Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Lilla paketet

Iseskog
Kort om utbildningen
10 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Tillgång inom 1 arbetsdag - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Beskrivning av: Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Lilla paketet

Chefspaket

E-utbildning med Tommy Iseskog - Arbetsrätt och Arbetsmiljö

God personalpolitik förutsätter god personaljuridik. Vi erbjuder dig heltäckande kunskap inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Föreläsningar av Tommy Iseskog, Sveriges mest erfarna expert inom arbetsrätt. Är du chef, HR-specialist eller facklig företrädare? Då behöver du goda grundkunskaper i arbetsrätt för att vara trygg och säker i din yrkesroll. I Lilla paketet "Arbetsrätt och Arbetsmiljö” ingår 11 handplockade föreläsningar som ger den grunden.

Kursledare

Tommy Iseskog

Tommy Iseskog är en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter som bevakar nyheter och vägledande domar inom arbetsrättsområdet varje dag, året runt. Han är en efterfrågad föreläsare med gedigen erfarenhet och förmåga att beskriva det komplicerade på ett lättbegripligt sätt.

Han har även skrivit fler än 250 böcker och är en författare som skriver pedagogiskt för alla de som arbetar inom dessa områden, och ofta finns hans bok i bokhandeln redan innan den nya lagen träder ikraft. Tommy syns ofta i media för att ge expertkommentarer i samhällsaktuella frågor inom arbetsmarknadsområdet.

Kursinnehåll

Du får den kunskap du behöver inom områdena

- anställning,

- diskriminering och likabehandling

- arbetsmiljö

- medbestämmande

  • Streama föreläsningarna och se dem om och om igen. Eftersom föreläsningarna är inspelade i bästa studiokvalitet, kan de med fördel ses på storbild i grupp likväl som i din dator eller smartphone.
  • Kunskapsfrågor finns till varje föreläsning. Alla frågor måste besvaras korrekt för att resultatet ska bli godkänt. Testerna går att göra om igen. Kunskapsfrågorna kan med fördel även användas som diskussionsunderlag i grupp.
  • Till samtliga föreläsningar finns en fullödig Powerpointpresentation för utskrift.
  • Till varje föreläsning finns en innehållsförteckning med exakta tidsangivelser. Det gör det lätt att snabbt hitta det avsnitt du vill se igen eller letar efter. Programmet minns var du slutade titta senast.
  • Fem av våra föreläsningar har engelsk textning och grafik. Även kunskapsfrågorna och Powerpointpresentationerna är översatta.
  • Har man flera användare i samma organisation, kan man med fördel ha en Administratör som ser vem som har genomgått vilka föreläsningar och klarat tillhörande kunskapstest. Administratören kan också enkelt lägga till och ta bort personer, som har tillgång till E-utbildningarna i organisationen. Detta ger möjlighet till full koll och överblick på utbildning i arbetsrätt hos er!
  • Som abonnent har du en aktualitetsgaranti. Den innebär att föreläsningarna alltid är uppdaterade efter gällande arbetsrättsregler och praxis. Du behöver inte hålla reda på förändringar själv. Vi skickar ett mejl om lagändringen och att föreläsningen är utbytt!

Aktualitetsgaranti

Som abonnent har du en aktualitetsgaranti. Den innebär att föreläsningarna alltid är uppdaterade efter gällande arbetsrättsregler och praxis. Du behöver inte hålla reda på förändringar själv. Vi skickar ett mejl om lagändringen och att föreläsningen är utbytt!

Målgrupp

Chefer, HR-specialister och fackliga företrädare bla. Även de som arbetar med arbetsmiljöfrågor samt likabehandling och diskriminering. Inga förkunskaper krävs.

Investering

Abonnemangsavgift: 10 000 kr/år

Kostnad/användare: 1 000 kr/år

Upplägg

Vi garanterar att du kan starta utbildningen inom en arbetsdag efter köpet. 

Kunskapsfrågor finns till varje föreläsning. Alla frågor måste besvaras korrekt för att resultatet ska bli godkänt. Testerna går att göra om igen. Kunskapsfrågorna kan med fördel även användas som diskussionsunderlag i grupp.

Examen, diplom m.m.

När man klarat alla kunskapsfrågor i paketet "Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Lilla paketet" (11 föreläsningar) och/eller i Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Stora paketet (alla 21 föreläsningar), får man ett diplom. Intyg och diplom lagras på ditt konto hos oss och får ett unikt ID-nummer för att garantera äktheten. Du laddar enkelt ner dina intyg och diplom, som du sedan kan dela på t.ex. LinkedIn.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Lilla paketet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Iseskog

Iseskog

Tommy Iseskog levererar sedan decennier kunskap inom arbetsrätt för att bidra till ansvarsfulla och välfungerande arbetsplatser. Vi ser till att du håller dig uppdaterad med det du behöver veta inom t.ex. anställning, arbetsmiljö, diskriminering och likabehandling, arbetstid och MBL. Vi...


Läs mer om Iseskog och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Iseskog

Iseskog

Norr Mälarstrand 18
112 20 STOCKHOLM

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Jonas
(5)
Den här utbildningen var exakt vad jag behövde! Ett stort plus var att jag kunde titta precis när det passade mig.
Anna Malmberg
(5)
Mycket innehållsrikt och väldigt pedagogiskt!
David
(5)
Mycket bra utbildning ! Pedagogiskt upplägg och bra innehåll !
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 13 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar