Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av KBT Svealand

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 17 recensioner.

Moni Höglund
Utbildningen har varit väldigt bra på alla sätt. Bra bemötande av kursledare. Bra upplägg på kursen med väldigt proffsiga föreläsare som har delat egna erfarenheter och mycket kunskap. Föreläsningsdagarna varvades med teori och praktik i små grupper vilket också var bra. När det sedan kom till att ha egen klient så var det också väldigt positivt...
Visa mer
Ulf Inggårde
Jag kan verkligen rekomendera Beroendeterapeut med KBT-inriktning. Patrik och Petra håller ihop det med sin erfarenhet och kompetens. Det är genomgående hög kvalitet på föreläsarna och det finns verkligen utrymme för reflektion eftersom klassen är liten.
Camilla
Otroligt bra upplägg på utbildningen, grymma föreläsare och jätte bra att man pluggar i mindre grupp så att man verkligen får tid och möjlighet att processa fram kunskapen. Kan varmt rekommendera KBT Svealands utbildningar.
Björn Majholm
En seriös utbildning där de innan antagning ringde upp för en kort intervju för att säkerställa att jag arbetade kliniskt med behandling vilket var ett krav för samtliga deltagare. Några positiva aspekter med utbildningen utöver detta som jag särskilt vill lyfta är: Den tydliga kopplingen mellan teori och kliniskt arbete på föreläsningarna...
Visa mer
Kristina
Väldigt lärorik kurs. Rekommenderas!
Ingrid G
Bra med olika "typer" av föreläsare. Bra med stigande nivå på vad gruppuppgifterna krävde. Trots mycket korvstoppning fick man en nyfikenhet på vad Steg 1 kan innebära. Insåg att denna vecka troligen var att skumma av ytan. Ändå fick man med sig redskap att använda första dagen tillbaka på jobbet. Så - TACK!
Love B
Fantastisk vecka med kompetenta lärare och verklighetsförankring i exempel som utvecklande gruppövningar. Hårt tempo med kreativa förslag och mycket bra verktyg att ta med sig till min verksamhet och arbete.
Linda Carlsten
Gick kursen för snart 2 år sen. Har fortfarande användning av det jag lärde mig i mitt jobb som kurator på en gymnasieskola. Proffsiga kunniga och engagerade lärare.
Maria L
Gått steg 1 på kbtsveland. Mycket bra och lärorik utbildning. Föreläsare på topp!
Hassan Chabbani
En utbildning som har fått mig att ändra min syn på tillvaron, hög kunskapsnivå där man går igenom människans utveckling från barndomen till sjukdomen, kunniga föreläsare som lyckades väl förmedla sitt budskap, skickligt och klokt upplagt av KBT SVEALAND där terapeut kollegorna får även lära sig mycket av varandra. Tack för det Patrik och Petra
Hanna Nilsson
Var över mina förväntningar. Blandningen mellan teori och diskussioner och övningar var bra. Var intressant hela tiden även om man var helt slut efter veckan. Fick en större förståelse för mig själv och förstås för mina brukare på arbetsplatsen.
Jonas Beijer
Orienteringskursen ger en bra grund och skapar ett intresse för att gå vidare till Steg 1-utbildningen och lära sig mer. Utbildningen håller en bra nivå men deltagarnas olika bakgrund och erfarenhet skiftar mer under en del. Litteraturen är mycket bra och föreläsarna håller en hög nivå.
Jonas Beijer
Jag är mycket nöjd med utbildningen så här långt. Jag känner att de teoretiska och praktiska kunskaperna kommer väl tillhanda i mitt arbete på HVB hem. Den praktiska erfarenheten av terapisamtal och handledning är utmanande och väldigt lärorik. Utbildningen till KBT terapeut är, för mig, givande och tufft på samma gång. Det är en känslomässig ...
Visa mer
Anna
Mycket bra utbildning, suveräna föreläsare, bra bredd på innehållet
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!