Visa utbildning.se som: Mobil

Ekonomi för icke-ekonomer | Kalkyler - Online

SIFU
Kort om utbildningen
Valfritt
3 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: - Distans
Distans

Kursbeskrivning

Den här kursen innehåller kalkyler för kortsiktig lönsamhetsbedömning och långsiktig kapitalbindning. Du får också arbeta med självkostnadskalkyler för att säkerställa att alla verksamhetens kostnader är med i kostnadsbilden för varje produkt/aktivitet/projekt/timme/kvadratmeter - varje enhet av det din verksamhet åstadkommer. Du får även se hur du kan tänka och räkna om verksamheten någon period har ledig kapacitet. Kursen är till stor del filmbaserad – du går kursavsnitten när det passar dig och har tillgång till kursen under ett år.

För att få bäst nytta av utbildningen bör du gått ekonomi för icke-ekonomer grunderna.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ekonomi för icke-ekonomer | Kalkyler - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ekonomi för icke-ekonomer | Kalkyler - Online!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 169 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer | Kalkyler - Online från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer