Visa utbildning.se som: Mobil

Fastighetsekonomi för fastighetsutvecklare

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
2 dagar
15 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-05-17 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
15 100 SEK
2022-05-17

Distans
15 100 SEK
2022-12-05

Kursbeskrivning

Slipa din ekonomiska analysförmåga och få verktyg för att skapa bättre lönsamhet och lyckad projektoptimering!

Den här kursen inriktar sig på fastighetsekonomi för projektoptimering och fastighetsutveckling. Du får lära dig att göra investeringsbedömningar, kalkyler och analyser för ny- och ombyggnad. Även analyser av befintliga byggnader och hyresgästanpassningar behandlas. Du får dessutom inblick i olika typer av investeringskalkyler, marknadsvärdering och lär dig att undvika vanliga fel och fallgropar. I kursen Fastighetsekonomi för fastighetsutvecklare berör vi även hur du kvalitetssäkrar din kalkyl, hittar nyckeltal och använder enkla modeller och tankesätt för att projektoptimera din investering. Vi gör beräkningar för hand såväl som simuleringar i enkla kalkylmodeller i Excel. Med de rätta kunskaperna kan du sedan räkna fram kloka investeringar och öka företagets lönsamhet.

  • Investeringsbedömning
  • Fastighetsvärdering
  • Analys för ny- och ombyggnad
  • Analys av befintliga byggnader
  • Fastighetsekonomiska utvärderingar
  • Olika typer av investeringskalkyler
  • Vanliga fel och fallgropar vid investeringsbedömningar

Målgrupp

Du som behöver lära dig de teoretiska grunderna och den praktiska tillämpningen inom fastighetsekonomi. Du är antingen fastighetsutvecklare som driver egna projekt eller entreprenörer/konsult som vill få en bättre förståelse för din kund/beställare.

Investering

15100 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fastighetsekonomi för fastighetsutvecklare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 2 recensioner.

Rickard
Uppkoppling inte optimal, hög prestanda på min upp/ nerkoppling ändå laggade sändningen under länga stunder för flera av oss deltagare. Kanske se över egen uppkoppling? Bra föreläsare som hanterade två forum, publik och distans, på ett bra sätt.
Johan
Bra kurs, bra upplägg framför allt dag 2.

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(3,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fastighetsekonomi för fastighetsutvecklare från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter: