Inga recensioner än

Blueberry - College & Universitet

i Stockholm (+ 1 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

studera utomlands på college och universitet

Alla som jobbar på Blueberry har en stor passion för utlandsstudier. De vet av egen erfarenhet vilken stor och fantastisk upplevelse det är att studera utomlands. Därför vill de hjälpa dig att uppleva samma sak.

Om Blueberry College & Universitet

Blueberry erbjuder kostnadsfri studierådgivning, tips och information och hjälper dig välja rätt college eller universitet ur deras stora utbud. Sedan hjälper de dig kostnadsfritt genom hela ansökningsprocessen för studier utomlands. Blueberry gör det helt enkelt lättare för dig att ta steget och plugga i ett annat land.

Varför är det är gratis att anlita Blueberry?

De utländska universiteten och collegen vill ha studenter från hela världen och samarbetar lokalt med Blueberry i Sverige. Det är partneruniversitet som finansierar Blueberrys verksamhet och är en integrerad del av deras service, därför är det helt gratis för dig att anlita dem när du vill studera utomlands!

Hur Blueberry stöttar dig

Genom Blueberry får svenska studenter detaljerad information om vilka olika möjligheter det finns för dem som vill studera utomlands utomlands. De jämför olika program, kurser och utbildningssystem. De ger tips och råd kring CSN, boende, försäkringar med mera. För dig som vill träffa andra studenter ordnar de events innan avresan.

Hos Blueberry får du träffa personer som själva studerat inom olika ämnesområden i USA, Australien, England, Spanien, Etiopien och flera andra länder.

Blueberry hjälper dig som vill studera utomlands

Blueberry College & Universitet är officiell representant för 80 universitet i 25 olika länder. Hit kan du vända dig med frågor och få förslag på utbildningar och universitet som matchar din bakgrund och dina intressen.

I utbudet finns allt från små yrkesskolor & community colleges till stora Ivy League universitet. Av Blueberry får du hjälp helt gratis!

Medicinutbildningar

Det blir alltmer populärt att läsa medicin utomlands och en del av Blueberry jobbar enbart med de här utbildningarna.

Pre-medical

Pre-Medical förbereder dig för universitetens antagningsprov. Blueberrys Pre-Medical är blended under 10 veckor. Läs mer om Blueberrys Pre-Medical här.

I listan nedan kan du välja det universitet eller land som intresserar dig mest – och se en del av de olika utbildningar som erbjuds! Välkommen med din förfrågan!

Visa alla utbildningar med Blueberry - College & Universitet

Utbildningar

Utbildning
Vård Längd Pris Ort Snittbetyg
Pre-Medical Onlinekurs 12 veckor Från 18 800 SEK Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Blueberry - College & Universitet och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Blueberry - College & Universitet

Karlavägen 104
11526 Stockholm

Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Highlights