Visa utbildning.se som: Mobil

Ekonomi för icke ekonomer - Webbkurs

Elerno Utbildning
Kort om utbildningen
Egen takt
995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Starta idag! - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
ekonomi for icke ekonom

Kursbeskrivning

Webbkurs i ekonomi för icke ekonomer - Lär dig grundläggande ekonomiska begrepp, samt att tolka och analysera ekonomisk information.

Utbildningspaketet “Ekonomi grundkurs” vänder sig inte bara till dig som har ekonomi som ditt huvudsakliga arbetsområde, utan även till icke-ekonomer men som behöver förstå ekonomi, använda ekonomiska verktyg eller delta i ekonomiska diskussioner. Att ha kunskaper i företagsekonomi ger dig tillgång till en bred arbetsmarknad, både inom det privata näringslivet, den offentliga sektorn och ideella organisationer.

Webbkursen består av teori och du får testa dina kunskaper genom praktiska övningar som visar att du har förstått grunderna inom ekonomi.

  • Resultaträkning och balansräkning
  • Budget och kostnader
  • Likviditet och soliditet
  • Marginal och vinst
  • Övningar

Diplom/kursintyg ges ut efter avslut.

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ekonomi för icke ekonomer - Webbkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Elerno Utbildning

Om Elerno

Elerno är ett utbildningsföretag som erbjuder konkurrenskraftiga och kompetenshöjande utbildningar, både 100% digitalt/online och företagsanpassat på plats hos kunden. Tillsammans med våra pedagogiska utbildare som besitter upp till 20 års erfarenhet från diverse branscher är våra specialområden chef & ledarskap,...


Läs mer om Elerno Utbildning och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ekonomi för icke ekonomer - Webbkurs!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ekonomi för icke ekonomer - Webbkurs från Elerno Utbildning, fyll i dina uppgifter: