Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Sälj- och förhandlingsteknik företagsanpassad

Stockholm Sales Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta mig för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Säljutbildning i Stockholm

Komplett säljutbildning skräddarsydd för just ert företag – vi gör er personal till fantastiska förhandlare!

Stockholm Sales Institute erbjuder skräddarsydda säljutbildningar för just ert företag. Vi utgår från er, era utmaningar och era möjligheter, samtidigt som vi går igenom allt det som gör en person riktigt skicklig i försäljnings- och förhandlingsteknik!

För att er personal ska känna sig trygga och vara i rätt miljö för maximal inlärning utför vi platsbaserade utbildningar i hela Sverige där någon av våra välrenommerade kursledare kommer till er för en otroligt givande utbildning. Om ni hellre önskar ge er personal en kurs utanför ert företags väggar kan vi ordna så ert skräddarsydda utbildningstillfälle sker hos oss i Flemingska palatsets vackra lokaler på Slottsbacken 8 i centrala Stockholm. Kontakta oss för mer information.

Inför varje företagsutbildning ingår ett inledande möte där vår representant, tillsammans med försäljningschef eller annan ansvarig, på djupet går igenom önskat utfall och fokusområde för kursen.

Prisbild baseras på antal deltagare. Lediga datum på förfrågan. 

Varmt välkomna meD er intresseanmälan!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Stockholm Sales Institute erbjuder skräddarsydda säljutbildningar för företag, där vi tillsammans med företagskund, innan utbildningens genomförande går igenom eventuella problemområden där fokus önskas läggas. Vi utgår sedan i undervisningen från vår egen beprövade modell som innefattar en komplett genomgång av alla säljcykelns steg. Från inledning, till behovsanalys, till presentation, invändningshantering, prisfråga och avslut. Vi lägger även mycket tid vid att gå igenom de olika psykologiska steg kunden går igenom under ett säljsamtal, och som givetvis påverkar beslutsprocessen.

Under kursen går vi igenom både nykundsbearbetning, konsten att sälja till befintliga kunder, samt bästa hantering av inkommande förfrågningar.

 • VAD ÄR FÖRSÄLJNING?
 • FÖRBEREDELSER
 • MINDSET
 • AVSPEGLING
 • INLEDNING
 • BEHOVSANALYS
 • SAMMANFATTNING
 • PRESENTATIONSTEKNIK
 • AVSLUTSTEKNIKER
 • PRISFÖRHANDLING
 • INVÄNDNINGSHANTERING
 • EFTERSÄLJ
 • KUNDVÅRD
 • KUNDPSYKOLOGI
 • PÅVERKANSPSYKOLOGI
 • SJÄLVFÖRTROENDEBOOST

Investering

Vi är stolta över att vara Sveriges mest kostnadseffektiva säljutbildning.


Stockholm Sales Institute syftar till att vara den mest kompletta och bästa säljutbildningen i landet. Vi ser dessutom att dagens försäljningsutbildningar på
marknaden är kostsamma. Detta är inget vi vill stödja eller medverka till. Vi ser inte behovet av att ta ut en hög deltagarkostnad bara för att marknaden ser ut som den gör utan har istället valt att erbjuda en högkvalitativ, komplett och djupgående säljutbildning som inte bara är bättre än andra, utan också till marknadens bästa pris!

Kontakta oss för offert!

Kursledare

Stockholm Sales Institutes utbildare har alla många års erfarenhet av försäljning på hög nivå. De flesta har genomgått de traggliga åren som juniorsäljare på mindre bolag, men arbetar idag med förhandlingar åt landets största företag högt upp i svenskt näringsliv. Vi har utbildat några av landets allra skickligaste företagsledare inom B2B, B2C, retail, event, telemarketing, bilbranschen, mäklarbranschen, idrott, media, kundtjänst, mötesbokning, Account Managing och Key Account Managing i försäljnings- och förhandlingsteknik och våra metoder och arbetssätt har visat mycket goda resultat. 

Anmälan sker enklast här på utbildning.se eller via vår hemsida.

VARMT VÄLKOMNA!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Sälj- och förhandlingsteknik företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Selma Djubosic
(5)
Jag är såå glad att jag hade turen att få gå den här utbildningen med jobbet! Det BÄSTA jag gjort! Nu tävlar alla på kontoret om att sälja mest och jag tror alla av oss slagit våra rekord den här månaden :) Tack!

Stockholm Sales Institute

Stockholm Sales Institute

Stockholm Sales Institute utbildar i försäljnings- och förhandlingsteknik i vackert 1700-talspalats i centrala Stockholm och riktar sig till individer som vill utvecklas inom försäljning. Oavsett om du är ny inom området och vill lära dig tekniker för att bli en...


Läs mer om Stockholm Sales Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Stockholm Sales Institute

Slottsbacken 8
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar