Visa utbildning.se som: Mobil

Berlitz affärssvenska för yrkesverksamma 20 lektioner

Berlitz International Sweden AB
Kort om utbildningen
20 tillfällen
13 800 - 14 900 SEK exkl. moms
   
Göteborg, Malmö, Stockholm

Beskrivning av: Berlitz affärssvenska för yrkesverksamma 20 lektioner

Kurs i affärssvenska - skräddarsydd coachning

Efter att ha studerat svenska en tid har du förmodligen bekväm med att prata svenska i sociala sammanhang. Utmaningen ligger i att ta din svenska till nästa nivå och använda språket i ditt dagliga arbete. För att göra detta behöver du exponeras för mer affärsrelaterat ordförråd och jobbsituationer samt fokusera på flyt och uttal.

Det kan vara svårt att öva din svenska när dina samtalspartners byter till engelska hela tiden. Du behöver en stödjande omgivning för att kunna utveckla din svenska, bygga ditt självförtroende och leda konversationen.

En typisk kurs i affärssvenska fokuserar inte på nivå utan snarare på språkfärdigheter, funktioner och relevanta ämnen. Som referensram ligger kurserna på intervallet CEF B1/B2. Inom detta ramverk tar vi fram en utbildning utifrån de språkfärdigheter och ämnen som är relevanta för dig. Viktiga framgångsfaktorer är att kontinuerligt bygga upp ordförrådet inom relevant affärsområde och utveckla flyt i språket. Vi hjälper dig att uppnå nivån i svenska du behöver för kvalificerade jobb i Sverige.

Exempel på relevanta ämnen:

  • Svenska för arbetsplatsen
  • Presentationer
  • Kundmöten
  • Skriftlig kommunikation
  • Prata om ekonomi, redovisning
  • Kundtjänst
  • Myndighetssvenska

Så kommer du igång

Kontakta Berlitz och meddela i vilken stad du vill gå utbildningen. 

Nästa steg efter bokning

Innan kursstart stämmer vi av dina förkunskaper samt vilket kursinnehåll du är intresserad av. Privatlektioner Premium kan starta upp varje vecka och vi hjälper dig att boka de tider du själv väljer. Sedan är du igång.

Berlitz Stockholm: Olof Palmes gata 23
Berlitz Göteborg: Vasagatan 58

Berlitz Malmö: S:t Johannesgatan 2

Referenser

“Friendly and relaxed atmosphere, that we barely use English from first day even if it’s a bit difficult at the beginning”

“Lessons are fun and engaging”

“I think the methodology of focusing the class in speaking and only using Swedish for explaining things from the first day is really good for fast learning.”

”Min lärare var mycket följsam och lyhörd. I vår konversation såg hon alltid till att rätta de fel som dök upp och hon hittade hela tiden nya infallsvinklar på det som vi grammatiskt övade på.

Film

As A leading language and communication specialist, Berlitz has helped millions of people around the world to speak with confidence.  Join the world of Berlitz and discover your global potential.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Berlitz affärssvenska för yrkesverksamma 20 lektioner, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Berlitz International Sweden AB

Kommentarer från tidigare kursdeltagare

Open your world Berlitz är ett utbildningsföretag för organisationer, företag och privatpersoner. Vi utbildar i 40 språk och levererar utbildning på distans och på plats. Våra språkcenter finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi har språkinstruktörer över hela landet....


Läs mer om Berlitz International Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berlitz International Sweden AB

Berlitz International Sweden AB

Olof Palmes Gata 23
111 22 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 11 recensioner.

Hani
(5)
Kees
(5)
Egle
(5)
Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 58 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Berlitz affärssvenska för yrkesverksamma 20 lektioner från Berlitz International Sweden AB, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar