Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 293 recensioner          

Stefan Sund, Relacom   |   2018-06-18
En kurs i högt tempo med väldigt engagerade utbildare. En bra blandning av teori och praktik. Kan verkligen rekommendera denna utbildning Ett högt tempo, varvades med teori och praktik. Skulle rekommendera denna utbildning för ALLA som har en vilja att lära sig mer om ledarskap och projekthantering. En superkurs helt enkelt!
          (5)
Torbjörn Carlsson, Kemira Kemi AB   |   2018-06-18
En av de bästa utbildningarna jag gått! Upplägg på kurs, utbildningslokaler, mat & logi, kursledare och allt som ingår är mycket bra. Kursen är 11 heldagar under 4 månader, så lång, men behövs för att man skall kunna ta till sig allt i lagom tempo. Omfattar både vad och hur ett projekt är/funkar samt ledarskap för att kunna förstå både sig själv...
Visa mer
          (5)
Cecilia Stenér, Kustbevakningen   |   2018-06-18
En utmärkt och väl genomarbetad utbildning i ett bra tempo med många lärorika övningar. Trots att jag tidigare genomgått utbildningar i både projekt och ledarskap ger denna utbildningen dig vassare verktyg och djupgående kunskap i projektmodell och utveckling av dig själv och gruppdynamik.
          (5)
Ian Cortes, Kalmar kommun   |   2018-06-17
Bästa bästa lärarna!
          (5)
Ulrika Gidmark, Folktandvården Kalmar   |   2018-06-14
Det var värdefullt att lära sig alla olika moment som man kan ha användning för i planering och genomförande av projekt. Den andra delen av utbildningen handlade om ledarskap och gav både insikt om sin egen person och förståelse för hur grupper utvecklas, målet var att lära sig grunderna i situationsanpassat ledarskap. Lärarna var rutinerade och...
Visa mer
          (5)
Jonny Johansson, Air Liquide Gas AB   |   2018-06-14
Har precis avslutat projektledarutbildningen. Upplägget med denna utbildning är väldigt bra då den ger kunskaper både i en projektmetodik samt ledarskapet och styrningen av ett projekt. Lärarna håller en stor kunskap i ämnet och delar också med sig av sina erfarenheter Om ni väljer att gå en projektledarutbildning så kan jag varmt rekommender...
Visa mer
          (5)
Giota Lindholm TRR   |   2018-06-13
En fantastisk utbildning med bra lärare som hjälper dig att bli en utmärkt projektledare och en bättre version av dig själv! Med dig får du även en hel del verktyg att jobba med. Jag rekommenderar denna utbildning till alla!
          (5)
Christoffer Geertsen, Preem AB   |   2018-06-12
Mycket givande utbildning med bra mix mellan teori och nyttiga övningar.
          (5)
Faraj Tammo, Preem AB   |   2018-06-12
En av dem bästa kurser jag har varit med om, motiverande med bra material och övningar.
          (5)
Magnus Ahl, Preem   |   2018-06-12
En mycket bra kurs. Den är väldigt komplett med både innerhåll och lärarna. Den var uppdelad i både teori och grupparbete. Var en bra mix mellan dessa delar. Vi hade mycket bra lokaler i GBG där det fanns utrymme för grupparbete.
          (5)
Mikael Karlsson, TRR   |   2018-06-11
Bra o kunniga kursledare, bra blandning av grupparbete och teori
          (4)
Linda Wisenborn, Gatukontoret Malmö stad   |   2018-06-05
Jättebra och mycket lärorik kurs! Jag har fått med mig många nya verktyg att använda i mitt arbete som projektledare. Bra variation av teori, övningar och genomgång av praktiskt erfarenhet.
          (5)
Patrik Palmö-Butts, TRR   |   2018-06-01
Otroligt givande kurs där utbildarna är väldigt kunniga och duktiga på att lära ut till alla personligheter.
          (5)
Marco Nikkanen, Relacom   |   2018-06-01
Hej, Jag gick en femdagars intensivkurs i Stockholm som jag är mycket nöjd med. Kursledarna är väldigt bra på det dom gör och själv känner jag mig inspirerad till att börja använda de verktyg vi fick lära oss på kursen i mitt jobb. Jag kan rekommendera alla projektledare, som känner att de vill ha en bättre struktur i sitt arbete, att gå kursen.
          (5)
Karolina Jensen, Lomma kommun   |   2018-05-30
Mycket bra och komplett utbildning, både för att arbeta som projektledare med även för att bli en bra beställare och ledare. Inspirerande och i viss mån livsförändrande.
          (5)
Joel Rask, Härryda Kommun   |   2018-05-30
Ett högt tempo, varvades med teori och praktik. Skulle rekommendera denna utbildning för ALLA som har en vilja att lära sig mer om ledarskap och projekthantering. En superkurs helt enkelt!
          (5)
Ewa Andersson, Kulturförvaltningen i Stockholm ...   |   2018-05-28
Teori varvat med praktik! Med den här utbildningen så står man rustad.
          (5)
Stefan Andersson, Endress+Hauser AB   |   2018-05-28
En väldigt bra utbildning där teori vävs samman med praktiska övningar baserat på väldigt mycket erfarenhet från både Christer och Anders.
          (5)
Josef Sheik-Khalil, MKB Fastighets AB   |   2018-05-28
Väldigt givande kurs med duktiga, kunniga och engagerade kursledare. Teori varvades med praktiska övningar.
          (5)
Angelica Stenudd, MKB   |   2018-05-28
Jag kan verkligen rekommendera denna kurs. Inspirerande och kunniga lärare. Bra upplägg med snabbt tempo, teori och övningar blandade. Väldigt trevlig vecka!
          (5)
Henrik Hardman / Sigma industry   |   2018-05-25
En bra balans mellan projektledning och ledarskap där man lär sig många verktyg och mycket om sig själv. Kan lätt säga att det är det bästa och mest givande utbildningen som jag deltagit i.
          (5)
Claes Molin, Eslövs kommun   |   2018-05-25
En av de bästa utbildningar jag gått. Mycket bra upplägg och väl genomarbetat material som ger massor med värdefulla insikter och praktiska verktyg för att lösa de problem man kan stöta på. Engagerade lärare som ställer krav på deltagarna och du får utmana dig själv både individuellt men också i grupp. Det var fantastiskt lärorikt! Ett måste ...
Visa mer
          (5)
Sara Dirawi - Helsingborgshem   |   2018-05-24
Är supernöjd med utbildningen. Oavsett vilket företag eller bransch du arbetar med är utbildningen anpassad så du kan applicera det du lär dig in i ditt egna arbete. Lärarna är mycket kompetenta och till skillnad från många andra utbildningar erbjuder dem stöd hela vägen! Rekommenderar att ta den långa som är på 11 dagar då hinner du även använd...
Visa mer
          (5)
Katerina Katsanikou, Lomma Kommun   |   2018-05-24
Bästa kursen jag har gått, proffsiga kursledare som på ett utmärkt sätt förmedlar hur man lyckas med projektledningen där bra ledarskap är en viktigt nyckel.
          (5)
Marcus Linder, GameStop   |   2018-05-18
Detta är ett omfattande och välplanerat projektledarprogram med stort fokus på lärandeprocessen. Individuella studier och reflektion varvas med unikt kursmaterial och utbyte av erfarenheter med lärare och övriga deltagare. Rekommenderas varmt för den som leder och planerar projekt i sin yrkesroll.
          (5)