Visa utbildning.se som: Mobil

ICFS - International Certifed Future Strategist

Kairos Future
Kort om utbildningen
12 dagar
7 000 EUR exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm
Engelska

Kursbeskrivning

ICFS – International Certifed Future Strategist

Företag och organisationer agerar i en alltmer komplex miljö. För att framgångsrikt hantera snabba förändringar måste företag och organisationer förstå sin omvärld samt den framtida utvecklingen. Därför har vi utvecklat ett skräddarsytt utbildningsprogram med målet att leda till International Certified Future Strategist (ICFS) och en ny jobbkategori i Europa.

ICFS syftar till att utbilda personer som ska bidra till att utveckla organisationer – näringslivet såväl som myndigheter och ideella organisationer – för att vara framtidsinriktade och driva det strategiska utvecklingsarbetet.

Fram till idag har det inte funnits någon sådan yrkesgrupp i Europa och vi ser det akuta behovet för den att utvecklas och utforskas, så att europeiska företag och organisationer framgångsrikt ska kunna konkurrera med andra regioner i världen. Endast genom att förstå den snabbt föränderliga och allt mer komplexa värld kan företag, organisationer och myndigheter ta ledningen. International Certified Future Strategist är avgörande för detta mål.

Fem europeiska företag (SE, UK, BE, FI, GR) med lång erfarenhet i framtidsstudier har tillsammans utvecklat ICFS programmet. Programmet lanserades under våren 2014 (i Bryssel) och en ny omgång kördes under våren 2015 (i Stockholm) med deltagare från flera europeiska länder. ICFS är uppdelad i 4 moduler, 3 dagar per modul, med intensiva hemuppgifter emellan. För att certifieras måste hemuppgifter och muntliga presentationer utföras under kursen.

Datum för de olika modulerna under 2019 är:

1 modul: 30 januari - 1 februari 2019

2 modul: 13-15 mars 2019

3 modul: 10-12 april 2019

4 modul: 15-17 maj 2019För att få mer information om programmet hänvisar vi till ICFSs officiella hemsida.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ICFS - International Certifed Future Strategist, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kairos Future

Kairos Future

Kairos Future är norra Europas ledande företag inom gränslandet framtid/strategi. Inom ramen för Kairos Academy erbjuder vi Nordens största utbud av öppna utbildningar i omvärldsanalys och framtidsstrategi. Vi erbjuder också skräddarsydda utbildningar för ditt företag och din organisations behov. ...


Läs mer om Kairos Future och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kairos Future

Västra Järnvägsgatan 3
111 64 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ICFS - International Certifed Future Strategist!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 10 recensioner.
Alla recensioner för arrangören