Brandfarliga heta arbeten

ELVIRA Kunskapsutveckling AB, i Stockholm (+1 orter)
Längd
8 timmar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Språk
Ryska ( + mer )
Längd
8 timmar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Språk
Ryska ( + mer )
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Brandfarliga heta arbeten

Vår kurs brandfarliga heta arbeten riktar sig till företag och organisationer vars medarbetare utför arbeten där det finns risk för att en brand kan uppstå. Kursen riktar sig till dig som arbetar med tak, svetsning, lödning, skärning eller hanterar tillstånd som brandvakt. Alla som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste gå kursen för att företaget eller organisationen ska få tillstånd till att leverera tjänster där brandfarliga arbeten ingår.

Kursen är anpassad till olika branschers behov och inkluderar ämnen som lagstiftning, försäkringar, brandkunskap, förebyggande brandsäkerhet, riskhantering, säkerhetsregler och praktiska släckövningar.

Brandfarliga heta arbeten är framtagen av Svenska brandsäkerhetsföretag och Byggföretagen i samråd med Sveriges främsta experter inom området.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Stockholm

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Upplägg

1 dag på plats eller online.

Investering

I priset ingår kostnader för framtagning av anpassat kursinnehåll, planering, arvoden, genomförande samt lokal* (vid fysisk kurs).

Efter kursen

Efter avslutad kurs kommer deltagaren att ha fått ökad förståelse för risksituationer och kan direkt tillämpa dessa kunskaper i sitt arbete. Efter kursen och godkänt prov får deltagaren ett certifikat för brandfarliga heta arbeten enligt försäkringsbolagens villkor som är giltigt i fem år. OBS: granska era försäkringsbrev och villkor från ert försäkringsbolag.

Certifikat

Brandfarliga heta arbeten

Brandfarliga heta arbeten

Arbetsprocesser som innefattar användning av värme eller som kan komma att generera värme kallas brandfarliga heta arbeten. Heta arbeten är potentiellt farliga och bör bedömas och genomföras på ett kontrollerat sätt. Alla som arbetar med brandfarliga heta arbeten
bör därför ha ett certifikat. Certifikatet är giltigt i 5 år, därefter måste det förnyas.

Läs mer om Brandfarliga heta arbeten

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Brandfarliga heta arbeten, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ELVIRA Kunskapsutveckling AB
Lövholmsvägen 2
117 43

ELVIRA Kunskapsutveckling

På ELVIRA Kunskapsutveckling arbetar vi för att stödja företag och organisationers medarbetare i att uppnå framgång genom våra skräddarsydda kurser och tjänster. Vi har flera olika kurser som är utformade för att möta unika behov i dagens snabbföränderliga klimat. Vårt...

Läs mer om ELVIRA Kunskapsutveckling AB och visa alla utbildningar.

Highlights