Pre-Medical Onlinekurs

Längd
12 veckor
Pris
18 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
3 Oktober 2022 - 23 Dec 2022 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
12 veckor
Pris
18 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
3 Oktober 2022 - 23 Dec 2022 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Tre läkare eller tandläkare

Pre-Medical med blended undervisning 

Blueberry introducerar en unik Pre-Medical kurs som blandar inspelade videoföreläsningar med stöd från lärarna i real-tid. Du undervisas i Kemi och Biologi, med målet att klara antagningsprovet till ett medicinskt universitet i Europa. Du är också välkommen att via Blueberry söka till ett av de 7 medicinska universiteten inom EU som vi samarbetar med. Efter att du blivit antagen läser du till läkare, tandläkare eller veterinär. Att läsa medicinutbildningen utomlands är perfekt för dig som inte kom in på läkarlinjen i Sverige, eller helt enkelt vill spendera din studietid utomlands i en ny miljö. Vår PreMed ökar chansen att du kommer in på läkarutbildningen!

Såhär fungerar PreMed: 

 • Blueberrys PreMed är "blended" och kombinerar onlineföreläsningar med individuellt stöd av kompetenta lärare.
 • Kursen hålls i 12 veckor med två förinspelade föreläsningar varje vecka, främst inom Kemi och Biologi.
 • Våra PreMed lärare stöttar dig genom kursens gång och svarar på frågor i ett gemensamt forum efter varje föreläsning. 
 • Du får både en grupp- och individanpassad undervisning, vilket gör Blueberrys PreMed unik. 
 • Du får arbeta med uppgifter relaterade till innehållet i föreläsningarna samt göra övningsprov som förbereder dig inför det riktiga antagningsprovet på medicinuniversitet inom EU
 • Kurslitteratur ingår i priset och du har dessutom möjlighet att titta på videoinspelningarna i 4 månader efter kursens avslut. 
 • Du kommer använda följande kurslitteratur:
  Simon, E. et al. (2019). Campbell Essential Biology with Physiology, Global Edition. London: Pearson Education.
  Timberlake, K. C. (2016). Basic Chemistry, Global Edition [e-book]. 6th ed. London: Pearson Education.

Lärare med erfarenhet inom biologi, kemi och pedagogik 

Kursen hålls av två kompetenta föreläsare: forskaren Armin Aminy och biologen Veronika Åsman. Armin undervisar läkarstudenter vid Karolinska Institutet och har lång bakgrund inom medicinsk forskning, medan Veronika är utbildad biolog vid Göteborgs universitet och har även jobbat som lärare. 

Pre-Medical - Gästföreläsning av Sveriges ledande hjärnforskare 

Som en del av vår PreMed kurs får du även en exklusiv inspirationsföreläsning av Per Hamid Ghatan, en av Sveriges ledande forskare inom hjärnskador. Som tonåring var Per med om en trafikolycka som förändrade hans liv och fick honom att inse att han ville bli läkare. Sedan dess har han blivit överläkare, doktorand och specialist med över 40 års erfarenhet inom medicinområdet. Anmäl dig till kursen och ta del av Pers långa erfarenhet och värdefulla råd till framtida läkarstudenter. 

Kvalitéundervisning med chans till stipendium! 

Utöver 20 videoföreläsningar, får gruppen stöd och support från föreläsarna under kursens gång. Här kan du ställa frågor, diskutera problem och även få individuell hjälp med uppgifter. Kursavgiften ligger på 23.500 SEK. För januaristarten 2023 delar vi ut ett stipendium på  50% av kurspriset, dvs 11.750 SEK.

  

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 Oktober 2022 - 23 Dec 2022

 • Onlineutbildning
 • Distans

Efter utbildningen

Är du en framtida läkare, tandläkare eller veterinär? 

Efter Blueberrys PreMed har du mycket goda chanser att klara antagningsprovet. Du kan välja ett av Blueberrys universitet som är belägna i på ett av våra medicinuniversitet Riga Stradins University, Lettland, Lituanian University of Health Science, Litauen, Pavol Jozef Safarik University, Slovakien, Commenius University, Jessenius Faculty, Slovakien, University of Zagreb Kroatien, Charles University Tjeckien och Universidad Europea Spanien. Vi hjälper dig att hitta rätt universitet om du är osäker på vilket universitet du ska välja. Gör en intresseanmälan så guidar vi dig genom dina alternativ - det är helt gratis att göra intresseanmälan och få studierådgivning av Blueberry. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Pre-Medical Onlinekurs , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Blueberry - College & Universitet
Karlavägen 100A
11526 Stockholm

Om Blueberry College & Universitet

Alla som jobbar på Blueberry har en stor passion för utlandsstudier. De vet av egen erfarenhet vilken stor och fantastisk upplevelse det är att studera utomlands. Därför vill de hjälpa dig att uppleva samma sak. Blueberry erbjuder kostnadsfri studierådgivning, tips...

Läs mer om Blueberry - College & Universitet och visa alla utbildningar.

Highlights