Visa utbildning.se som: Mobil

Reparation och ändring – Vad gäller?

Kiwa Inspecta
Kort om utbildningen
1 dag
6 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-01-23 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

reparation

Regler kring reparation och ändring av rör och kärl

Att modifiera och reparera rör och kärl i anläggningar tillhör vardagen. Förändringar i regelverk har gjort det svårt att veta vad som gäller. Vi reder ut begreppen och hjälper dig med hur du ska göra för att uppfylla kraven kring material, svetsning, OFP, provtryckning, dokumentation, kontroll, intyg m m.

Gällande föreskrifter och belysande exempel ingår tillsammans med presentationsmaterial i kursdokumentationen.

För bästa utbyte av kursen bör deltagare ha grundläggande kunskaper i gällande regler kring tryckkärl främst AFS 2016:1 PED.

Kursen ger dig

Efter kursen kan du enkelt fastställa gällande regler för olika typer av reparationer och ändringar på tryckkärl och rörledningar. Du vet också vilka krav som ställs med avseende på både teknik och dokumentation.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till alla industrier med tryckkärl och rörledningar i sina huvudprocesser, såsom skog, kraft och värme, kemi och petrokemi m.fl. Utbildningen är lämplig för konstruktörer, projektledare, beredare och ansvariga för under, svetsning och inspektion.

För att få ut så mycket som möjligt av kursen bör deltagare ha grundläggande kunskaper gällande regler kring tryckkärl främst AFS 1999:4 PED.

Tid & plats

Reparation och ändring - Vad gäller?

Kiwa Inspectas kontor, Neongatan 4b, 431 53, Mölndal

Investering

Priset för kursen är 6500 kr exklusive moms, i priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe. Vi håller gärna kursen på plats ute på er anläggning.

Kursledare

Lärare Christina Persson

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Reparation och ändring – Vad gäller?, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kiwa Inspecta

Kiwa InspectaKiwa Inspecta har mer än 30 års erfarenhet och djup kunskap från arbete inom industrin i norra Europa. Vi har också lång erfarenhet av utbildning och kan därför hjälpa dig att nå dina mål. Vår utbildning baseras på Kiwa Inspectas...


Läs mer om Kiwa Inspecta och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kiwa Inspecta

Neongatan 4B
431 53 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Reparation och ändring – Vad gäller?!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 3 recensioner.
Alla recensioner för arrangören