Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Bas-P och Bas-U - eLearning

Trainor, Distans
Längd
8 timmar
Pris
3 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Webbkurs se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Längd
8 timmar
Pris
3 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Webbkurs se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Från 3 600 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

En webbkurs för dig som behöver repetera dina kunskaper som byggarbetsmiljösamordnare, Bas-P och Bas-U. Kursen fokuserar på hur du praktiskt tillämpar Arbetsmiljölagen, Arbetsmiljöförordningen och Arbetsmiljöföreskrifterna.

Som byggarbetsmiljösamordnare samordnar du arbetsmiljöarbetet under projekteringen (Bas-P) respektive utförandet (Bas-U) och ska kunna styrka din kompetens. I den här utbildningen får du översiktlig kunskap om regelverket, byggarbetsplatsens roller samt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete.

Du får lära dig begrepp som arbetsmiljöplan, riskbedömning, skyddsrond, systematisk arbetsmiljö och säkerhetskultur. Efter utbildning har du grundläggande kunskaper som du behöver i din roll som Bas-P och Bas-U.

Utbildningen är utformad i teoretiska avsnitt i form av lättläst text med frågor som fungerar som kunskapskontroll och reflekterande övningar. Du tar även del i hur teorin kan tillämpas i verkligheten bland annat genom filmer där vi intervjuar personer i sina roller på byggarbetsplatsen.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Webbkurs

  • Onlineutbildning
  • Distans

Genomförande

Utbildningen genomförs online i vår lärportal. Den tar cirka 6-8 timmar att genomföra och avslutas med ett kunskapstest. Vid godkänt resultat får du ditt kursintyg.

Pris:

3 600 kr (exkl. moms)

Målsättning:

Utbildningen genomförs online i vår lärportal. Den avslutas med ett kunskapstest och vid godkänt resultat får du ditt kursintyg.

Målgrupp

Alla som är samordningsansvariga, byggarbetsmiljösamordnare, chefer, skyddsingenjörer, installatörer, arbetsledare, tekniker, fackliga företrädare eller skyddsombud.

Kursinnehåll

  • Regelverk, lagar och föreskrifter
  • Roller, samordning och ansvar
  • Olyckor, statistik och arbetsmiljörisker
  • Arbetsmiljö- och skyddsarbete
  • Kunskapsprov

Certifikat

BAS U & BAS P

BAS P och BAS U

På varje byggarbetsplats måste byggherren utse byggarbetssamordnare, dels för utförandet av bygget och för projektering. BAS U står för Byggarbetsmiljösamordnare för utförande och BAS P står för Byggarbetsmiljösamordnare planering och projektering.

Läs mer om BAS P och BAS U

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Bas-P och Bas-U - eLearning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Trainor
Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

Välkommen till Trainor!

Trainor är en av Nordens ledande utbildare inom elsäkerhet och arbetsmiljö. Vi erbjuder både lärarledda utbildningar och eLearning i absolut framkant, med fokus på att säkerställa att varje arbetsdag avslutas säkert för alla. Det har gjort oss till en pålitlig...

Läs mer om Trainor och visa alla utbildningar.

Highlights