Visa utbildning.se som: Mobil

CC – Internationellt Certifierad Coachutbildning (fortbildning)

CoachCompanion
Kort om utbildningen
8 dagar
22 000 - 25 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-04-05 09:00 - Stockholm
Malmö, Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-04-05 09:00  
25 000 SEK
2019-08-19 09:00  
25 000 SEK
Malmö
2019-04-24 09:00  
25 000 SEK
2019-10-22 09:00  
25 000 SEK

Kursbeskrivning

Certifieringsprogrammet

Marknaden efterfrågar mer och mer professionella coacher med hög kvalitet. Våra kunder har lärt sig börja skilja på coacher och professionella certifierade coacher. Coacher som är måna om sin yrkesstolthet, som inser att det inte räcker enbart med en åtta dagars utbildning. Dom vet att kompetens är en färskvara och fortbildar sig kontinuerligt. Walk the talk!

Vi talar om kvalitet, kompetens och yrkesstolthet. Vi har ödmjukhet inför insikten att träning ger färdighet och som coacher inser vi att det viktigaste coachverktyget är oss själva!

Steg 1 är diplomutbildning och därefter bygger du på med steg 2 certifieringsprogrammet.

Utbildningen är ackrediterad av ICF (International Coach Federation)

Utbildningen uppfyller ICFs utbildningskrav för internationell Certifiering på ACC eller PCC nivå. Detta är en fortbildnings (steg 2) utbildning för att via ACTP nå en internationell certifiering via ICF. Utbildningen är ackrediterad, kvalitetsgranskad och godkänd av ICF (International Coach Federation).

ICF är en oberoende branschorganisation som kvalitetssäkrar coacher på nivåerna ACC, PCC och MCC. Vi är ett av få företag i Sverige som är ackrediterade av ICF att hålla utbildning som motsvarar utbildningskravet på PCC-nivå. Vi ger dig support hela resan fram till ansökan om certifiering hos ICF. Ditt mål att bli certifierad är vårt mål!

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är diplomerad coach på grundnivå eller ACC certifierad, och som vill något av dessa:

 • Certifiera dig på ACC-nivå eller PCC nivå
 • Fortbilda dig för att fördjupa dig kompetens inom coaching
 • Öka din personliga mognad

Så här tycker några av våra nuvarande deltagare:

“Hur ska jag kunna sammanfatta i ord allt certifiering utbildningen hos CoachCompanion gett mig? En ännu djupare självinsikt, fler verktyg samt kunskap och insikt om vilken effekt våra egna sanningar och trossystem har på våra liv. Förståelse för vilken kraft vi besitter vad gäller skapande och att vi har förmågan att skapa just det liv vi vill uppleva. Med utbildningsledare som visar hur man skapar en känsla, hos sig själv och andra, av värderingsfri och villkorslös kärlek. Tveka inte, ta chansen och gå certifieringsutbildningen. Den kommer att förändra ditt liv.”
Sladjan Bogojevic

”Är nu drygt halvvägs på PCC-utbildningen. Det är svårt att koka ner allt det vi får oss till livs, i ett lärande präglat av innerlighet, utmaningar och insikter. För det är inte busenkelt att utforska sig själv som verktyg. Men på CoachCompanions PCC-utbildning är det oerhört lustfyllt! För att citera en kollega på kursen; " Åh nej! Är det bara tre månader kvar?!?!""
Micke Engberg, Stockholm

Kursinnehåll

Certifieringsprogrammet är steg 2 efter Diplomutbildningen (steg 1) och har som huvudtema Self Mastery. Certifieringsprogrammet består av:

 • Åtta utbildningsdagar 0900-1700, fördelat på en dag/månad
 • 5 mentorcoachtimmar
 • Marknadsförings och sälj tekniker för att hitta betalande klienter
 • Parcoaching med annan kursdeltagare
 • Certifieringsprogrammet avslutas med en examinationsmånad då varje deltagare går upp i enskild muntlig examination. Hela programmet avslutas därefter med gemensam Certifieringsceremoni och middag med CoachCompanion som värd
 • Vi hjälper även våra deltagare med registrering på ICF:s hemsida där även ett skriftligt prov genomförs innan deltagaren får sitt internationella certifikat.

Vi tar dig hela vägen i mål!

Upplägg

Utbildningen är upplevelsebaserad och innehåller många övningar, en del för egen insikt och utveckling, de flesta kan användas direkt i klientarbetet. All undervisning baseras på aktionsinlärning. Du lär dig främst genom träning, men också genom korta teoripass, gruppgenomgångar, feedback och genom de andra deltagarnas delade erfarenheter och kunnande.

Varje utbildningsdag har sitt specifika tema, där de 11 kärnkompetenserna tränas i ökad fördjupning, förståelse och kunnande. Fokus ligger på den egna utvecklingen och det inre ledarskapet:
Dag 1: Vem är jag och vem är min klient? 
Dag 2: From good to great!
Dag 3: Konsten att inleda ett samtal!
Dag 4: Konsten att tillämpa ett fullt partnerskap med klienten!
Dag 5: Coachingnärvaro och aktivt lyssnande
Dag 6: Glastaket: Gamla sanningar och dåliga vanor. Att möta sin rädsla.
Dag 7: Perspektivbyte
Dag 8: Mitt briljanta jag!

Investering

 • Alumni som har gått CoachCompanions diplomutbildning:
  25.000 kr exklusive moms (31.250 kr inklusive moms).
 • Icke-Alumni:
  28.000 kr exklusive moms (35.000 kr inklusive moms).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om CC – Internationellt Certifierad Coachutbildning (fortbildning), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CoachCompanion

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta coachföretag

CoachCompanion vet vad kraftfull coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från executive coaching och coachande ledarskap för höga chefer till grundläggande utbildningar för samtliga medarbetare. CoachCompanion är ett av de äldsta coachföretagen i Sverige med ackreditering...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

Stortorget 9
21122 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera CC – Internationellt Certifierad Coachutbildning (fortbildning)!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 176 recensioner
Alla recensioner för arrangören