Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering

Iseskog
Kort om utbildningen
3 dagar
27 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 17, 18 och 19 maj 2021 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Beskrivning av: Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering

Arbetsrättslig Intensivutbildning, med Tommy Iseskog, är en årligen återkommande 3-dagars kurs i arbetsrätt med nyhetsuppdatering och fördjupning i utvalda ämnen 17 - 19 maj 2022.

Undervisningen genomförs i seminarieform på vackra Krusenberg Herrgård under 3 dagar.

Under utbildningen går vi igenom olika aktuella teman och till dessa teman diskuteras de viktigaste rättsfallen. Härutöver avhandlar vi andra aktuella lagändringar och kommande förslag om lagändringar. Det finns också alltid tid för deltagarna att ta upp egna frågor och frågeställningar inom hela arbetsrättsområdet. 

Föreläsningarna varvas med diskussioner. Dagarna avslutas med gemensam middag. Du får möjlighet att "nätverka" och utbyta erfarenheter med övriga deltagare.

Vi avslutar våra tre dagar med en uppsummering och med att ta upp frågor som känns obesvarade eller som dyker upp i sista stund. Det kan handla om frågor från deltagarna men också någon särskilt intressant dom som avkunnas i AD.

Som deltagare uppmuntras du att höra av dig på förhand med dina önskemål om innehåll, vilket vi hoppas bidrar till att utbildningen blir så givande som möjligt!

Kursinnehåll

Följande ingår

Iseskogs e-utbildning, 21 föreläsningar, under två veckor.

Seminarier (med kaffe, lunch och trerättersmiddag under seminariedagarna).

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som personalchef, HR-specialist, facklig företrädare och till dig som behöver en uppdatering av viktiga lagändringar och praxis. För att kunna tillgodogöra sig innehållet i utbildningen krävs vissa förkunskaper i arbetsrätt.

Mat & logi

Kostnaden för logi tillkommer och betalas direkt till Krusenberg Herrgård.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Iseskog

Tommy Iseskog genomför för närvarande samtliga kurser digitalt!  Han klär gärna kunskap med skratt och humor och utbildningarna är mycket uppskattade. Vi  erbjuder bland annat 21 e-föreläsningar, intensivutbildningar om fattande flera dagar med möjlighet till tentamen, seminarier och nätverksträffar med...


Läs mer om Iseskog och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Iseskog

Iseskog

Norr Mälarstrand 18
112 20 STOCKHOLM

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Sara Persson
"Har stor nytta av det jag lärt mig genom denna utbildning!
Elisabet Westin
Att få fördjupa sig i några få ämnen med Iseskog och andra som älskar arbetsrätt lika mycket som jag, det är som julafton!
Anja F.
En genomgång av nyheter och det mest aktuella, bästa utbildningen jag gått!
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 46 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering från Iseskog, fyll i dina uppgifter: