Terapeutiska samtal med anhöriga utifrån ett existentiellt perspektiv

Contar, Distans
Längd
1 dag
Pris
1 440 SEK exkl. moms
Längd
1 dag
Pris
1 440 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

En temadag hos Contar

I Contars utbildning till KBT-terapeut ingår varje vår och höst ett antal temadagar där samtliga klasser i utbildningen samlas för att ta del av relevanta och intressanta ämnen. Vi bjuder in externa föreläsare med olika kunskaper och erfarenheter kring teman som är aktuella för blivande terapeuter att lära sig mer om. Våra studenter brukar lyfta just dessa dagar i extra positiva ordalag när de recenserar utbildningen.

Förutom att dagarna ingår i utbildningen till KBT-terapeut så erbjuds de också som endagskurser för dig som vill lära dig mer om dessa ämnen. Dagarna är utformade för framtida och nuvarande behandlare.

11 maj – Terapeutiska samtal med anhöriga utifrån ett existentiellt perspektiv

Kursdagen ger dig grunder i existentiell psykologi och psykoterapi, och hur du kan använda metoder från existentiell psykoterapi i det terapeutiska arbetet med anhöriga. Kursdagen ger dig också grunden i ett existentiellt perspektiv på beroende och missbruk.

Föreläsare: Bo Blåvarg.

Bo Blåvarg är legitimerad psykolog, auktoriserad existentiell psykolog, föreläsare och handledare. Han har lång erfarenhet av arbete med anhöriga till någon med ett substansberoende, bland annat som verksamhetschef för Ersta Vändpunkten i Stockholm.

Plats: Online via Zoom

Pris: 1 800 kr inklusive moms

Du faktureras för kursen i samband med kursstart.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Terapeutiska samtal med anhöriga utifrån ett existentiellt perspektiv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 9 recensioner
Skriv en recension
5/5
Deltagare
11 maj 2023

5 av 5

5/5
Linn
11 maj 2023

5 av 5

4/5
Deltagare
11 maj 2023

4 av 5

Contar
Högbergsgatan 30A 1tr
116 20 Stockholm

Contar – proffs på samtal!

Vi erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som arbetar med, eller vill arbeta med människor och samtal. Vi utbildar enskilda individer, grupper, företag och organisationer i att använda samtalet för stöd, hjälp, utveckling och förändring. I vårt utbildningsutbud ingår flertalet...

Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Highlights