Visa utbildning.se som: Mobil

CC – Internationellt Certifierad Coachutbildning (fortbildning)

CoachCompanion
Kort om utbildningen
Längd: 8 dagar
Pris: 20 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2018-10-25 - Stockholm
Ort: Malmö, Stockholm
Utbildare: CoachCompanion plus
Språk: Svenska
Typ: Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2018-10-25  
20 000 SEK
Malmö
2018-10-26  
20 000 SEK

Kursbeskrivning

CC- International Professional Certified Coach fortbildning

Marknaden efterfrågar mer och mer professionella coacher med hög kvalitet. Våra kunder har lärt sig börja skilja på coacher och professionella certifierade coacher. Coacher som är måna om sin yrkesstolthet, som inser att det inte räcker enbart med en åtta dagars utbildning. Dom vet att kompetens är en färskvara och som fortbildar sig kontinuerligt och som naturligtvis har en egen mentorcoach. Walk the talk!

Vi talar om kvalitet, kompetens, yrkesstolthet. Ödmjukhet inför insikten att träning ger färdighet. Du blir inte mästare på en dag. Men fr.a. talar vi om coacher som inser att det viktigaste coachverktyget är – dom själva!

Vårt mål är att utbilda Sveriges bästa coacher.

Vill du höra till den gruppen?

Välkommen med din anmälan

MÅL

Certifierade coacher på ACC eller PCC nivå i enlighet med ICF (International Coach Federation).

ICF är en oberoende branschorganisation som kvalitetssäkrar coacher på nivåerna ACC, PCC och MCC. Vi är ett av få företag i Sverige som är ackrediterade av ICF att hålla utbildning som motsvarar utbildningskravet på PCC-nivå. Vi ger dig support hela resan fram till ansökan om certifiering hos ICF. Ditt mål att bli certifierad är vårt mål!

Mer om utbildningen

Utbildningen uppfyller ICFs utbildningskrav för internationell Certifiering på ACC eller PCC nivå. Detta är en fortbildnings (steg 2) utbildning för att via ACTP nå en internationell certifiering via ICF. Utbildningen är ackrediterad, kvalitetsgranskad och godkänd av ICF (International Coach Federation) . För krav på att man har genomgått en diplom utbildning (steg 1) via CC eller annan ICF godkänd diplomutbildning. Det är en fortsättningsutbildning efter genomförd grundutbildning till diplomerad Coach inom professionell coaching.

Utbildningen är upplevelsebaserad och innehåller många övningar, en del för egen insikt och utveckling, de flesta kan användas direkt i klientarbetet. All undervisning baseras på aktionsinlärning. Du lär dig främst genom träning, men också genom korta teoripass, gruppgenomgångar, feedback och genom de andra deltagarnas delade erfarenheter och kunnande.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är diplomerad coach på grundnivå eller ACC certifierad, och som vill något av dessa:

  • Certifiera dig på ACC-nivå eller PCC nivå
  • Fortbilda dig för att fördjupa dig kompetens inom coaching och skaffa CCEU poäng
  • Öka din personliga mognad

Så här tycker några av våra nuvarande deltagare:

”Är nu drygt halvvägs på PCC-utbildningen. Det är svårt att koka ner allt det vi får oss till livs, i ett lärande präglat av innerlighet, utmaningar och insikter. För det är inte busenkelt att utforska sig själv som verktyg. Men på CoachCompanions PCC-utbildning är det oerhört lustfyllt!”

För att citera en kollega på kursen; " Åh nej! Är det bara tre månader kvar?!?!"
Micke Engberg, Stockholm

Investering

Certifierad Coachutbildning – 20 000 SEK exkl. moms för CC ALUMNI (tidigare deltagare på våra diplomutbildningar) 22 000 SEK exkl. moms för övriga coacher.

Intresseanmälan

Vill du få mer information om CC – Internationellt Certifierad Coachutbildning (fortbildning)? Fyll i formuläret så blir du kontaktad av utbildningsarrangören.

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

CoachCompanion

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta coachföretag

CoachCompanion vet vad kraftfull coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från executive coaching och coachande ledarskap för höga chefer till grundläggande utbildningar för samtliga medarbetare. CoachCompanion är ett av de äldsta coachföretagen i Sverige med ackreditering...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

Stortorget 9
21122 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera CC – Internationellt Certifierad Coachutbildning (fortbildning)!

Arrangörsrecensioner
          (4,7)
Baseras på 176 recensioner
Alla recensioner för arrangören