Visa utbildning.se som: Mobil

Petter Askergren

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Petter Askergren

Boka Petter Askergren

Boka Petter Askergren till ert nästa event

Artisten och nu även föreläsaren Petter Askergren har en historia värd att lyssna till. Man skulle kunna säga att han hade oddsen emot sig, med tanke på en dyslexi som förvandlade ord till svårtolkade bokstavssoppor och en rastlöshet som gjorde det svårt att behålla koncentrationen. Han visste därför sedan barnsben att han aldrig skulle slå sig in på den akademiska banan, utan att kreativiteten var hans språk.Med sina nio album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smart marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell i snart 20 år. Sedan genombrottet med låten “Vinden har vänt” 1998 har Petters låtar sammanlagt spelats över 100 miljoner gånger på Spotify. Han har även gett ut tre böcker, varit programledare i både TV och radio samt arrangerat Arena Run två år i rad.Föreläsningen “Artisten, varumärket och entreprenören” handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Petter Askergren, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Petter Askergren från Bestspeakers, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Petter Askergren!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar