Visa utbildning.se som: Mobil

Föreläsning kbtterapi samtalsterapeut

KBT Svealand är ett utbildningsinstitut och terapicenter som erbjuder utbildning och behandling inom kognitiv beteendeterapi och kognitivt förhållningssätt. KBT Svealand Utbildningsinstitut erbjuder orienteringskurser, grundutbildning i kognitiv beteendeterapi (steg 1), Beroendeterapeut med KBT-inriktning, uppdragsutbildningar och handledning i kognitiv beteendeterapi och kognitivt förhållningssätt.

Vi vänder oss till privatpersoner, anställda inom kommun- och landsting, privata företag och organisationer och erbjuder både kortare och längre utbildningar inom kbt-området. Företaget grundades 1999 och är idag en ledande aktör inom KBT-utbildningar. Vi levererar tjänster av mycket hög kvalitet som leder till förändring och skapar långsiktiga resultat.

Visa alla utbildningar med KBT Svealand

Utbildningar

Utbildning
Vård
Missbruk & Beroende Längd Pris Ort Snittbetyg
Beroendeterapeut med KBT-inriktning 1 år Från 62 000 SEK Örebro
5,0 (4)
Psykologi
Grundutbildning i kognitiv beteendeterapi - steg 1 1,5 år Från 29 500 SEK Örebro
4,6 (7)
KBT vid stressproblematik 2 dagar Från 6 200 SEK Örebro
Orienteringskurs i kognitiv beteendeterapi 5 dagar Från 8 600 SEK Örebro
4,8 (6)
Parterapi IBCT 2 dagar Från 6 200 SEK Örebro

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med KBT Svealand och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

KBT Svealand

Skäpplandsgatan 1 c
70346 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 17 recensioner.

Moni Höglund
Utbildningen har varit väldigt bra på alla sätt. Bra bemötande av kursledare. Bra upplägg på kursen med väldigt proffsiga föreläsare som har delat egna erfarenheter och mycket kunskap. Föreläsningsdagarna varvades med teori och praktik i små grupper vilket också var bra. När det sedan kom till att ha egen klient så var det också väldigt positivt...
Visa mer
Ulf Inggårde
Jag kan verkligen rekomendera Beroendeterapeut med KBT-inriktning. Patrik och Petra håller ihop det med sin erfarenhet och kompetens. Det är genomgående hög kvalitet på föreläsarna och det finns verkligen utrymme för reflektion eftersom klassen är liten.
Camilla
Otroligt bra upplägg på utbildningen, grymma föreläsare och jätte bra att man pluggar i mindre grupp så att man verkligen får tid och möjlighet att processa fram kunskapen. Kan varmt rekommendera KBT Svealands utbildningar.
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 17 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från KBT Svealand, fyll i dina uppgifter: