Kort om utbildningen
27 000 SEK exkl. moms
Stockholm

Kursbeskrivning

Programmet belyser incident- och kontinuitetshantering i en bred kontext med tydlig koppling till organisationers beredskap för oväntade händelser och den övergripande riskhanteringen. Utbildningens sista dag behandlar krishantering, med syftet att lära sig hur man med hjälp av ett strukturerat angreppssätt till krishantering kan återgå till ett mer normalt läge, med återställa aktiviteter och produktion. Globaliseringen, klimathotet, alltmer komplexa leverantörskedjor, IT komplexitet, och risker som vi tidigare underskattat har ökat vikten av en strukturerad och strategisk kontinuitetshantering där organisationer ges möjligheter att säkerställa att man snabbt kan begränsa konsekvenserna av avbrott, incidenter, plötsliga händelser, och kriser som annars riskerar att påverka organisationen mycket negativt. Allt fler organisationer ser behovet av, att på en strategisk, taktisk och operativ nivå hantera avbrott och incidenter på ett optimalt sätt. Utbildningen ger en bas för att arbeta mer strukturerat med frågorna för att säkerställa kontinuitet i produktion, även när det mest osannolika inträffar. Programmet startar med ett kortare live onlinemoment och avslutas med två dagar i sal i Stockholm.

Pris:

27 000 SEX (exklusive moms)

Målgrupp

Programmet passar såväl privat som offentlig sektor. Viktiga målgrupper är ansvariga för kontinuitetshantering, incidenthantering, risk managers, men även andra som behöver leda och styra en organisation vid olika typer av avbrott i produktion och verksamhet, och i krissituationer, på ett strukturerat sätt, såsom CFO, COO, produktionsansvariga, affärsområdeschefer , HR, med flera. För att kunna tillgodogöra sig utbildningen bör man ha arbetat i mer seniora roller under ett par år.

Kursinnehåll

Strategisk riskhantering
Mål, planering och interna processer
Incident- och riskorganisation
Incidenter och avbrott
Kontinuitetsbedömning och planering
Kontinuitetshantering

Tid & plats

Stockholm och online, 2 dagar 2022

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Business Continuity Management , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)

Vässa dina specialistkunskaper hos försäkringsbranschens mest erfarna och självklara utbildningspartner

IFU är Sveriges ledande leverantör av utbildning för yrkesverksamma inom försäkring, finans, compliance och risk management. Hos oss kan du gå allt från mer omfattande diplomeringsprogram och kortare specialistutbildningar samt även e-learningmoduler. Vi erbjuder både öppna program och anpassade lösningar...


Läs mer om IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)

Sveavägen 65 (Box 45180)
104 30 Stockholm

Tel: 08-586 175 00
Fax 08-31 43 60

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Business Continuity Management !

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Business Continuity Management från IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL), fyll i dina uppgifter: