Visa utbildning.se som: Mobil

Uppdragsutbildning

Contar
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Efter överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Uppdragsutbildning_Contar

Är er verksamhet i behov av fortbildning? Contar utför uppdragsutbildning i form av kompetenshöjande kortkurser och utbildningar inom samtal, psykologi och terapi. Välj från vårt ordinarie utbud eller sätt tillsammans med oss ihop en skräddarsydd kurs. 

Ta med dina medarbetare på kurs!

I vår omfångsrika utbildningspalett finns många kurser och utbildningar för den som arbetar med samtal som en central del i sitt yrke. Det kan vara exempelvis inom vård och omsorg, i skolans värld, som personalansvarig eller något annat yrke där du använder samtalet för att stötta och hjälpa andra till förändring och utveckling.

Välj att anmäla er till någon av våra ordinarie öppna kurser. Ni kan även kontakta oss för att göra en kurs sluten, enkom för er verksamhet.

.. Eller bjud in oss så håller vi kurs hos er

Tack vare vårt kompetenta nätverk av medarbetare kan vi tillhandahålla det mesta i utbildningsväg inom området för samtal och behandling. Har ni svårt att resa från arbetsplatsen? Eller är ni i behov av andra liknande kurser/utbildningar än våra ordinarie? Kontakta oss gärna så kan vi i samarbete med er analysera ert utbildningsbehov och utföra en uppdragsutbildning där vi formar en skräddarsydd utbildning, anpassad just för er verksamhet. Tillsammans kommer vi överens om form och innehåll för utbildningen. Vi genomför gärna utbildningen ute på plats hos er eller i våra lokaler belägna på centrala Södermalm i Stockholm.

Kontinuerligt utbildningsbehov?

För er som har ett löpande behov av att utbilda personal inom området för behandling, samtal, psykologi och terapi erbjuder vi också uppdragsutbildning genom ett partnerskapsupplägg. På så vis erhåller ni ett abonnemang på relevant utbildning inom samtalsområdet.

Välj Contar som leverantör av kurser och utbildningar så skapar vi genom partnerskapet en fördelaktig prisbild för er, samt säkerställer en kontinuitet av kompetensutveckling i god kvalité för er personal och era medarbetare.

Varmt välkommen att kontakta oss för en inledande diskussion och analys kring just ert utbildningsbehov!

Delbetalning

Har du inte möjlighet att betala hela utbildningskostnaden på en och samma gång? Du erbjuds möjligheten att delbetala kostnaden en gång i månaden i upp till max 5 månader. För var avbetalningsmånad tillkommer en administrativ avgift och du ansvarar själv för att de månatliga inbetalningarna sker enligt överenskommen plan.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Uppdragsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Contar

Contar – proffs på samtal!

Vi erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som arbetar med, eller vill arbeta med människor och samtal. Vi utbildar enskilda individer, grupper, företag och organisationer i att använda samtalet för stöd, hjälp, utveckling och förändring. I vårt utbildningsutbud ingår flertalet...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Contar

Högbergsgatan 30A 1tr
116 20 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.contar.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Uppdragsutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 440 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Uppdragsutbildning från Contar, fyll i dina uppgifter: