Visa utbildning.se som: Mobil

Dammexplosioner

Brandskyddsföreningen
Kort om utbildningen
2 dagar
14 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande, Stockholm

Kursbeskrivning

Dammexplosioner

Damm exploderar minst en gång i veckan i svenska industrier. Sedan 2003 finns det krav på att alla dessa verksamheter ska ha samlad dokumentation, klassade riskzoner och skyltning för att kunna minska sina risker.

På vår utbildning summerar vi internationell kunskap, krav och kloka erfarenheter. Efter examination erhåller du ett CFPA Europe-certifikat, Explosion.

Mål

Efter utbildningen kan du bättre bedöma riskerna, förebygga och begränsa skador.

Innehåll

Vi visar hur en dammexplosion går till och varför det händer. Utbildningen tar upp hur du förebygger och minskar riskerna. Vi går också igenom gällande regelverk och ATEX-direktiven.

Avsedd för

Produktions- och säkerhetsansvariga som arbetar inom fastbränsleanläggningar och industri (livsmedel, spannmål, trä, metall, plast, läkemedel och sågverk), räddningstjänstpersonal och yrkesinspektörer.

Företagsanpassad utbildning

Vill du att vi kommer ut på plats och genomför utbildningen hos er? Vi skräddarsyr gärna utbildningen utifrån era behov och förutsättningar. Kontakta oss på telefon 08-588 474 00.

Certifikat

CFPA Logga

CFPA

CFPA-certifikat är en europeisk certifiering för brandsäkerhet som arbetats fram i samarbete mellan brandskyddsföreningarna i Europa. Tanken bakom certifikatet är att skapa en solid standard för brandsäkerhet i Europa. Standarden ska reflektera den ackumulerade kunskapen av flera olika parter som tillsammans jobbar mot att förebygga brand och brandrisker.

Läs mer om CFPA

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Dammexplosioner, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen

Vi arbetar för ett brandsäkrare Sverige. I snart ett sekel har Brandskyddsföreningen bidragit till att utveckla och sprida fördjupade kunskaper om skadepreventivt arbete inom brandsäkerhet. Vårt breda nätverk och nära samarbete med myndigheter, kommuner, akademier, branschorganisationer och framförallt våra medlemsorganisationer ger...


Läs mer om Brandskyddsföreningen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Brandskyddsföreningen

Årstaängsvägen 21c
115 87 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Dammexplosioner!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 298 recensioner.
Alla recensioner för arrangören