Visa utbildning.se som: Mobil

Sälj- och förhandlingsteknik

Stockholm Sales Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
7 680 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-03-27 09:00 - Stockholm
Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
7 680 SEK
2021-03-27

Stockholm
7 680 SEK
2021-04-24

Stockholm
7 680 SEK
2021-05-29

Stockholm
7 680 SEK
2021-06-19

Kursbeskrivning

Säljutbildning i Stockholm

Komplett säljutbildning – bli en fantastisk förhandlare!

Driver du ett företag som skulle gynnas av att din personal blir ännu bättre i sin roll som säljare? Är du en av de anställda som känner att du skulle prestera bättre med lite fler verktyg i säljlådan? Kanske är du egenföretagare som erbjuder en fenomenal tjänst eller produkt som skulle kunna hjälpa tusentals människor, men behöver mer kunskap för att ännu skickligare genomföra samtalen som ger dig fler kunder? ​- Oavsett anledning vill vi rekommendera Stockholm Sales Institutes kompletta säljutbildning i centrala Stockholm och låta oss göra dig eller din personal till fantastiska förhandlare!

Stockholm Sales Institute grundades- och drivs idag av Helena Lehmus; en rutinerad förhandlare som tidigare arbetat med flertalet nationella bolag och som numera syns som en framträdande profil i svensk media, där hon delar med sig av sin kunskap i försäljning och sina resonemang kring vilken kompetens som krävs på marknaden idag. Helena är även en säljprofil för fackförbundet Säljarnas, som rekommenderar Stockholm Sales Institutes utbildningar.

Syfte och mål:

Stockholm Sales Institute syftar till att ha den mest kompletta och bästa säljutbildningen av alla. Vi ser dessutom att dagens försäljningsutbildningar på marknaden är kostsamma. Detta är inget vi vill stödja eller medverka till. Vi ser inte behovet av att ta ut en hög elevkostnad bara för att marknaden ser ut som den gör utan har istället valt att erbjuda en högkvalitativ, komplett och djupgående säljutbildning som inte bara är bättre än andra, utan också passar fler plånböcker och företagsbudgetar. Möjligheten att bli en bra säljare ska inte vara begränsad till ekonomisk status. Företag är idag beroende av bra säljare och vi tror att vi med en mer hanterbar kursavgift möjliggör att fler blir duktiga inom försäljning och därmed bidrar till svenska företags tillväxt.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Stockholm Sales Institutes utbildning i försäljnings- och förhandlingsteknik riktar sig till individer som vill utvecklas inom försäljning. Oavsett om du är ny inom området och vill lära dig tekniker för att bli en fantastisk säljare eller om du är en skarp affärsskapare som vill bli ännu skickligare i din yrkesroll. Att kunna tala för sig och påverka beslutsfattare är kunskaper som krävs i nästintill alla yrken på marknaden, och en grundlig utbildning i detta gynnar alla företag som har någon form av kundkontakt. Alltså inte bara rena säljbolag.

Utöver företagsanställda är dessutom många av våra elever privatpersoner eller egenföretagare som vill öka sina kunskaper i försäljning för att på så sätt öka sin omsättning och möjligheter att påverka sin omgivning.

Kursinnehåll

Utbildningen går på djupet igenom en komplett säljprocess från inledande kallt samtal, via eventuell mötesbokning, behovsanalys, presentationsteknik, köpsignaler till avslut. Vi lägger även mycket tid på att hantera invändningar. Se detaljerad lista på exempel i kursinnehållet nedan. Vi pratar även om merförsäljning till befintliga kunder samt bästa hantering av inkommande förfrågningar och upplägget anpassas både till B2B och B2C.

 • VAD ÄR FÖRSÄLJNING?
 • FÖRBEREDELSER
 • MINDSET
 • SKRIVA SÄLJANDE TEXT
 • AVSPEGLING
 • INLEDNING
 • BEHOVSANALYS
 • SAMMANFATTNING
 • PRESENTATIONSTEKNIK
 • AVSLUTSTEKNIKER
 • PRISFÖRHANDLING
 • INVÄNDNINGSHANTERING
 • EFTERSÄLJ
 • KUNDVÅRD
 • KUNDPSYKOLOGI
 • PÅVERKANSPSYKOLOGI
 • SJÄLVFÖRTROENDEBOOST

Upplägg

Utbildningen sker i lärarledda grupper om max 7 personer under två dagar (lör-sön) i vackra 1700-tals lokaler i Flemingska palatset på adressen Slottsbacken 8 i Gamla stan, Stockholm. Tid är mellan kl 09:00-16:00 båda dagarna, med lunchpaus mellan kl 12:00-13:00 samt kortare raster vid behov. Under helgen bjuder vi på frukt, godis, kaffe och te. Vårt arbetssätt är en kombination av teoretiska föreläsningar och praktiska övningar i workshop-form anpassade efter deltagande elevers verkliga situationer. Allt för att kunskapen ska kunna implementeras i det dagliga arbetet efter kursen.

Företagsanpassad version:

Stockholm Sales Institute erbjuder även skräddarsydda säljutbildningar för företag där någon av våra välrenommerade kursledare kommer till ert kontor och utbildar i lokaler där era anställda känner sig trygga. Inför varje företagsutbildning ingår ett inledande möte där vår representant, tillsammans med försäljningschef eller annan ansvarig, går igenom önskat utfall och fokusområde. Utöver det vi kommit överens om att lägga extra fokus på behandlar undervisningen även alla delar i en komplett försäljningsprocess. Se avsnitt ”Upplägg” ovan. Prisbild baseras på antal deltagare. Lediga datum på förfrågan. Vi utbildar i hela Sverige. 

Investering

Vi erbjuder marknadens bästa pris om 7.680 kr ex moms per deltagare! 

Kursledare

Stockholm Sales Institutes utbildare har alla många års erfarenhet av försäljning på hög nivå. De flesta har genomgått de traggliga åren som juniorsäljare på mindre bolag, men arbetar idag med förhandlingar åt landets största företag högt upp i svenskt näringsliv. Vi har utbildat några av landets allra skickligaste företagsledare inom B2B, B2C, retail, event, telemarketing, bilbranschen, mäklarbranschen, idrott, media, kundtjänst, mötesbokning, Account Managing och Key Account Managing i försäljnings- och förhandlingsteknik och våra metoder och arbetssätt har visat mycket goda resultat. 

Examen, diplom m.m.

Stockholm Sales Institute tillhandahåller vattenstämplade kursintyg på svenskt Bond-papper efter genomförd kurs. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Sälj- och förhandlingsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Emilia Åkesson
(5)
Tycker det var väldigt bra verktyg och tydligt utlärt. Pedagogiskt och bra. Kursledaren Helena var verkligen grym. VÄLDIGT INSPIRERANDE! Gillar att hon berättade egna exempel - blir mer förtroende ingivande då.
Maximilian Smassi
(5)
Vi har ökat vår försäljning med 110% sedan kursen. Synd att vi inte gjorde detta för 10 år sedan;)
Hugo Stefansson
(5)
Trodde att jag var duktig på försäljning tills jag träffade Stockholm Sales Institute! Omg vad jag lärde mig massor på kort tid! Längtar till nästa kurs!

Stockholm Sales Institute

Stockholm Sales Institute utbildar i försäljnings- och förhandlingsteknik i vackert 1700-talspalats i centrala Stockholm och riktar sig till individer som vill utvecklas inom försäljning. Oavsett om du är ny inom området och vill lära dig tekniker för att bli en...


Läs mer om Stockholm Sales Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Stockholm Sales Institute

Slottsbacken 8
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sälj- och förhandlingsteknik från Stockholm Sales Institute, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar