Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering

Iseskog
Kort om utbildningen
3 dagar
27 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 25 - 27 maj 2021 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Beskrivning av: Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering

Arbetsrättslig Intensivutbildning, med Tommy Iseskog, är en årligen återkommande 3-dagars fördjupningskurs i arbetsrätt 4 - 6 maj 2020.

Under utbildningen går vi igenom olika aktuella teman, till dessa teman diskuteras de viktigaste rättsfallen. Vi går också igenom aktuella lagändringar och kommande förslag om lagändringar.

Du får möjlighet att djupdyka i ny arbetsrättslig lagstiftning och lära dig vad den betyder i praktiken. Innehållet anpassas årligen till de rättsfrågor som är särskilt aktuella och viktiga. Utbildningen motsvarar 7,5 högskolepoäng.

Utbildningens upplägg

Undervisningen genomförs i seminarieform under 3 dagar. Föreläsningarna varvas med diskussioner. Utbildningen genomförs som internat på herrgård utanför Stockholm. Dagarna avslutas med gemensam middag. Du får möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter med övriga deltagare och du bygger ett värdefullt personligt nätverk.

Som deltagare uppmuntras du att höra av dig på förhand med dina önskemål om innehåll, vilket vi hoppas bidrar till att utbildningen blir så givande och interaktiv som möjligt.

Kursinnehåll

Följande ingår

Iseskogs e-utbildning, 21 föreläsningar, under två veckor.

Seminarier (med kaffe, lunch och trerättersmiddag under seminariedagarna).

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som personalchef, HR-specialist, facklig företrädare och till dig som behöver en uppdatering av viktiga lagändringar och praxis. För att kunna tillgodogöra sig innehållet i utbildningen krävs vissa förkunskaper i arbetsrätt.

Mat & logi

Kostnaden för logi tillkommer och betalas direkt till Krusenberg Herrgård.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Iseskog

Tommy Iseskog genomför för närvarande samtliga kurser digitalt! Vi vill därför passa på slå ett extra slag för våra Intensivutbildningar i arbetsrätt i mars och april. Tommy är känd för att klä kunskap i skratt och humor, något som han tar...


Läs mer om Iseskog och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Iseskog

Iseskog

Norr Mälarstrand 18
112 20 STOCKHOLM

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Sara Persson
(5)
"Har stor nytta av det jag lärt mig genom denna utbildning!
Elisabet Westin
(5)
Att få fördjupa sig i några få ämnen med Iseskog och andra som älskar arbetsrätt lika mycket som jag, det är som julafton!
Anja F.
(5)
En genomgång av nyheter och det mest aktuella, bästa utbildningen jag gått!
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering från Iseskog, fyll i dina uppgifter: