Hur får man en coachingutbildning betald? - Forum

2014-04-10 10:25   Lena Adolphsson

Jobbar i dagsläget med personalfrågor på ett större företag och skulle vilja gå en coachutbildning. Har varit inne och tittat på era coachutbildningar, men undrar lite hur kan jag få en coachutbildning betald?


RE: Hur får man en coachingutbildning betald?
2014-04-10 10:38   Lina Johnsson

Hej Lena!

Vad kul att du har varit inne och kikar på coachutbildningar hos oss på utbildning.se

När det gäller kompetensutbildningar så är det vanligaste att man får utbildningen betald av sin arbetsgivare. När du ska försöka få en utbildning betald av din arbetsgivare gäller det att ge en bra motivatiering för det. Försök tänka ut vad en coachutbildning kan ge, inte bara för dig men kanske främst för ditt företag. Vad kan din arbetsgivare få ut av att skicka dig på en kompetensutbildning? Motiverade och engagerade medarbetare? Mer effektiva arbetsgrupper?

Skriv ner alla positva konsekvenser din utbildning kan få och presentera det för din arbetsgivare!

Om du ändå får det svårt att få den finansierad av din arbetsgivare så finns naturligtvis alltid möjligheten att själv stå för den. Priset på en utbildning kan variera ganska kraftigt beroende på hur den är upplagd och vilken nivå den är på, och när du tittar på vår lista av coachutbilsdningar kan du sortera dem på pris och på så vis hitta utbildningar som är lite billigare exempelvis. Du kan också söka ett stipendium för att finansiera din vidareutbildning. Här kan du läsa om hur du gör för att skriva en stipendieansökan.

Lycka till!
Vänligen,
Lina, utbildning.se

Titta på alla coaching-utbildningar här och försök att inspireras!


Utbildningskategorier som matchar tråden
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨