Global Leadership i Sverige AB

Världen blir allt mer global och företagen följer efter i samma riktning. Samhället har förändrats och globalisering ses av många som den största enskilda sociala faktorn sedan den industriella revolutionen. Men förändringar kan ofta resultera i nya utmaningar för ett företag och dess anställda.

En global värld kräver globala ledare som kan samarbeta över gränserna. Ledare, som kan hantera dessa förändringar och utmaningar och som kan utveckla företagen och dess anställda.

Vi på Global Leadership, tror på Svenskt Ledarskap och dess värdesystem. Vi vet att den svenska modellen skulle vara fördelaktig i en globaliserad värld.

Det är ingen slump att ett litet land som Sverige har gjort en sånt avtryck i världen. Sverige har endast 10 miljoner invånare och är ett av de länder som har skapat flest internationella stora företag per kapita. Volvo, IKEA, Ericsson och Astra Zeneca är bara ett par exempel. På senare tid, har den Svenska startupscenen också blivit glödhet. Bolag som Spotify, Klarna, Skype och King har förstärkt bilden av Sverige som en av världens mest innovativa länder. Det är imponerande!

Global Leadership vill sprida den framgångsrika Svenska ledarskapsmodellen till världen. Vi utbildar och tränar skickliga duktiga ledare, i internationella Svenska företag, att bli bäst. Vår träning baseras på forskningsbaserat innehåll och resultatorienterade metoder. Med stor hängivenhet, respekt och omsorg om dig, erbjuder vi både skräddarsydda ledarskapsträningar utifrån dina specifika behov samt längre cerifieringsprogram i förändringsledning. Vi har tränare, facilitatorer och coacher representerade i många delar av världen. Det är vår styrka i missionen att träna, utbilda och coacha framtida ledare.

Visa alla utbildningar med Global Leadership i Sverige AB

Utbildningar

Utbildning
Ledarskap Längd Pris Ort Snittbetyg
Emotionell Intelligens 3 dagar Från 19 500 SEK Göteborg
Leda utan att vara chef
Ledarutbildning - Led utan att vara chef! 4 dagar Från 16 990 SEK Flera orter (2)
5,0 (1)
Ledarskapsprogram
Ledarskapsutbildning 10 dagar Från 34 000 SEK Göteborg
4,9 (38)

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Global Leadership i Sverige AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Global Leadership i Sverige AB

Mässans gata 10, vån 7
412 51 Göteborg Götalands län

Tel: 031-83 69 00
Mobil 0730880600

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 39 recensioner.

Jelena Prelevic, Brand and product developer, North Trampoline

The tools around what we have learnt will be part of our People Development Program that we are putting in place. The course is rich, educational, reflective, and very practical. It gives lasting lessons for true results.

Anonomys

I became more aware of myself and the reasons behind my actions.

Sonia Lowde, Global head of sales and e-commerce, North Trampoline

I was surprised and pleased by how much the training has helped me to grow and put me on a path to better improve how I work. It gives a wonderful opportunity to stop and reflect on how you are working and interacting with your team and others. There isn’t a single person/personality who couldn’t learn from this course.

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 39 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Global Leadership i Sverige AB, fyll i dina uppgifter: