Visa utbildning.se som: Mobil

Entreprenadbesiktning

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
2 dagar
14 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-10 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Ska du arbeta med entreprenadbesiktning eller söker du fortbildning inom området? Då har vi rätt kurs för dig! Här får du kunskap om regelverket för entreprenadbesiktningar och dessutom praktiska tips kring besiktningsuppdraget. Efter kursen har du goda förutsättningar att klara certifieringsprovet hos certifieringsbolaget Kiwa och bli besiktningsman för entreprenadbesiktningar inom ditt specialistområde. Det råder idag en stor brist på besiktningsmän och efterfrågan på certifierade yrkesmän inom entreprenadbesiktning är hög.

  • Besiktningskapitlet i AB 04
  • Bestämmelser i andra kapitel i AB 04
  • Besiktningsuppdraget
  • Avtal, planering och förberedelse
  • Kort om ABK 09
  • Formella krav på en besiktning
  • Praktikexempel
  • Utlåtande och bilagor

 

I kurslitteraturen ingår BKK:s handledning till entreprenadbesiktning. Kurspärmen innehåller även anvisningar för bredvidläsning samt ABS 09 och konsumenttjänstlagen. Du får dessutom tillgång till en dokumentbank för besiktningsdokument.  

Certifiering enligt CBM
Efter kursen har du den teoretiska kunskapen för att klara certifieringsprovet. För att erhålla certifiering krävs därutöver tidigare verksamhet som besiktningsman eller deltagare vid besiktning, samt kunskaper om kvalitetssäkring såväl som miljö- och bygglagstiftning. Den som saknar erforderlig besiktningserfarenhet men uppfyller kunskapskraven kan certifieringsorganet ge kompetensintyget Godkänd besiktningsman. Mer om certifieringen finns på Kiwas hemsida.
Aktuella provtillfällen hos Kiwa hittar du här.

Målgrupp

dig som vill arbeta som godkänd eller certifierad besiktningsman eller du som vill ha omfattande kunskaper om besiktning.

Kursens mål

Att du efter genomgången kurs ska ha erforderliga kunskaper för att klara provet för att bli certifierad besiktningsman för entreprenadbesiktningar. För certifiering behöver du dessutom styrkta erfarenheter som bl.a. innefattar yrkeserfarenhet.

Investering

14800 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadbesiktning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Bra att föreläsare kan ge konkreta exempel på varje frågeställning, det blir lätt att förstå. Härligt med levande uppslagsverk.

BFAB (STF)

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 24 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Ia Odell Balkeståhl – Diplomerad...

"Jag hade aldrig kunnat jobba med det jag gör om jag inte gått BFAB:s kurs Diplomerad Byggprojektledare". Det menar Ia Odell Balkeståhl, projektledare och fastighetsansvarig på Bällstaudde Projektutveckling AB.

Läs mer
Kvalificerad fastighetsförvaltni...

Kursen Kvalificerad fastighets-förvaltning hos BFAB (STF) hjälpte Karolin att förstå sin nya roll – och hon ser positiva effekter redan nu. Hon tror även att hennes framtida karriär kan gynnas av kursen. 

Läs mer