Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Sverigehälsan

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 22 recensioner.

Marlene Rustas Danielsson
(4)
Väldigt bra!! Bra föreläsare. Gav mersmak👍😊
lilleba lyrén-flöjt
(4)
Intressant, givande och nya vänner
Evan Arvidsson
(5)
Gedigen, ambitiös, intressant utbildning med pigga föreläsare med bra markkontakt.
Therese Holmström
(5)
Santoshi Pörner som lärare gör hela kursen! Hennes erfarenhet, kompetens och sättet på hur hon lär ut.
Camilla Malmborg, Polis och avspännings- och stresspedagog
(5)
Jag har fått stora och djupa insikter och mycket ny kunskap under mitt år som student vid Sverigehälsan. Jag är glad och djupt tacksam för det! Jag har fått konkreta, omsättningsbara kunskaper om vad som främjar hälsa och riskerar ohälsa, kunskaper inom psykologi för att förstå varför, ledarskap för att kunna gå före och pedagogik och kommunikat...
Visa mer
Monica Buitenhuis, moboost Stresshantering & Helhetshälsa
(4)
En bred utbildning med mycket duktiga utbildare. Man får verkligen djupdyka i varje ämne och det ges bra med tid att fråga och diskutera i klassen. Ett plus för de gruppträffar som gjordes på hemmaplan och där det gavs tillfälle att diskutera och utbyta erfarenheter.Samtidigt som jag har gjort en personlig resa i utbildningen har jag fått väldig...
Visa mer
Zandra
(5)
Denna utbildningen var det bästa jag gjort. Den utvecklade mig väldigt mycket både på ett professionellt plan men också privat.
Sylvester
(4)
Välrenommerade föreläsare. Bra upplägg på utbildningen. Man får med sig lite av allt och kan vidare fördjupa sig och hitta sin(a) egen(na) inriktningar.
Diana Pilut
(5)
Den här utbildningen rekommenderar jag varmt till alla som är intresserade av stress och avspänning. Tack vare utbildningen har jag öppnat mitt eget företag där jag jobbar med föreläsningar, samtal och kurser inom stress och avspänning.
Sanna
(5)
Jag läser termin två på den här utbildningen just nu och kan starkt rekommendera den. Det är mkt, men är man intresserad av kost och hälsa så är ju det just så det ska vara! Mycket kunskap. Grymma lärare, trevliga lokaler. Inget att klaga på alls :)
Mikael Andersson
(5)
Utbildningen på Sverigehälsan har gett mig kunskap och verktyg som jag behöver för att kunna möta klienter med utmattningssyndrom. Jag har nu startat eget företag och efter utbildningen är tanken att jag ska erbjuda stressterapi i naturen. Lärarna har lång erfarenhet inom yrket och inspirerar lika mycket som de undervisar. Lokalerna är ljusa oc...
Visa mer
Eva
(4)
Mycket givande och bra kurs. Bra kursupplägg, innehåll och lärare, Bra utbildningsmål som man verkligen strävar efter att uppfylla, någon kurs och lärare har inte varit lika professionell och målinriktad som de andra
Louise van Eijsbergen
(5)
Kursen är väldigt grundlig och mycket väl genomtänkt. För min del har den inspirerat mig till hälsofrämjande förändringar för mig som privatperson och även till att vara behjälplig för andra människor att må bättre. Redskap att bygga en bra hälsa långsiktigt. Att kunna njuta av ett hälsosamt liv som pensionär då man äntligen har ledigt för jämna...
Visa mer
Zlata
(4)
Skulle vara mer samtalsmetodik, samt kanske mer anpassad till deltagarna eller att man har mer samlad bakgrund..
Joanna Sörensen
(5)
Fantastiska, kunniga pedagoger
Elisabeth Nilsson
(4)
Önskar att åhörarkopier läggs ut tidigare. Mycket bra föreläsare - otroligt givande
Josefine dahlgren
(5)
Kursen har gett míg struktur i samtalen som jag har inom företagshälsa.Har fått tillbaka min energi i jobbet, kände mig dränerad ganska ofta, allt mer sällan nu. Jag är positiv till Sverigehälsan och deras organisation. Kursledaren är en underbar person som ger allt.
Ingrid Engberg
(5)
Mycket bra utbildning med mycket anknytning till verkligheten. När utbildningen var slut kunde jag använda mina kunskaper direkt. Toppenbra!
Viktor
(3)
Läraren i Kostrådgivning och Näringslära var mkt kompetent!
Linnéa
(5)
Jag använder mig av verktygen jag fick i kursen dagligen för att minska min stress. Katarina Lundblad är mindfulness och fantastisk på att lära ut. Kan verkligen rekommendera kursen.
Lotta
(5)
Jag har haft stor nytta av mina utbildningar på Sverigehälsan och kan varmt rekommendera dem.
Annika Sabelsjö
(5)
Vill du verkligen göra något med äkthet och djup, för din egen skull? Då är detta kursen för dig som tänker att du vill ändra eller fördjupa din yrkesinriktning och kanske har ideér om att starta eget? Här kommer dina ideér att växa och du kan växla mellan fokusering och vila.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!