Stockholm Sales Institute

Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Stockholm Sales Institute

Experter på försäljnings- och förhandlingsteknik

Stockholm Sales Institute utbildar i försäljnings- och förhandlingsteknik i vackert 1700-talspalats i centrala Stockholm och riktar sig till individer som vill utvecklas inom försäljning. Oavsett om du är ny inom området och vill lära dig tekniker för att bli en fantastisk säljare eller om du är en skarp affärsskapare som vill bli ännu skickligare i din yrkesroll. Att kunna tala för sig och påverka beslutsfattare är kunskaper som krävs i nästintill alla yrken på marknaden, och en grundlig utbildning i detta gynnar alla företag som har någon form av kundkontakt. Alltså inte bara rena säljbolag.

Stockholm Sales Institutes utbildare har alla många års erfarenhet av försäljning på hög nivå. De flesta har genomgått de traggliga åren som juniorsäljare på mindre bolag, men arbetar idag med förhandling åt landets största företag högt upp i svenskt näringsliv. Vi har utbildat några av landets allra skickligaste företagsledare inom B2B, B2C, retail, event, telemarketing, bilbranschen, mäklarbranschen, idrott, media, kundtjänst, mötesbokning, Account Managing och Key Account Managing i försäljnings- och förhandlingsteknik och våra metoder och arbetssätt har visat mycket goda resultat.

Helena Lehmus, bolagets grundare och VD är en rutinerad förhandlare som tidigare arbetat med flertalet nationella bolag och som numera syns som en framträdande profil i svensk media, där hon delar med sig av sin kunskap i försäljning och sina resonemang kring vilken kompetens som krävs på marknaden idag. Helena är även ambassadör för fackförbundet Säljarnas, som rekommenderar Stockholm Sales Institutes utbildningar.

Vi ser att dagens försäljningsutbildningar på marknaden är kostsamma. Detta är inget vi vill stödja eller medverka till. Vi ser inte behovet av att ta ut en hög elevkostnad bara för att marknaden ser ut som den gör utan har istället valt att erbjuda en högkvalitativ, komplett och djupgående säljutbildning som inte bara är bättre än andra, utan också passar fler plånböcker och företagsbudgetar. Möjligheten att bli en bra säljare ska inte vara begränsad till ekonomisk status. Företag är idag beroende av bra säljare och vi tror att vi med en mer hanterbar kursavgift möjliggör att fler blir duktiga inom försäljning och därmed bidrar till svenska företags tillväxt.

Vi ser fram emot att göra dig till en fantastisk förhandlare! ​

Visa alla utbildningar med Stockholm Sales Institute

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Stockholm Sales Institute och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Stockholm Sales Institute

Slottsbacken 8
111 30 Stockholm

Tel: 08-747 83 00

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Emilia Åkesson
10 okt 2019
TOPPEN!

Tycker det var väldigt bra verktyg och tydligt utlärt. Pedagogiskt och bra. Kursledaren Helena var verkligen grym. VÄLDIGT INSPIRERANDE! Gillar att hon berättade egna exempel...

Visa mer
5/5
Selma Djubosic
07 mar 2018
Världens bästa kurs!

Jag är såå glad att jag hade turen att få gå den här utbildningen med jobbet! Det BÄSTA jag gjort! Nu tävlar alla på kontoret om att sälja mest och jag tror alla av oss slagit ...

Visa mer
5/5
Maximilian Smassi
05 mar 2018
Vilken fullträff!

Vi har ökat vår försäljning med 110% sedan kursen. Synd att vi inte gjorde detta för 10 år sedan;)

Highlights