Bolagsadministration

ELVIRA Kunskapsutveckling AB, i Stockholm (+1 orter)
Längd
6 timmar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
6 timmar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Bolagsadministration

Vår kurs i bolagsadministration vänder sig till medarbetare på företag och organisationer som hanterar allmän bolagsadministration rörande exempelvis dokumentation och protokollhantering, och har ett behov av att utveckla dessa färdigheter. Kunskaper inom bolagsadministration är något som är viktigt på flertalet olika arbetsplatser, oavsett vad företaget huvudsakligen sysslar eller arbetar med. 

Det övergripande innehållet i kursen kommer att bestå av grundläggande kunskap, så som formalia, krav och praxis för dig som exempelvis är styrelsesekreterare eller på något sätt ansvarig för bolagsadministration på ditt företag eller organisation. Teori kommer att varvas med praktiska exempel och eventuella frågor som deltagarna tar upp från sin egen verksamhet.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Stockholm

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Investering

I priset så ingår kostnader för framtagning av anpassat kursinnehåll, planering, arvoden, genomförande samt lokal* (vid fysisk kurs) och förtäring* ( fika, lunch, fika) två dagar.

Efter kursen

Efter avslutad kurs kommer deltagaren att ha ny kunskap om olika bolagsformer och dess skillnader, lagkrav rörande dokumentation och arkivering samt kunskaper i allmän bolagsstyrning.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Bolagsadministration, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ELVIRA Kunskapsutveckling AB
Lövholmsvägen 2
117 43

ELVIRA Kunskapsutveckling

På ELVIRA Kunskapsutveckling arbetar vi för att stödja företag och organisationers medarbetare i att uppnå framgång genom våra skräddarsydda kurser och tjänster. Vi har flera olika kurser som är utformade för att möta unika behov i dagens snabbföränderliga klimat. Vårt...

Läs mer om ELVIRA Kunskapsutveckling AB och visa alla utbildningar.

Highlights