Vad är PowerPoint? - Forum

2015-04-27 16:50   Rolf

Vad är PowerPoint?


RE: Vad är PowerPoint?
2015-04-28 09:04   Anna Granberg

Hej,

PowerPoint är ett program från Microsoft vars mål är att hjälpa användaren att skapa presentationer. PowerPoint ingår i Microsoft Office där bland annat Word och Excel också ingår. 

Se alla utbildningar i PowerPoint här

I PowerPoint kan du skapa presentationer som innehåller bilder, grafik och text. Du kan även lägga till en berättarröst eller andra slags ljudeffekter i din presentation. De presentationer du skapar i PowerPoint går att skriva ut om dina åhörare skulle vilja ta med sig din presentation hem eller till sin arbetsgrupp. När du arbetar i PowerPoint är det bra om de meningar du skriver inte är allt för långa och att du inte använder för många typsnitt och färger, dessa presentationer kan vara svåra för åhörarna att ta till sig.

Det finns en mängd kurser, både som e-learning och som vanlig klassrumsundervisning för dig som är intresserad av att lära att skapa presentationer i PowerPoint eller utveckla dina redan befintliga kunskaper. 

Hoppas detta har varit till hjälp och lycka till!

Hälsningar,
Infoteamet på utbildning.se 


Utbildningskategorier som matchar tråden
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨