14 jun 2019

Gustav Jansson vann MBA-stipendiet 2013

utbildning.se är glada över att kunna presentera  2013 års MBA-stipendiat, Gustav Jansson. Med utbildningen hoppas Gustav att han ska kunna ta sitt företag AKJ Energy Group till nästa nivå. 

 

 Gustav Jansson MBA stipendiat 2013

 

– Jag är självklart glad att jag vann och ser fram emot att påbörja utbildningen. Jag har en civilingenjörsutbildning i grunden, men jag vill utveckla mina ledarskapssidor för att kunna ta vårt företag till nästa nivå, säger Gustav som är delägare av- och VD för AKJ Energy Group.  Företaget arbetar med förnybar energi och bygger värmeanläggningar baserade på bioenergi.

Stipendiet delas ut varje år av utbildning.se i samarbete med dagens Industri och IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och går till en person som genom sin position och framtida potential kan bidra till fördel för sin organisation och för Sverige.

Gustav Jansson blev utvald eftersom juryn på Handelshögskolan ser en enorm potential i honom och hans bolag, som representerar framtidens sätt att producera energi.

Senast uppdaterad: 14 jun 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2023-04-21

MBA-stipendium

Det finns en uppsjö av olika MBA-stipendium du kan söka som kan finansiera din utbildning helt eller delvis. Det kan vara stipendier från olika utbildningsarrangörer, stiftelser eller regeringar och de kan vara på allt från några tusen till hundratals kronor.

MBA
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-01-04

”Utan utbildning hade jag varit buffelherde nu”

Redan som tonåring drömde Himanshu om att få studera på en högre akademisk nivå. Fascinerad av de utländska universitetens blanka informationsblad satt han i föräldrahemmet i Delhi, Indien och smidde planer om att en dag få läsa en MBA-utbildning.Det fanns bara ett problem.Hans familj tillhör Dalit, en samhällsgrupp där en högre akademisk utbildning är näst intill otänkbar.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-08-30

Här är vinnaren av MBA-stipendiet 2023

utbildning.se har sedan 2007 delat ut MBA-stipendiet i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm och Dagens industri. Rupa Thakrar Bagoon, handelssekreterare och landschef för Business Sweden i Sydafrika, är årets vinnare av stipendiet.

MBA
Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨