Karina Hollekim

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Karina Hollekim

Boka Karina Hollekim

Boka Karina Hollekim till ert nästa event

Karina delar med sig sin historia om att gå sina egna vägar och utforska dem, oavsett om hon ska bestiga toppen av ett fjäll eller flytta egna gränser. Hennes otroliga resa kommer att utmana deltagarna att våga drömma och ge inspiration till att följa sina drömmar. Karina är internationellt känd som base-hoppare och var en av världens bästa friåkare på skidor när livet tog en hastig vändning hösten 2006. Ena ögonblicket såg hon fram mot en ny äventyrsdag på jobbet på 8 000 fots höjd – sekunden senare trasslade linorna på fallskärmen in sig i varandra och hon dånade i marken i runt 100 km/h. Hon hade änglavakt och och svävade mellan liv och död i flera dagar. Hon mötte sitt livs största utmaning : Att komma tillbaka till livet! Karina genomgick 20 operationer och spåddes ett liv i rullstol. För första gången i sitt liv blev hon beroende av andra än sig själv. Mot alla odds är hon idag tillbaka på skidor i fjällen där hon hör hemma. Hennes otroliga äventyr och livsgnista blev uppfattat av filmskaparen Jens Hoffmann som gjorde en en prisbelönt dokumentär som följer Karinas historia under en femårsperiod. Detta är den gripande historien om att komma tillbaka efter en motgång , att aldrig ge upp och att hitta en ny mening med livet. Det som förut handlade om att ständigt utföra halsbrytande stunts, handlade plötsligt för Karinas del om att lära sig att gå igen!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Karina Hollekim, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights