själv ska förstå hur jag funderar är en mäktig upplevelse och jag kände att jag har blivit stark i mig själv! Jag är väldigt spänd på hur jag ska utveckla detta på ...
Visa mer
Alija Imsirovic, TRR
(5)
En lärorik utbildning med kunniga och proffsiga lärare. En hel del intressanta diskussioner, bra kombination mellan teori och praktiska övningar. Är mycket nöjd med utbildningen.
Joakim Thunborg, Boverket
(4)
Bra och gedigen kurs med grundläggande kunskaper i projektledning. Nackdelar: Gammaldags material i pärmar utan bra sammanfattningar av de verktyg som kursen gav. För lite personlig feedback utan det är upp till kursdeltagarna själva om de kan ta till sig personlighetsutveckling, kunskapen och innehållet.
Linda Loorentz, Växjö Energi AB
(5)
Bra mix mellan ledarskap och projektkunskap. Många bra verktyg att ta med sig. Mycket gruppövningar i kursen vilket gör att man bättre förstår hur man kan använda verktygen i praktiken. "Bjussiga" lärare. Många bra diskussioner i gruppen. Nöjd!
Göran Andersson, via TRR
(5)
Väldigt bra uppbyggd kurs varvad mellan teori och praktik samt luft emellan för egna reflektioner. Bra kursledare som tar sig tid för diskussioner och förklaringar, samt bjuder mycket på sig själva.
Emelie Andersson, Växjö Energi AB
(5)
Kan varmt rekommendera denna utbildning - med stort engagemang har vi under dessa dagar fått möjligheten till att lyssna och interagera med kurskollegor samt kursledare. Genom erfarenhetsutbyte, inspiration och kursmaterial med konkreta verktyg - är jag övertygad om att det kommer hjälpa mig att lyckas i min roll som ledare av projekt.
Tina Gardeln, Region Kalmar län
(5)
Projektledarutbildningen ger en perfekt mix av arbetsmetoder, Praktiska verktyg, och Ledarskapspedagogik. Utbildarna är proffsiga, kunniga och har förmågan att anpassa till deltagarna. Upplevde lite Aha varje gång !
John Wadbro, Lomma kommun
(5)
Kursen ger bra verktyg för att få projekten i mål och få ut det bästa av projektdeltagarna
Linda Börås, Swedegas
(5)
En mycket bra utbildning som har stärkt mig som projektledare! Upplägget med 11 dagar under 3 månader gav tid för eftertanke och chans att testa alla bra verktyg i sin egna organisation. Att lägga in ledarskap och situationsanpassat ledarskap till projektkunskapen ger en mycket bra helhet och förståelse. Ledarna var engagerade och bjöd på många ...
Visa mer
Beatrice Berglund, Vaxholms stad
(5)
Jag och två kollegor deltog på utbildningen våren 2019 och är väldigt nöjda. Utbildarna är mycket engagerade och berättar om egna erfarenheter och exempel. Kursen bygger på många bra övningar att ta med sig och göra med den egna projektgruppen. Utbildningen är väl anpassad för projekt både i privat och offentlig sektor. ¨ Några veckor har gåt...
Visa mer
Erica Sjöholm, Region Skåne
(5)
Kursen gav värdefull insikt i hur jag som person agerar i grupp och hur jag ska förhålla mitt ledarskap till detta. Teoretiska kunskaper om när i ett projekt vilka kompetenser i mitt ledarskap behövs samt praktiska övningar som faktiskt påvisade det jag lärt mig. Bra blandning av teori och praktik med värdefulla verktyg som gjort mig mer själv...
Visa mer
Liang Tong, Epiroc
(5)
Bra upplägg med teori och hands-on övning, det gör att man kommer ihåg och förtår bättre teori. Så många verktyg som jag har nytta i arbetsliv och privatliv. Intensiv och givande vecka! super nöjd:)
Catrin Enarsson, TRR
(5)
Lärde mig enormt mycket under denna vecka! Ett superbra upplägg med stor del upplevelsebaserad inlärning, engagerade kursledare och bra gruppdynamik. Fick med mig många bra verktyg att använda främst i arbetslivet men även privat.
Aydan Yuksel
(5)
Vilken vecka! Rekommenderar utbildningen starkt....fantastiska lärare och upplägg och möjlighet till möte med nya människor. Tack!!
Simon Tzegai Bahta, Statens Institutionsstyrelse
(5)
En väldigt bra utbildning med engagerade lärare med mycket erfarenhet. Bra upplägg på utbildningen och grymma övningar! Många bra verktyg att ta med hem till den egna organisation och ens egna projekt!
Niklas Lagerholm, Rejlers
(4)
Sätter grunden i ett lyckat projekt arbete för den oerfarne. Samt riktigt bra för den erfarne som repetition och komplement.
Johan Rosengren, Statens Institutionsstyrelse
(5)
Bra utbildning som både gett mig mer verktyg som projektledare samt utvecklat mig på det personliga planet genom ledarskapsbiten. Engagerade och duktiga lärare.
Anna Darhammar, Trafikverket
(5)
En jättebra utbildning - en bra balans mellan teori, praktiska övningar och diskussioner. Avslutat med mycket bra "verktyg" och en önskan om att få praktisera allt nytt jag lärt mig :)
Magnus Hammarberg, Storstockholms brandförsvar
(5)
Jag googlade innan utbildningen på "projektledarutbildning" och landade på Projekthantering.se. Efter lite bakgrundskoll, både externt och internt bestämde jag mig för att gå Ledarskap och projekthanterings 11 dagars projektledarutbildning vilken jag nu, efter genomgången utbildning varmt kan rekommendera. Upplägget med just dessa dagar utsp...
Visa mer
Stefan Pettersson Lexitus AB
(5)
Oerhört inspirerande och lärorik kurs med ett mycket genomtänkt upplägg där projektledning varvas med ledarskap i 2 dagarspass under 3 månader vilket möjliggör både hemarbete och reflektion. Enormt kompetenta lärare, som bjuder både på sig själva och på en fullspäckad verktygslåda av projektledarverktyg. Den bästa kurs jag gått och jag kan varm...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!