Förhandlingsteknik för HR – grund

BG Institute, i Stockholm
Längd
Två dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
Två dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 17 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Förhandlingsteknik för personalare är en tvådagarskurs för dig som vill lära så mycket det bara går om förhandlingsteknik generellt och hur det kan tillämpas vid olika förhandlingssituationer som du i din yrkesroll möter. Johan Lagerbielke behandlar under denna kurs olika förhandlingssituationer för att du ska få praktisk kunskap.

I denna tvådagarskurs ligger fokus under första dagen vid att lära grunderna i pris och problemlösande förhandlingar samt grundläggande kommunikation i samband med förhandlingar. Här ligger vikten vid förberedelse inför förhandling,  en allmän, enkel och mycket användbar modell för förberedelse till förhandling kommer att introduceras. Förberedelsemodellen kommer ursprungligen från Harvard Law School och har vidareutvecklats vid Handelshögskolan i Stockholm. Du kommer under dagen att få förbereda dig utifrån den allmänna förberedelsemodellen. Därefter kommer ni att simulera förhandlingar med ett allmänt innehåll från olika typsituationer du som chef möter i vardagen. Syftet med detta är att fokus ska ligga på själva förhandlingstekniken och inte på den sakfrågan, som annars lätt kan hamna i förgrunden. Under den andra dagen kommer vi att förbereda och genomföra olika typer av förhandlingssituationer genom att genomföra löneförhandling, MBL-förhandling samt förbereda en arbetsrättstvisteförhandling. I dessa simuleringar kommer vi alltså att sätta förhandlingstekniken i en arbetsrättslig kontext. Sedan kommer vi även att arbeta med konfliktlösande förhandlingar när parterna har mycket olika bilder av vad som hänt. Dessutom går vi igenom de nya rönen inom förhandlingsforskningen och hur de nya kunskaperna kan användas i det praktiska ledarskaps- och personalarbetet. För att säkerställa att du som deltagare får ut så mycket som möjligt utav kursen har vi valt att begränsa antal platser till 18 stycken. MÅLGRUPP Kursen vänder sig till alla yrkesverksamma inom HR som vill utveckla sina förhandlingsfärdigheter.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

22 maj, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik för HR – grund, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Daniel Davidsson
05 sep 2022

Bra kurs som vanligt!

BG Institute
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...

Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Highlights