Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Effort Consulting AB

Effort Consulting AB

Vi är managementkonsulter med inriktning på hållbarhet. Vi utvecklar, använder och förmedlar kunskap tillsammans med individer och organisationer som vill driva en hållbar verksamhet och stå som framgångsrika förebilder.

Vi har funnits sedan år 2000 och håller företagsanpassade såväl som öppna utbildningar inom ett flertal områden. Däribland; hållbarhet, processutveckling, förändringsledning, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och ISO-certifiering. Vi vänder oss till yrkesverksamma som behöver eller vill fördjupa sina kunskaper inom dessa eller andra områden inom hållbarhet. Vi leder även flera interna utbildningsprogram hos en rad stora företag.

Vi på Effort har olika specialområden, men håller alltid en helhetssyn i alla våra projekt och utbildningar. När du utbildar dig med oss får du tillgång till en kreativ och engagerad grupp managementkonsulter med fokus på hållbarhet. Vi vill göra verklig skillnad - både i din organisation och i vår omvärld - det är det vi brinner för. Vår grundinställning är alltid nyfikenhet. Att ställa frågor som stimulerar gemensamt lärande är en viktig del för att nå fram till lösningar som känns naturliga. Först när hållbarhet blir en naturlig del i verksamhetens sätt att tänka kommer resultaten. 

Visa alla utbildningar med Effort Consulting AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildningpåverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Effort Consulting AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Effort Consulting AB

World Trade Center
Mässans gata 10
412 51 Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från Effort Consulting AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Effort Consulting AB!