Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Contar

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 319 recensioner.

Jennie Astridsson
Det är en hög nivå på utbildningen. Tack vare duktiga föreläsare blir det lättare att ta till sig kunskapen. Proffsigt och bra!
Nour Fidaoui
Lärorik och bra kurs, supernöjd!
Kursdeltagare
Kursdeltagare
Vi fick bra och tydlig information innan varje kurstillfälle. Väldigt bra med åhörarkopiorna! Lärarna höll tiden för pauser bra. Lite krångel med det tekniska men det ordnade de snabbt.
Jonas Lewèn
Bra balans i kursen för alla deltagare. Kursen har en god start med många användbara delar redan efter dessa 2 dagar. TACK!!
Kursdeltagare
Björn Sundling
Kursdeltagare
Superduktig och inspirerande föreläsare med stor/mycket kunskap
Kursdeltagare
Kursledaren var Lätt att lyssna på och väldigt bra på att lära ut.
Linda Von Sydow
Lite liten lokal men i övrigt full pott! Väldigt bra, proffsigt, ödmjukt. Leker inte expert - uppfriskande!
Olle Jonasson
Bra pedagogiskt upplägg med tydliga modeller och exempel. Bra och trevligt med öppna diskussioner och dialoger mellan oss deltagare och med utbildaren.
Jessica Thorp Norberg
Kursen är applicerbar på andra arbetsområden/fokusområden än för terapi och psykologi
Mia Björkman
Magisk! Gabiella var en otroligt bra kursledare! Många relevanta exempel, övningar, bra variation och tempo. Väl presenterad kurs, både i tal och dokumentation. Gjorde kursen lättare! Kände till ACT marginellt innan så har ökat kompetensen avsevärt! Behövde boka om mitt första bokade tillfälle och det löstes utan problem. Fina lokaler och bra be...
Visa mer
Olle Jonasson
Kursen var strukturerad och blandade teori med övningar. Det fanns tid för diskussioner och erfarenhetsutbyten. Kursledaren Gabriella Svanberg var pedagogisk, kunnig samt inkännande och flexibel i sin framställan. På ett följsamt vis bjöd hon in oss deltagare att interagera under kursens gång. Kursen gav en tydlig förståelse för vad ACT är och ...
Visa mer
Kursdeltagare
Allting super proffsigt! Väldigt givande, intressant och mycket lärorikt. Jag är helt förbluffad över hur mycket jag har lärt mig. Inspirerande och kunniga lärare, proffsig personal på plats på Contar, rolig kurs litteratur.
Carola Tholander
Kursdeltagare
Allt har varit mycket proffsigt. Förberedande information från personalen som även varit till hjälp vid tekniska problem kring digital plattform. Allt toppen!
Kursdeltagare
Jag tycker att det har fungerat över förväntan med Teams!
Kursdeltagare
Kursen är en utmaning för mig och så ska det väl vara för att man ska lära sig.
Alica Romlin
Jag tycker att i stunden när man lyssnar på föreläsare så känns det som att det är mycket att komma ihåg! Sedan när det har gått ett tag så märker man hur mycket kunskap man har samlat på sig .Jag har mycket kvar att lära men så länge jag känner att jag aldrig kommer att bli fullärd så är det väldigt hoppfullt för mig 🙃😇Det betyder att jag in...
Visa mer
Karin W Heinig
Jätte nöjd generellt, betyget dras ner av den digitala utmaningen. Tycker vi har mkt kompetenta kursledare generellt, jag tycker det varit en utmaning för vissa att jobba digitalt. Jag tror jag hade varit helt nöjd om jag fått vara IRL med alla kursledare. Jag tycker annars att kursen har ökat min kompetens på alla vis, och jag ser också det som...
Visa mer
Kursdeltagare
Inget att ge er en anmärkning på, men jag ger inte full pott då det är/varit pandemin som fått ragit hänsyn till
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!