Diplomerad ledare

Byggakademin, Rikstäckande
Längd
5 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
5 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Diplomerad Ledare

Diplomerad ledare

Vill du ta nästa steg i din professionella utveckling och bli en mer kompetent ledare? Genom att anmäla dig till utbildningsprogrammet Diplomerad Ledare på Byggakademin kommer du att erhålla en gedigen grund för att utveckla dina ledarskapsfärdigheter med praktiskt fokus. Utbildningsprogrammet är utformat för att hjälpa dig att inte bara leda dig själv, utan också att leda andra och driva verksamheten framåt.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Utbildningsprogrammet riktar sig till dig som nyligen har tillträtt en ledande position och även till dig som redan har några års erfarenhet som chef eller ledare och som strävar efter att förbättra och fördjupa dina ledarskapsfärdigheter. För att dra maximal nytta av utbildningen förväntas du ha någon form av ansvar för personal.

Kursinnehåll

Utbildningsprogrammet omfattar följande 3 ledarskapskurser:

Praktiskt ledarskap I – att leda andra mer effektivt

  • Kursen Praktiskt Ledarskap I – att leda andra mer effektivt rustar dig med de viktiga verktygen du behöver för att bygga en “verkstad” av dina nya kunskaper som du har förvärvat. Kursen är utformad för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter som chef och ledare genom att erbjuda en kombination av teoretisk kunskap, användbara tips och praktiska råd för att stärka din ledarroll.

Effektivare ledarskap – genom ökad självinsikt

  • På utbildningen Effektivare ledarskap – genom ökad självinsikt får du fördjupa dig i din förståelse om dig själv som människa och ledare samt utveckla de färdigheter som krävs för att hantera en alltmer komplex omvärld. Utbildningen inleds med en grundlig introduktion kring vad som utmärker ett effektivt ledarskap och där självledarskapet är en central del.

Förhandlingsteknik

  • Kurs i förhandlingsteknik ger dig grunderna inom förhandlingsteknik och är din nyckel till framgångsrika förhandlingar med dina kollegor såväl som med dina underentreprenörer och leverantörer. För att kunna påverka resultatet i en förhandling krävs rätt kunskap, kraftfulla verktyg och effektiva strategier. Kursen fokuserar inte bara på teorin utan ger dig praktiska färdigheter som omedelbart kan tillämpas i verkliga förhandlingssituationer anpassade till byggsektorn.

Diplomutdelning

Efter genomfört utbildningsprogram utexamineras du och blir Diplomerad ledare från Byggakademin. Du får ett inramat diplom som bevis på dina kunskaper.

Video

Upplägg

Agenda

När du har genomfört nedanstående kurser hos Byggakademin och fått godkända tentamina eller intyg på respektive kurs kommer du att få ett inramat utbildningsbevis på Diplomerad ledare som sammanfattar alla ingående kurser. Utbildningen genomförs på våra öppna kurser i valfri takt fördelat på följande kurser:

  • Praktiskt ledarskap – att leda andra mer effektivt
  • Effektivare ledarskap – genom ökad självinsikt
  • Förhandlingsteknik

Praktisk information

Utbildningsstarten är flexibel för Diplomutbildningen. Kursdagarna genomförs på våra öppna kurser i valfri takt. Kontakta en av våra utbildningsrådgivare så hjälper vi dig att skräddarsy ett utbildningspaket som passar dig.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Byggakademin
Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

Vi utbildar alla i byggsektorn. 

Byggakademin är ett utbildningsföretag för alla i byggsektorn med målet att ge bästa kompetensutveckling av högsta kvalitét. Utbildning är alltid en god investering och på Byggakademins kurser får du kunskap och verktyg som är praktiska och tillämpningsbara redan från första...

Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Highlights