Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Kort om utbildningen
9 dagar
69 000 SEK exkl. moms
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Underwritingprogrammet är en heltäckande utbildning speciellt framtagen för utvalda deltagare. Målet med programmet är att ge en större förståelse för kopplingen mellan effektiv riskhantering och lönsam försäkringsverksamhet. Programmets huvudsyfte är att skapa förutsättningar för att förbättra deltagarnas analytiska förmåga, fördjupa ämneskompetensen och höja kunskapen om hur underwritingprocessenkan se ut för att optimera verksamhetens affärsåtagandengentemot kund.

Genom att lägga ny ämneskunskap direkt på toppen av den redan befintliga och bearbeta den ur olika aspekter kommer deltagarna vara rustade att skapa flera affärsfördelar för det egna företaget.

Att förstå processen och använda sina kunskaper rätt

Programmet utgår från en hög kunskapsnivå med en ämnesbredd som innehåller de viktigaste områdena i processen kring att skapa en lyckad försäkringsaffär. Deltagarna är kunskapsmässigt erfarna sedan tidigare och har ett direkt behov av att få en helhetsförståelse för försäkringsverksamheten ur både ett försäkringsgivar- och försäkringstagarperspektiv.

Programmet handlar i sin helhet om riskhantering. Vissa avsnitt ger direkt fördjupande ämneskunskaper medan andra är mer allmänt hållna för att bättre förstå den påverkande omvärlden. Vissa centrala moment behandlas flerdimensionellt med målet att förstå underwritingprocessen ur fler perspektiv än bara det dagliga
”day-to-day business” perspektivet. Kombinationen däremellan är viktig att förstå för att kunna tillgodogöra sig programmet på bästa sätt och leda till den kunskapsoptimering som är huvudmålet med programmet.

Programmet genomförs under 9 dagar uppdelade på tre tillfällen.

 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som är riskmanager, underwriter, skadechef och captiveansvarig eller har motsvarande behov.

Pris:

69 000 SEK (Ex moms)

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Underwritingprogrammet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)

IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)

Vässa dina specialistkunskaper hos försäkringsbranschens mest erfarna och självklara utbildningspartner

IFU är Sveriges ledande leverantör av utbildning för yrkesverksamma inom försäkring, finans, compliance och risk management. Hos oss kan du gå allt från mer omfattande diplomeringsprogram och kortare specialistutbildningar samt även e-learningmoduler. Vi erbjuder både öppna program och anpassade lösningar...


Läs mer om IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)

Sveavägen 65 (Box 45180)
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Underwritingprogrammet!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar