Upskill & Reskill 2024

utbildning.se, Distans
Nästa kurstillfälle
Nytt datum inom kort se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Nästa kurstillfälle
Nytt datum inom kort se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Upskill & Reskill 2022

Upskill & Reskill

Välkommen till Upskill & Reskill 2024

Upskill & Reskill 2023 blev en succé – i januari 2024 öppnar vi igen! Tillsammans med Reskilling 4 Employment, Stjärnsäljarpodden, Snacka snyggt och Framgångsakademin bjuder vi in till det digitala eventet Upskill & Reskill 2024. Ett kostnadsfritt digitalt event för dig som vill bli inspirerad till ett livslångt lärande, både i arbetslivet och på fritiden.

Ta mig till eventet!

Det finns en stor kompetensbrist i Sverige idag. Tre av fyra svenska företag uppger att de har svårt att hitta personer med rätt kompetens. I snart två decennier har vi på utbildning.se hjälpt människor att hitta kompetensutveckling via vår söktjänst, och vi ser det som vår uppgift att hjälpa till att stärka konkurrenskraften hos Sveriges arbetstagare.

Därför anordnar vi för tredje året I rad Upskill & Reskill. En året-runt-öppen mötesplats för lärande där HR, chefer, inköpare och anställda kan träffa både arbetsgivare och utbildningsleverantörer för att knyta kontakter, ta del av kompetenshöjande webbinarier och aktiviteter samt hitta utbildning.

När och var?


  • 25 jan-31 dec 2024
  • På utbildning.se
  • Eventet är kostnadsfritt!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Nytt datum inom kort

  • Onlineutbildning
  • Distans

Mer information

Så går vårt virtuella event till


Inför eventet kommer du att få ett mejl med en länk till det digitala eventet – klicka på den när eventet startar för att komma in i plattformen. Upskill & Reskill äger rum i en virtuell 3D-miljö med en reception, mässhall med montrar och en föreläsningssal som du själv navigerar runt i. Vi från utbildning.se finns tillgängliga via chatt under hela dagen om du har frågor om eventet eller plattformen.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Upskill & Reskill 2024, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Sandra
28 nov 2022
Så inspirerande!

Eventet 2022 var grymt bra så jag längtar till 25 januari 2023 och återigen bli inspirerad!

5/5
Elsa
28 nov 2022
Fantastisk inspirationsdag!

Upskill & Reskill var helt magiskt förra året. Jag fick med mig massor med ny kunskap och blev oerhört inspirerad. Jag kommer garanterat gå igen!

Det finns alltid något nytt att lära sig

Vi på utbildning.se är övertygade om att det är kunskap som driver människor och organisationer framåt. Vi inspireras av människor som vågar anta nya utmaningar och som strävar efter att utvecklas. Det kan vara chefen som med hjälp av en...

Läs mer om utbildning.se och visa alla utbildningar.

Highlights