Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Emotionell Intelligens - Virtuell EQ-i 2.0 certifiering

Kandidata
Kort om utbildningen
2 dagar
26 200 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Online

EQ-i 2.0  - Virtuell EQ certifiering på svenska 

Undrar du också om hur du kan använda dig av emotionell intelligens i ditt arbete?
I certifieringskursen EQ-i 2.0 talar vi om hur du kan utveckla och dra nytta av dina emotionella förmågor och på så vis lyfta din organisation och verksamhet. Kandidata har över 20 års erfarenhet vad gäller emotionell intelligens, EQ, och en rad olika typer av kursupplägg om EQ. 
Vi går under dagarna igenom verktyget EQ-i 2.0, ett världsledande verktyg i mätning av emotionell intelligens som används i över 60 länder idag. Efter genomförd utbildning är du behörig att självständigt använda verktyget i urval och utveckling.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med rekrytering, coachning, personal- och ledarskapsutveckling och/eller organisationsutveckling och som i ditt arbete har användning av att kartlägga individers sociala och emotionella förmågor. Du arbetar som beteendevetare, psykolog, personalvetare, coach, eller har på annat sätt erfarenhet av urval och utveckling av individer.

Upplägg

Målet är att ge en bred bild av EQ-begreppet samt en djup inblick i verktyget EQ-i 2.0. Utbildningen består både av e-learning och utbildningsdagar. Efter genomgången utbildning har du en god kännedom om testet och alla de aspekter kring administrering, resultattolkning och återkoppling som krävs för att kunna använda testet på ett effektivt och etiskt sätt.

Tid & plats

För din bekvämlighet utförs denna utbildning på distans, där du deltar via en webblänk och instrueras av en utav våra kursledare. 

Tid: 09:00-17:00, två dagar
Plats: Stockholm 
Pris: 26 200 kr exkl. moms
Ingår: Kursmaterial + 2 EQ-tester. Det tillkommer ingen licensavgift för att använda EQ-i 2.0-verktyget, endast en fast kostnad per köpt EQ-i 2.0-test.

Examen, diplom m.m.

Efter både e-learning, teoretiska genomgångar och praktiska övningar online är du behörig att självständigt använda instrumentet i urval och utveckling. Ni erbjuds även att kostnadsfritt delta på ett EQ in Action-seminarium  i Stockholm, där fokus ligger på att diskutera olika ”case” och tolka EQ-profiler. Dessa seminarium är kostnadsfria för dig som bokar inom det första året efter certifieringsutbildningen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Emotionell Intelligens - Virtuell EQ-i 2.0 certifiering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 5 recensioner.

Hans
(3)
Hade velat gå denna på plats men blev hänvisad t digitalt pga corona. Dag 1 blev mycket intressant och innehållsrik! Dag 2 en klar besvikelse då vi knappt hade 3,5 tim lärarledd tid och kursen som redan var dyr blev väldigt dyr. 2 st EQ-tester utlovades och skulle ingå för träning vid anmälan av kursen som senare togs bort och ersattes med ngt...
Visa mer
Marc
(5)
I was sceptical about the training being held virtually but my expectations were far exceeded. I really enjoyed the training. It was interactive and engaging.
Annie
(5)
Our trainer and counsellor was an inspiration! I enjoyed our conversations, the professionalism and humour, the examples and the practicality of her sessions. She is amazing, a very knowledgeable professional and teacher. The fact that she is also a psychologist gave reassurance and confidence that she knows what she's talking about when coachin...
Visa mer

Kandidata

Kandidata

Vad vi gör Kandidata är ett internationellt konsultföretag specialiserat på tester, personbedömningar, utveckling och utbildning. Vi bygger vår verksamhet på vetenskapligt bevisade teorier om hur man når hållbar framgång hos individer och organisationer – läran om emotionell intelligens. Med hjälp...


Läs mer om Kandidata och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kandidata

Målargatan 7
111 22 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Emotionell Intelligens - Virtuell EQ-i 2.0 certifiering från Kandidata, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 12 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar