Visa utbildning.se som: Mobil

Sälj in dig själv

Stockholm Sales Institute
Kort om utbildningen
3 timmar
1 920 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-17 09:00 - Distans
Distans
Svenska
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
1 920 SEK
2021-04-17

Distans
1 920 SEK
2021-04-17

Distans
1 920 SEK
2021-04-18

Distans
1 920 SEK
2021-04-18

Kursbeskrivning

Är du på jakt efter ett nytt jobb? Kanske har omständigheter gjort att du idag står utan anställning och behöver söka dig en ny inkomstkälla. Kanske är du redo för ett nytt steg i karriären. Eventuellt har du hittat ditt drömjobb och vill lära dig alla tekniker som gör att just du kniper anställningen?

Stockholm Sales Institutes onlinekurs "Arbetssökande? Lär dig sälja in dig själv!" riktar sig till dig som vill lära dig alla tricks i boken som gör att just du får ditt drömjobb. Som gör att ditt personliga brev sticker ut, att du blir inbjuden till intervju och att just du väljs ut som företagets nya kollega - och inte person X eller Y. Konkurrensen idag är hård, och Coronas framfart har inte gjort det enklare. När krisen blåst över är antalet arbetssökande många och arbetstillfällena begränsade. Det gäller därför mer än någonsin att spela sina kort rätt för att stå ut i mängden!

Genom att lära dig säljteknik och påverkanspsykologi ges du genom denna kurs verktygen till att övertyga din nya arbetsgivare att du är rätt man- eller kvinna för jobbet. Vi kommer bland annat gå igenom vikten av att ställa rätt frågor till din potentiellt nya arbetsgivare, hur du får deras gillande, den effektivaste presentationstekniken, hur du gör om de verkar tveksamma och såklart - det där lilla extra som gör att du är den givna kandidaten när du går ut genom dörren.

Du kommer få öva mycket på att lokalisera dina bästa egenskaper och lära dig hur du förmedlar dem för bäst effekt!


Utbildningen är 3 timmar, sker över Zoom och ett nytt webinartillfälle startar dagligen. Grupperna är små och anpassas efter deltagarnas individuella nivå; förutsättningar, möjligheter och svårigheter.

Vårt arbetssätt är en kombination av teoretiska föreläsningar och praktiska övningar i workshop-form anpassade efter deltagande elevers verkliga situationer. Allt för att kunskapen ska kunna implementeras i det dagliga arbetet efter kursen.

Se nedan för information, kursinnehåll och pris. Välkommen att höra av dig till oss med frågor, funderingar eller för att boka dina platser. Mer information om oss och kundreferenser finner du på vår hemsida! Hjärtligt välkommen!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

* Identifiering av hur din drömarbetsgivare ser ut

* Förberedelser (prospektering, förarbete, företagsanalys)

* Mindset

* Avspegling

* Inledning - att väcka intresse

* Boka intervju!

* Behovsanalys (omvänd intervjuteknik) 

* Konsten att sammanfatta

* Presentationsteknik (konsten att skryta snyggt och effektivt!)

* Invändningshantering

* Identifiera- och hantera intressesignaler

* Avslutstekniker 

* Lönen?

* Påverkanspsykologi

Upplägg

Utbildningen sker i lärarledd webinargrupp. Tid är antingen mellan kl 09:00-12:00 eller mellan 13:00-16:00. Eventuella kortare raster under utbildningen sker i samråd mellan elever och utbildare. Vårt arbetssätt är en kombination av teoretiska föreläsningar och praktiska övningar i workshop-form anpassade efter varje deltagares faktiska situation. Grupperna hålls därför små med ett begränsat antal för att möjliggöra att alla deltagare coachas efter sina förutsättningar; möjligheter och svårigheter.

Tid & plats

WEBPLATTFORM:

Zoom

Inloggningsuppgifter till aktuellt webinar skickas ut via email ca 10 minuter innan kursstart med länk och anslutningsinstruktioner. Du behöver fungerande mikrofon för att delta och vi rekommenderar att använda webkamera. Detta för att underlätta de praktiska övningarna och för bättre interaktion.

Deltagande från dator rekommenderas. Kursledaren kommer använda whiteboard i undervisningen och en större skärm underlättar både interaktion och att följa med i utbildningen. 

TID:

Utbildningen är totalt 3 timmar, kl 9-12 eller kl 13-16.

Investering

2 400 kr per deltagare, (pris är inkl. moms). 

Stockholm Sales Institute syftar till att vara den mest kompletta och bästa säljutbildningen i landet. Vi ser dessutom att dagens försäljningsutbildningar på marknaden är kostsamma. Detta är inget vi vill stödja eller medverka till. Vi ser inte behovet av att ta ut en hög deltagarkostnad bara för att marknaden ser ut som den gör utan har istället valt att erbjuda en högkvalitativ, komplett och djupgående säljutbildning som inte bara är bättre än andra, utan också till marknadens bästa pris!

Kursledare

Helena Lehmus

OM VÅR GRUNDARE HELENA LEHMUS:

Helena Lehmus, Stockholm Sales Institutes grundare, ägare och VD är en rutinerad förhandlare som tidigare arbetat med flertalet nationella bolag och som numera syns som en framträdande profil i svensk media, där hon delar med sig av sin kunskap i försäljning och sina resonemang kring vilken kompetens som krävs på marknaden idag. Helena är även säljprofil och säljcoach för fackförbundet Säljarnas och en väl anlitad föreläsare inom både försäljnings- & förhandlingsteknik samt inom ämnet kvinnligt företagande.

Helena har en lång försäljningskarriär bakom sig, bland annat inom start-up projekt på BMW Sverige och som försäljningschef på miljonärsmagasinet CONNOISSEUR.

Helenas mål är att med framgångsrika metoder pusha privatpersoner och företagsanställda att våga sälja mer - och framför allt att tycka att det är kul. Att våga gå in i förhandlingar och att lyckas hitta en balans mellan vad som anses som gåpåig, aggressiv försäljning och vad som är effektivt och proffsigt affärsmässigt. Helena lär ut alla de tekniker som krävs för att få en kund, göra ett sälj och att få igenom önskemål. Alltifrån inledning till möte, till avslut. Tekniker som under flera år dubblerat Helenas egen försäljning – år efter år efter år!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Sälj in dig själv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Stockholm Sales Institute

Stockholm Sales Institute utbildar i försäljnings- och förhandlingsteknik i vackert 1700-talspalats i centrala Stockholm och riktar sig till individer som vill utvecklas inom försäljning. Oavsett om du är ny inom området och vill lära dig tekniker för att bli en...


Läs mer om Stockholm Sales Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Stockholm Sales Institute

Slottsbacken 8
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sälj in dig själv!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sälj in dig själv från Stockholm Sales Institute, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar