Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av STF Ingenjörsutbildning AB

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 45 recensioner.

Bernt Ehlin
Centralt och bra läge. Fina lokaler. Kunnig kursledare, i det stora hela bra kurs!
Kursdeltagare
Det var väldigt intressant att få se vad man kan använda AMS till och hur kreativt vissa problem kan lösas. Sen att få klättra i stolp är ju inte helt fel även om man inte är så van. Kul att få prova nya saker helt enkelt.
Kursdeltagare
Bra med två föreläsare. Blir mer variation men även bra frågeställningar och diskussioner mellan föreläsare och gruppen.
Per Dahlgren
Jag har gått tre stf kurser på tio år och det funkar mycket bra. Bra föreläsare, bra info och bra kursmaterial.
Edith Carlsson
De övningar vi fick var väldigt bra. Gillade att det var lite variation, exempelvis projektera fiber i luften, förbereda ett flerfamiljshus och projektera ett större område med fokus på material och schaktning.
Kursdeltagare
Bra och roligt att man fick gehör för ett krav på hur en egenkontroll bör se ut när man jobbar enl robust fiber.
Andreas Högström
Kunniga och inspirerande föreläsare. Jag som ej räknar mycket till vardags har lärt mig otroligt mycket nytt och fräschat upp mycket gammalt. Riktigt bra upplägg med olika föreläsare som håller oss kursdeltagare alerta och nyfikna.
Sandra Jonsson
Föreläsarna var väldigt duktiga på att skapa intresse genom sitt engagerande sätt att beskriva såväl teori som självupplevda exempel från hur projektledning kan bedrivas
Magnus Johanssson
Engagerade och kunniga föreläsare, bra didaktik. Omväxlande föreläsningsstil håller uppmärksamheten uppe, inte bara frontalundervisning. Bra att växla in praktiska övningar emellanåt för att bryta upp. Mycket bra att använda olika media, de upphängda blädderblockssidorna är värdefulla att gå tillbaka till under kursens gång.
Peter Fagerström
Kursen ger en bra överblick av CE-märkning och maskindirektivet.
Erik Åden
Tydligt och pedagogiskt framförande.
Kursdeltagare
Hela kursen har varit en mycket trevlig och överaskande positiv upplevelse. Har känts roligt att sitta i skolbänken igen men många intressanta diskussioner. Allt har varit bra, från föreläsare, blandningen av erfarenhet i gruppen till kringliggande stödfunktioner.
Annelie Fors
Jag har själv blivit rekommenderad av "expertis" att välja ATEX-kurs med föreläsaren Kent Ruth och ja, han var BRA! Mycket kompetent.
Kursdeltagare
Kursen kändes lagom bred med en bra mix av teori och praktik. Med praktik syftar jag på att man fick känna och klämma på många delar.
Tomas Zetterström
Kursen har överträffat mina förväntningar helt klart.
Aziza Sudirman
Kursen var välorganiserad. Det var en bra kombination av lektioner på plats, inspelat material och webbinarium.
Rasmus Lind
Fungerar bra att läsa vid sidan om arbetet tack vare smart helhetsupplägg av STF.
Kursdeltagare
Mycket bra praktiska exempel, där man själv fick klura ut anmärkningar. Bra att vi fick med oss punkter med ”facit” där hänvisningar är med samt ett USB-minne med regler för el. Lagom stora grupper.
Kursdeltagare
Mycket kompetenta och duktiga föreläsare/lärare som även kompletterade varandra på ett utomordentligt sätt. Det gjorde även att kursmaterialet, med normalt sett tråkiga paragrafer, upplevdes som spännande och intressant. Tummen upp!
Kursdeltagare
Bra kursledare och innehåll!
Håkan Söderberg
Fantastiskt bra föreläsare! Gav mig nya verktyg i mitt arbete. Proffsigt arrangemang.
Joakim Jerreholt
Innehållet i kursen var väldigt bra och ett extra stort plus för den digitala mappen som vi fick tillgång till även nu efteråt. Michiel som kursledare kunde inte varit bättre. Man märker att han verkligen kan sin sak. Svarar på allas frågor och funderingar på ett sätt som alla förstår.
Tom Syversen
Har gått kurser tidigare hos olika utbildningsinstitut inom solenergi och dessa kommer inte i närheten av er kurs. Ni har - otroligt bra studiemateriel, välformulerat och hade djupet inom området som jag sökt efter.
Peter
Bra föreläsningar och, inte minst viktig, bra förhandlingsspel.
Mikael Mossberg
En mycket bra kurs med en kompetent kursledare, som hade förmågan att få med sig alla kursdeltagare på ett enkelt sätt
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!