Visa utbildning.se som: Mobil

Föreläsning kbtterapi samtalsterapeut

KBT Svealand är ett utbildningsinstitut och terapicenter som erbjuder utbildning och behandling inom kognitiv beteendeterapi och kognitivt förhållningssätt. KBT Svealand Utbildningsinstitut erbjuder orienteringskurser, grundutbildning i kognitiv beteendeterapi (steg 1), Beroendeterapeut med KBT-inriktning, uppdragsutbildningar och handledning i kognitiv beteendeterapi och kognitivt förhållningssätt.

Vi vänder oss till privatpersoner, anställda inom kommun- och landsting, privata företag och organisationer och erbjuder både kortare och längre utbildningar inom kbt-området. Företaget grundades 1999 och är idag en ledande aktör inom KBT-utbildningar. Vi levererar tjänster av mycket hög kvalitet som leder till förändring och skapar långsiktiga resultat.

Visa alla utbildningar med KBT Svealand

Utbildningar

Öppen utbildning
Vård
Psykoterapi / KBT Längd Pris Ort Snittbetyg
Beroendeterapeut med KBT-inriktning 1 år 62 000 SEK Örebro          
(2)
Grundutbildning i kognitiv beteendeterapi - steg 1 1,5 år 29 500 SEK Örebro          
(6)
Orienteringskurs i kognitiv beteendeterapi 5 dagar 7 900 SEK Örebro          
(6)

Show more

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med KBT Svealand

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontakt

KBT Svealand

Skäpplandsgatan 1 c
70346 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner

Björn Majholm   |   2018-03-14
En seriös utbildning där de innan antagning ringde upp för en kort intervju för att säkerställa att jag arbetade kliniskt med behandling vilket var ett krav för samtliga deltagare. Några positiva aspekter med utbildningen utöver detta som jag särskilt vill lyfta är: Den tydliga kopplingen mellan teori och kliniskt arbete på föreläsningarna...
Visa mer
          (5)
Kristina   |   2017-09-03
Väldigt lärorik kurs. Rekommenderas!
          (5)
Ingrid G   |   2017-08-27
Bra med olika "typer" av föreläsare. Bra med stigande nivå på vad gruppuppgifterna krävde. Trots mycket korvstoppning fick man en nyfikenhet på vad Steg 1 kan innebära. Insåg att denna vecka troligen var att skumma av ytan. Ändå fick man med sig redskap att använda första dagen tillbaka på jobbet. Så - TACK!
          (5)