Visa utbildning.se som: Mobil

GA:s Premiumpaket (Katalyserande Coachning® steg 1 & 2)

Gothia Akademi AB
Kort om utbildningen
1 år
64 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-17 - Göteborg
Göteborg
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
64 000 SEK
2021-11-17

Göteborg
64 000 SEK
2022-01-26

Göteborg
64 000 SEK
2022-03-30

Göteborg
64 000 SEK
2022-05-18

Beskrivning av: GA:s Premiumpaket (Katalyserande Coachning® steg 1 & 2)

Gothia Akademis coachutbildning Premiumpaket ICF ACC & PCC

Gothia Akademis Premiumpaket – Sveriges mest prisvärda coachutbildning

Vi vågar påstå att det här är Sveriges mest prisvärda coachutbildning. Dels uppfyller den utbildningskravet för att certifieras av International Coaching Federation (ICF) som ICF Professional Certified Coach (PCC), vilket endast en handfull svenska coachutbildningar gör. Premiumpaket är även den enda svenska utbildning som du kan bygga på med Gothia Akademis Förändringsledarutbildning och därmed också uppfylla utbildningskravet för att certifieras på ICF:s högsta nivå. ICF Master Certified Coach (MCC). Det finns goda skäl att kalla den här utbildningen för Sveriges mest prisvärda coachutbildning.

Gothia Akademi har arrangerat den här utbildningen sedan 2003 och våra gruppers snittbetyg på utbildningen ligger mellan 4,7 och 5,0 (skala 1-5). Den här utbildningen är en av några få utbildningar i hela Sverige som har fått ICF:s finaste ackreditering (ACTP).

Under utbildningen får du minst 10 timmars mentorscoachning, individuellt och i grupp. Du får också mängder av personlig feedback, både från kurskamrater och från lärare. Inte nog med det, de flesta deltagare blir också erbjudna en gratis ”lyxcoach”. En lyxcoach är en kursdeltagare från tidigare grupp som snart är klar med sin utbildning.

Datum och upplägg

Längd: ca 1 år
Omfattning: 19 dagar (18 kursdagar + individuell examination)

Kursstart november 2021
17-19 november, 8-10 december, 12-14 januari 2022
2-4 februari, 2-4 mars, 23-25 mars
+ individuell examination (1 timme) måndag v 34, måndag v 35 eller måndag v 36

Kursstart 26 januari 2022
26-28 januari, 23-25 februari, 16-18 mars,
27-29 april, 23-25 maj, 15-17 juni
+ individuell examination (1 timme) måndag v 40, måndag v 41 eller måndag v 42


Kursstart 30 mars 2022
30 mars – 1 april, 20-22 april, 11-13 maj,
12-14 oktober, 26-28 oktober, 16-18 november
+ individuell examination (1 timme) - mars 2023, datum ännu ej planerade


Kombinera själv ditt paket av steg 1 och steg 2
Du kan, om du vill, välja att själv kombinera vilket steg 1 och vilket steg 2 som ska ingå i ditt Premiumpaket. Observera att sista dagen på steg 1 måste ligga innan första dagen på steg 2. Kursdatumen för respektive steg hittar du på vår hemsida (ga.se).

Utbildningen kan kombineras med heltidsarbete om man kan vara borta från arbetet under alla kursdagarna. Kursdagarna är obligatoriska.

Din ansökan är bindande först en vecka efter antagningsintervjun, om du blir antagen.

Innehåll Coachutbildning - Premiumpaket (steg 1 & 2)

Coachutbildningen Gothia Akademis Premium-paket (steg 1 & 2) lär dig allt du behöver för att bli en förstklassig coach – oavsett om du ser utbildningen som ett karriärskifte eller som ett sätt att utvecklas i ditt nuvarande yrkesliv.

Du får lära dig använda coachens kärnkompetenser skickligt.

  • Agerar etiskt
  • Införlivar ett coachande förhållningssätt
  • Upprättar och följer avtal och överenskommelser
  • Utvecklar förtroende och trygghet
  • Bibehåller närvaro
  • Lyssnar aktivt
  • Väcker medvetenhet
  • Faciliterar klientens utveckling

Du lär dig påverka känslor, åsikter, föreställningar och beteenden, något du kommer ha nytta av även utanför coachrollen. Under utbildningen kommer du också få öka din självkännedom samt få arbeta med din egen personliga och professionella utveckling.

Efter utbildningen kan du coacha säljare, arbetslösa, sjuka, kollegor, kunder, anställda, par, grupper, barn, chefer, vänner, idrottare eller dig själv. Du kan också använda utbildningen till att arbeta med executive coaching, lifecoaching, teamcoaching, relationscoaching, coachande ledarskap, wellness coaching och personlig utveckling. Siktar du på en framtid som professionell coach finns det många tillfällen att hitta din nisch och lägga upp en strategi för att nå dina mål.

Kursmaterialet är resultatet av tio års arbete. Du får det inbundet som en bok med ditt namn tryckt på.

TILLVAL: FÖRÄNDRINGSLEDARUTBILDNING

Du kan välja att bygga på Premiumpaketet med vår Förändringsledarutbildning (inriktning på coachning och praktisk psykologi). Utbildningen är ackrediterad av ICF. Tillsammans med premium-paketet gör den att Gothia Akademi självständigt kan erbjuda utbildningar som uppfyller utbildningskraven ändå upp till ICF:s högsta certifieringsnivå (MCC – Master Certified Coach). Det är Gothia Akademi också ensamma i Sverige om att kunna erbjuda. Förändringsledarutbildningen går över en termin, omfattar 12 utbildningsdagar och investeringen för detta tillval är 45 000 kr + moms.

Film

Målgrupp

Coachutbildning - Premiumpaket riktar sig till dig som inte bara vill ha ett smakprov utan är ute efter det allra bästa och mest prisvärda. Det är en omfattande utbildning så du kan vara säker på att du kommer omge dig med engagerade kurskamrater som vill få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Inga speciella förkunskaper krävs, men vi kommer hålla ett högt tempo under utbildningsdagarna för att snabbt få upp alla på en hög nivå.

Investering

64 000 kr (ex moms). ICF-certifiering ansöker man alltid om hos ICF. Den kostnaden tillkommer oavsett vilken coachutbildning man väljer.

För privatpersoner och småföretagare erbjuder vi räntefri avbetalning mot en uppläggningsavgift på 300 kr + moms. Man betalar då halva avgiften som alla andra och resterande belopp jämnt fördelat över kommande fyra månader. Vi gör en kreditupplysning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om GA:s Premiumpaket (Katalyserande Coachning® steg 1 & 2), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...


Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 225 recensioner.

Anne Lehes, Communications professional, Ericsson, Göteborg
En väldigt lärorik utbildning som ger både insikter och fungerande verktyg för coaching
Veronica Löfgren, Egen företagare, Grow n Glow AB, Vetlanda
Helt fantastiskt och väldigt utvecklande. Gothia Akademi är otroligt professionellt.
Ingemar Asklöf, Civilingenjör, Knowit Insight, Linköping
En varm och professionell miljö att vara i. Väldigt utvecklande kurser både privat och yrkesmässigt.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 225 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 835 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen GA:s Premiumpaket (Katalyserande Coachning® steg 1 & 2) från Gothia Akademi AB, fyll i dina uppgifter: