Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av BFAB (STF)

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 25 recensioner.

Louise, E.ON
Bra genomgång av grunder och begrepp inom byggprocessen. Erfaren instruktör, bra ordnat!
Johan
Bra kurs, bra upplägg framför allt dag 2.
Maria Toftby
Kursen var mycket bra med relevant material och praktiska övningar. Emma är en riktigt duktig föreläsare, hon gjorde ett svårt ämne mer begripligt.
Pär-Olof Högstedt
Kursen hade ett bra upplägg och dokumentationen var mycket bra. Föreläsaren var mycket kompentent och pedagogisk och tog upp praktiska fall och fallgropar som man har nytta av. Bra blandning av människor som hade olika bakgrund och kunde tillföra sina egna erfarenheter.
Maria Perzon Burman
Det var mycket lärorikt att få insikt i hur samma budskap kan tas emot på olika sätt och jag har fått användbara kunskaper och handfasta tips för att tydliggöra min kommunikation. Jag har haft stor nytta av olika tekniker för att kommunicera och motivera beroende på mottagare. Jag känner mig tryggare i min ledarroll och ser fram emot resterande ...
Visa mer
Rickard Uske
Oerhört roligt att kursdeltagarna var från flera sektorer inom samhällsbyggnadssektorn och att man ändå märkte att det var exakt samma problematikområden och ledarskapsfrågor som var aktuella för samtliga kursdeltagare.
Ia Odell Balkeståhl
Det var en fantastisk kurs som gett mig rätt kompetens i mitt arbete som projektledare.
Kursdeltagare
Bra insikt i hur komplex hyreslagen verkar vara och fallgropar att tänka på.
Kursdeltagare
Bra att föreläsare kan ge konkreta exempel på varje frågeställning, det blir lätt att förstå. Härligt med levande uppslagsverk.
Kursdeltagare
Tillräckligt förenklade modeller för att kunna användas utan så stort motstånd.
Malin Eklöf
Alla föreläsare hade bra exempel på aktuella fall som ger en ökad förståelse för hur komplex lagtexten är. Dessa exempel gav en bra inblick i att allt inte är så självklart som man kan tro.
Kursdeltagare
Mycket bra och inspirerande föreläsare som tog i åsikt och anpassade kursinnehållet till vad deltagarna tyckte de behövde kunna.
Jean Ekdahl
Jag tyckte att genomgången av ämnet i sin helhet var speciellt bra. Det var också bra att få lära sig skillnaderna mellan de olika entreprenaderna, vilken skillnad det är mellan AB, ABT och ABK.
Kursdeltagare
Väldigt bra upplägg med både delar av information men också delar där vi fick jobba själva. Upplevde både Pehr och Joakim som otroligt kunniga, tydliga och inspirerande att lyssna på. Extra bra att de är kvar i arbetslivet och kunde ge exempel från färsk verklighet.
Veronica Sanaksenaho
En energigivande kurs - trevliga föreläsare och trevlig personal från BFAB.
Cina Sehlstedt
Var otroligt nöjd med kursen. Tycker att det var bra. Gillande verkligen att vi rollspela en förhandling i hyresnämnden. Verkligen bra att få känna på hur det går till på riktigt. Mycket bra!
Pär-Olof Högstedt
Kursen hade ett bra upplägg och dokumentationen var mycket bra. Föreläsaren var mycket kompentent och pedagogisk och tog upp praktiska fall och fallgropar som man har nytta av. Bra blandning av människor som hade olika bakgrund och kunde tillföra sina egna erfarenheter.
Elsie-Britt Backström
Alla delar vi gick igenom var mycket intressanta och matnyttiga. Föreläsarna var väldigt pedagogiska - tummen upp för dom.
omexom
(5)
Många bra saker togs upp.
Besam Jaaz
Kursledare hade bra erfarenhet inom fastighetsbranchen och varit lugn och hade tålamod med frågor.
Johannes Magnusson
Kursen var bra , men många av deltagarna i hade redan gått denna kursen innan och var där för att få en repetition. Därför så blev det inte så mycket diskussion i den gruppen jag var i när vi skulle jobba med frågorna vilket jag tyckte var väldigt synd. Bra lokal men lite jobbigt att sitt vriden i 2d, om det går så hade jag uppskattat att man ...
Visa mer
Elias Filén
Bra och bred kurs.
Vincent Lundahl
Bra utbildning med mycket praktisk övning. Fick mig även att reflektera över min egen tydlighet i olika sammanhang. Bra övningsmaterial. Saknar dock personlig återkoppling till utfört arbete men förstår att det är svårt att hinna med under dessa 2 dagar.
Sofia
Mycket givande kurs som jag kommer ha stor nytta av i mitt arbete
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!