Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Stockholm Sales Institute

Experter på försäljnings- och förhandlingsteknik

Stockholm Sales Institute utbildar i försäljnings- och förhandlingsteknik i vackert 1700-talspalats i centrala Stockholm och riktar sig till individer som vill utvecklas inom försäljning. Oavsett om du är ny inom området och vill lära dig tekniker för att bli en fantastisk säljare eller om du är en skarp affärsskapare som vill bli ännu skickligare i din yrkesroll. Att kunna tala för sig och påverka beslutsfattare är kunskaper som krävs i nästintill alla yrken på marknaden, och en grundlig utbildning i detta gynnar alla företag som har någon form av kundkontakt. Alltså inte bara rena säljbolag.

Stockholm Sales Institutes utbildare har alla många års erfarenhet av försäljning på hög nivå. De flesta har genomgått de traggliga åren som juniorsäljare på mindre bolag, men arbetar idag med förhandling åt landets största företag högt upp i svenskt näringsliv. Vi har utbildat några av landets allra skickligaste företagsledare inom B2B, B2C, retail, event, telemarketing, bilbranschen, mäklarbranschen, idrott, media, kundtjänst, mötesbokning, Account Managing och Key Account Managing i försäljnings- och förhandlingsteknik och våra metoder och arbetssätt har visat mycket goda resultat.

Helena Lehmus, bolagets grundare och VD är en rutinerad förhandlare som tidigare arbetat med flertalet nationella bolag och som numera syns som en framträdande profil i svensk media, där hon delar med sig av sin kunskap i försäljning och sina resonemang kring vilken kompetens som krävs på marknaden idag. Helena är även ambassadör för fackförbundet Säljarnas, som rekommenderar Stockholm Sales Institutes utbildningar.

Vi ser att dagens försäljningsutbildningar på marknaden är kostsamma. Detta är inget vi vill stödja eller medverka till. Vi ser inte behovet av att ta ut en hög elevkostnad bara för att marknaden ser ut som den gör utan har istället valt att erbjuda en högkvalitativ, komplett och djupgående säljutbildning som inte bara är bättre än andra, utan också passar fler plånböcker och företagsbudgetar. Möjligheten att bli en bra säljare ska inte vara begränsad till ekonomisk status. Företag är idag beroende av bra säljare och vi tror att vi med en mer hanterbar kursavgift möjliggör att fler blir duktiga inom försäljning och därmed bidrar till svenska företags tillväxt.

Vi ser fram emot att göra dig till en fantastisk förhandlare! ​

Visa alla utbildningar med Stockholm Sales Institute

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildningpåverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Öppen utbildning
Försäljning
Säljutbildning-Grund Längd Pris Ort Snittbetyg
Sälj- och förhandlingsteknik 2 dagar Från 7 680 SEK Stockholm
5,0 (4)
Företagsanpassad utbildning
Försäljning
Försäljningschef / säljcoach
Individuell säljcoaching Från 640 SEK Distans
Säljutbildning-Grund
Sälj- och förhandlingsteknik företagsanpassad 2 dagar Rikstäckande
5,0 (1)
Onlineutbildning
Försäljning
Säljutbildning-Grund
Sälj in dig själv 3 timmar Från 1 920 SEK Distans
Sälj in dig själv som influencer 3 timmar Från 1 920 SEK Distans
Sälj- och förhandlingsteknik 6 timmar Från 3 840 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Stockholm Sales Institute och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Stockholm Sales Institute

Slottsbacken 8
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Emilia Åkesson
(5)
Tycker det var väldigt bra verktyg och tydligt utlärt. Pedagogiskt och bra. Kursledaren Helena var verkligen grym. VÄLDIGT INSPIRERANDE! Gillar att hon berättade egna exempel - blir mer förtroende ingivande då.
Selma Djubosic
(5)
Jag är såå glad att jag hade turen att få gå den här utbildningen med jobbet! Det BÄSTA jag gjort! Nu tävlar alla på kontoret om att sälja mest och jag tror alla av oss slagit våra rekord den här månaden :) Tack!
Maximilian Smassi
(5)
Vi har ökat vår försäljning med 110% sedan kursen. Synd att vi inte gjorde detta för 10 år sedan;)
Intresseanmälan

För att få mer information från Stockholm Sales Institute, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.