Visa utbildning.se som: Mobil

Emotionell Intelligens - EQ-i 2.0 certifiering

Kandidata
Kort om utbildningen
2 dagar
26 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-13 - Stockholm
Stockholm
Svenska, Engelska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-11-13  
26 200 SEK
2019-11-26  
26 200 SEK

Kursbeskrivning

EQi-2.0

EQ-i 2.0 certifiering

Undrar du också hur du kan använda dig av emotionell intelligens i ditt arbete? Då vill vi uppmana dig att gå vår certifieringsutbildning i EQ-i 2.0! Vi går under utbildningen igenom verktyget EQ-i 2.0, ett världsledande verktyg i mätning av emotionell intelligens som används i över 60 länder idag. Efter genomförd utbildning är du behörig att självständigt använda verktyget i urval och utveckling!

Utbildningen utför vanligen på svenska, men går att genomföra på engelska. Se mer om våra kurstillfällen på engelska längre ner på sidan. 

EQ-i 2.0 verktyget är en ny uppfräschad version av ett redan framgångsrikt verktyg, som är världsledande på att mäta emotionell intelligens och det används idag i över 60 länder. Som certifierad i EQ-i 2.0 är du kvalificerad att använda verktyget i rekrytering och personlig utveckling för individer och grupper. Alla certifierade bjuds återkommande in till nätverksmöten, kompetensutvecklingsdagar samt får tillgång till uppdaterad information om forskning kring EQ-i 2.0.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med rekrytering, coachning, personal- och ledarskapsutveckling och/eller organisationsutveckling och som i ditt arbete har användning av att kartlägga individers sociala och emotionella förmågor. Du arbetar som beteendevetare, psykolog, personalvetare, coach, eller har på annat sätt erfarenhet av urval och utveckling av individer.

Fortsatta studier

Efter att du genomför din EQ-i 2.0 certifiering kan du delta i våra EQ in action event där vi diskuterar case och deltar med oss om våra kunskaper. Detta event är ofta mycket uppskattat av tidigare deltagare då det ger individerna en chans att få bolla idéer och dela sina erfarenheter av verktyget och dess användningsområden. 

Anmälningen till detta event finns även på utbildning.se  

Upplägg

Syftet med utbildningen är att ge en bred bild av EQ-begreppet samt en djup inblick i verktyget EQ-i 2.0. Utbildningen består både av e-learning och utbildningsdagar. Efter genomgången utbildning har du en god kännedom om testet och alla de aspekter kring administrering, resultattolkning och återkoppling som krävs för att kunna använda testet på ett effektivt och etiskt sätt.
Efter både e-learning, teoretiska genomgångar och praktiska övningar är du behörig att självständigt använda instrumentet i urval och utveckling. Ni erbjuds även att kostnadsfritt delta på ett EQ in Action-seminarium  i Stockholm, där fokus ligger på att diskutera olika ”case” och tolka EQ-profiler. Dessa seminarium är kostnadsfria för dig som bokar inom det första året efter certifieringsutbildningen.


Also in English

Are you interested in learning about how you can use and work with emotional intelligence within your organization? During two informative days in September you have the possibility to get to know the EQ-I 2.0 tool and concept. The EQ-I 2.0 is one of the world leading tools used in over 60 counties all over the world. After e-learning, theoretical overviews and practical exercises, you are qualified to independently operate the instrument in both selection and development!

Location:
 Online
Purpose: The Course is aimed to those working with recruitment, coaching, HR and leadership development and/or organizational development: i.e. people who work as behavioral scientists, psychologists, behaviorists, coaches, or have experience of individual selection and development.

17-18 sept
13-14 nov

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Emotionell Intelligens - EQ-i 2.0 certifiering , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Mycket trevliga och ändamålsenliga lokaler. Kursledarna skapade en positiv och interaktiv stämning i utbildningsgruppen. Ett speciellt tack till det "mumsiga" framdukade fikat på för- och eftermiddagarna. Mycket nöjd, TACK!
Kursdeltagare
(5)
Stort tack! Det var mycket givande! Jag tycker speciellt diskussionerna kring de olika förmågorna, hur de kan tolkas och olika exempel på dem var lärande och meningsfullt. Inspirerande och kompetenta lärare.
Andreas
(5)
Mycket professionellt och lärorikt. Kursledaren var mycket engagerad och entusiasmerande. Hon höll en utbildning med mycket hög energinivå och var mån om att vi lärde oss det som var väsentligt. Hon var glad och tålmodig samt mycket kunnig.

Kandidata

Kandidata

Vad vi gör Kandidata är ett internationellt konsultföretag specialiserat på tester, personbedömningar, utveckling och utbildning. Vi bygger vår verksamhet på vetenskapligt bevisade teorier om hur man når hållbar framgång hos individer och organisationer – läran om emotionell intelligens. Med hjälp...


Läs mer om Kandidata och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kandidata

Målargatan 7
111 22 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Alla recensioner för arrangören