Visar 1-25 av 70 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 70 träffar
1
2
3

Mer om IT-säkerhetsutbildning på distans 

Världen blir mer och mer uppkopplad hela tiden och med det kommer även cyberhot., Det är därför viktigt att ni vet hur ni kan skydda er organisations känsliga information mot de olika, potentiella hot som kan uppstå. Men hjälp av en utbildning inom IT- säkerhet på distans kan ni få kunskapen ni behöver inom just detta. 

Andra populära orter: 

IT-säkerhetsutbildning i Stockholm

IT-säkerhetsutbildning i Göteborg

IT-säkerhetsutbildning i Washington

IT-säkerhetsutbildning i London

Vad kan en IT-säkerhetsutbildning på distans innehålla? 

Under en utbildning i IT-säkerhet kommer du kunna lära dig lite olika saker då en IT-säkerhetsutbildning kan vara relativt omfattande. Det vanligaste är att du kommer få lärdom inom hur ni kan skydda er data, ert nätverk och system. Under en utbildning är det även vanligt att du får kombinera teori med praktiska moment där du får ta del av olika scenarion, till exempel ett nätverksintrång och hur du kan arbeta med det. 

Exempel på innehåll: 

  • Allmänt om IT-säkerhet 
  • Riskanalyser 
  • Nätverkssäkerhet 
  • Datasäkerhet 
  • Säkerhetsanalyser 
  • Olika program & appar 
  • Krishantering 
  • Skadlig kod 
  • Verifiering av säkerheten 

Vem riktar sig utbildningen till? 

En IT-säkerhetsutbildning riktar sig mot dig som är säkerhetschef, IT-chef eller dig som har en liknande roll i din organisation.  

Efter din IT-säkerhetsutbildning på distans 

När du går din utbildning så kommer du få gå igenom några av de olika hot som finns. Dock är det alltid viktigt att hålla sig uppdaterad i IT-världen då det ständigt dyker upp nya tekniker och hot för organisationer att ta ställning till. Med andra ord krävs det ständig utveckling och arbete inom området och en IT-säkerhetsutbildning ger dig de grundläggande kunskaperna så att du i framtiden kan bemöta de nya hoten.  

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer