Visa utbildning.se som: Mobil

Föreläsning kbtterapi samtalsterapeut

KBT Svealand är ett utbildningsinstitut och terapicenter som erbjuder utbildning och behandling inom kognitiv beteendeterapi och kognitivt förhållningssätt. KBT Svealand Utbildningsinstitut erbjuder orienteringskurser, grundutbildning i kognitiv beteendeterapi (steg 1), Beroendeterapeut med KBT-inriktning, uppdragsutbildningar och handledning i kognitiv beteendeterapi och kognitivt förhållningssätt.

Vi vänder oss till privatpersoner, anställda inom kommun- och landsting, privata företag och organisationer och erbjuder både kortare och längre utbildningar inom kbt-området. Företaget grundades 1999 och är idag en ledande aktör inom KBT-utbildningar. Vi levererar tjänster av mycket hög kvalitet som leder till förändring och skapar långsiktiga resultat.

Visa alla utbildningar med KBT Svealand

Utbildningar

Öppen utbildning
Vård
Missbruk & Beroende Längd Pris Ort Snittbetyg
Beroendeterapeut med KBT-inriktning 1 år Från 62 000 SEK Örebro
5,0 (4)
Psykoterapi / KBT
Grundutbildning i kognitiv beteendeterapi - steg 1 1,5 år Från 88 500 SEK Örebro
4,5 (6)
Orienteringskurs i kognitiv beteendeterapi 5 dagar Från 8 600 SEK Örebro
4,8 (6)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med KBT Svealand och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

KBT Svealand

Skäpplandsgatan 1 c
70346 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 16 recensioner.

Ulf Inggårde
(5)
Jag kan verkligen rekomendera Beroendeterapeut med KBT-inriktning. Patrik och Petra håller ihop det med sin erfarenhet och kompetens. Det är genomgående hög kvalitet på föreläsarna och det finns verkligen utrymme för reflektion eftersom klassen är liten.
Camilla
(5)
Otroligt bra upplägg på utbildningen, grymma föreläsare och jätte bra att man pluggar i mindre grupp så att man verkligen får tid och möjlighet att processa fram kunskapen. Kan varmt rekommendera KBT Svealands utbildningar.
Björn Majholm
(5)
En seriös utbildning där de innan antagning ringde upp för en kort intervju för att säkerställa att jag arbetade kliniskt med behandling vilket var ett krav för samtliga deltagare. Några positiva aspekter med utbildningen utöver detta som jag särskilt vill lyfta är: Den tydliga kopplingen mellan teori och kliniskt arbete på föreläsningarna...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från KBT Svealand, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 16 recensioner.