Visa utbildning.se som: Mobil

Leading IMPACT - Executive Management & Leadership Program

EFL, Executive Foundation Lund
Kort om utbildningen
15 månader
195 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: oktober 2020 - Lund
Öppen utbildning
   
Lund
Engelska

Kursbeskrivning

Leading IMPACT - Beyond Executive MBA

Executive management and leadership program

Hösten 2019 startar EFL sitt nya flaggskeppsprogram Leading IMPACT – Executive Management and Leadership Program. Programmet är en vidareutveckling av vårt mycket uppskattade Executive MBA-program och ett ovärderligt verktyg för dig som vill utvecklas och samtidigt ta din verksamhet till nya nivåer.

På ett innovativt sätt arbetar programmet med din utveckling inom management, ledarskap, strategi, affärsutveckling, digitalisering, kreativt affärsmodellsarbete, marknadsföring och omvärldsanalys. Programmet tillhandahåller en uppsättning tekniker, strategier och strukturer för att på riktigt koppla och integrera lärandet med ditt företags eller verksamhets kontinuerliga utveckling och förändring.

Leading IMPACT utforskar potentialen bortom traditionell management- och ledarskapsutveckling genom att erbjuda en unik pedagogisk idé och design som garanterar att du som deltagare kommer att stå väl rustad med ett vältränat personligt- och strategiskt ledarskap och de färdigheter och förhållningssätt som krävs för att navigera in i framtiden.

– På Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program bygger vi vidare på vårt framgångsrika koncept från Executive MBA, men spetsar till och förstärker det ytterligare utifrån vår pedagogiska modell där vi jobbar med lärande genom deltagarnas egna skarpa case i realtid, berättar Tony Åkesson. Syftet är att skapa rejäl impact för såväl deltagaren som den organisation som denna representerar. I oktober går startskottet för första omgången av det 15 månader långa programmet med fokus på management, ledarskap, strategi och affärsutveckling.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Leading IMPACT - Executive Management & Leadership Program, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

EFL, Executive Foundation Lund

EFL, Executive Foundation Lund

Med program såsom EFL:s Styrelseprogram, Diplomerad Marknadsekonom, Diplomerad Controller och nya flaggskeppsprogrammet Leading IMPACT är EFL Executive Education ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma. Leading IMPACT, som startade för första gången hösten 2019 bygger på samma pedagogik...


Läs mer om EFL, Executive Foundation Lund och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

EFL, Executive Foundation Lund

Scheelevägen 15b (Box 794 )
220 07 Lund

 Visa telefonnummer